Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510
hero-systems-background
hero-systems-transparent

Fast nummer på mobilen

Perfekt för små och nystartade företagare!

Vill du ha ett (extra) telefonnummer för företag? Och vill du att det ska vidarebefordras till din mobil? Vi kan ordna det för dig samma dag. Till ett startpris på endast 9,95 euro per månad.

Hitta ett 010-nummer eller ett lokalt nummer i vår nummerbutik, fyll i förfrågningsformuläret och vi vidarekopplar alla inkommande samtal till din mobil samma dag.

Vill du utöka efter en tid, till exempel med flera användare? Eller ett VOIP-byråkontor? Även det är möjligt. Allt är möjligt inom Belfabriks plattform, så du kan alltid expandera och växa. Vi växer med dig!

Om ditt telefonnummer får fler samtal efter ett tag kan du också omvandla det till ett virtuellt nummer med 2 eller fler användare. Då kan du också överföra inkommande samtal till din kollega eller partner. Så att du aldrig förlorar ett samtal!

Det här alternativet är extremt populärt inom vårt paket med möjligheter och som företagsanvändare alltid bättre än att sätta ett mobilnummer på din hemsida eller mapp, för då är du alltid fast med 1 telefon. Med detta alternativ har du ett vackert 010- eller lokalt nummer och du kan börja för en liten summa per månad!

Användbara funktioner

hero-functions

Belfabriek Portal

Belfabriek-portalen är det centrala navet i vår telefoniplattform. Här kan du enkelt:

  • Ladda ner fakturor

  • lägga till telefonnummer och användare

  • Slå på och av funktioner

  • Ladda upp röstfiler för valmenyer och meddelandetexter.

Tillgänglighet

Med den här funktionen kan du göra dig tillgänglig eller otillgänglig för att ta emot samtal. Om du vill kan ditt Belfabriek-nummer enkelt vidarebefordras till en annan användare. På så sätt kan du bygga upp ett minisamtalscenter där alla kan svara på ditt telefonnummer. Du är alltså inte längre fast med ett mobilnummer, utan du kan nås flexibelt och behöver aldrig missa ett samtal. Även om du är för upptagen för att svara!

Statistik

I vår portal kan du se din samtalsstatistik i realtid.
  • Vilka är de mest trafikerade tiderna på dagen, de mest trafikerade veckodagarna?

  • Jag använde telefonnumret i en annons, gav det några resultat?

  • Vad är den genomsnittliga samtalstiden?

Som företagare kan du se all din statistik, precis som i Google Adwords. Om du ställer dem sida vid sida kan du se intressant information om hur du kan annonsera ännu bättre!

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Låt våra kollegor konfigurera ditt telefonnummer så som du vill ha det. Du kan sedan enkelt göra ändringar själv eller låta oss göra det så att du inte behöver oroa dig för det längre!

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig mer missa ett samtal. Inte ens när alla dina linjer är upptagna, kön är för lång eller du inte kan ta emot samtalet av någon annan anledning.

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt telefonnummer. Det innebär att inkommande samtal vidarebefordras till ett valfritt telefonnummer. Detta kan vara en fast telefon, en mobiltelefon eller till och med ett offshore callcenter. Du bestämmer själv.

Hantering av överflöd av samtal

En mycket framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i de nationella medierna? En snabb Adwords-kampanj? En fantastisk recension på en jämförelsesajt? Inga problem! Inte ens den mest hektiska samtalstoppet är något problem för oss.

Hälsningsmeddelande

"Tack för att du ringde..." är oftast det första du hör när du ringer till en yrkesorganisation.

Leverans av nationella och internationella samtal

Leverans av nationella och internationella samtal? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Det här samtalet kan komma att spelas in för kvalitetssäkring." Om du ringer till servicenummer kommer du att få höra ett meddelande med denna innebörd som används regelbundet.

Samtalsstatistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Statistik

Huvudsyftet med ett servicenummer eller företagsnummer är att optimera tillgängligheten för din organisation. Du vill betjäna fler kunder och ge bättre service. Men hur vet du om du uppnår dessa mål? Siffrorna ljuger inte.

Svartlista

Finns det någon som ringer som du helst inte vill ska ha tillgång till något av dina nummer? Blockera deras samtal med vår lättanvända svarta lista och håll dina linjer öppna för viktiga samtal.

Telefonmeny

Dina affärspartners eller kunder vill ha en anställd på linjen så snabbt som möjligt. Men de flesta anställda har inte svar på alla tänkbara frågor. En telefonmeny gör det möjligt för de som ringer att få rätt person på linjen så fort som möjligt.

Telefonnummer till flera filialer

Vårt IVR-system kan fördela hundratals samtidiga samtal över ditt rikstäckande nätverk av filialer.

Ton för föranmälan

Företagare använder ofta flera nummer, vart och ett för ett visst syfte eller för en särskild webbutik. I dessa fall är det bra att få veta vilket av dina företagstelefonnummer som samtalet kommer in på.

Uppringarens svans

Det kan finnas tillfällen då antalet samtidiga samtal överstiger den tillgängliga personalen. Du kan hålla koll på dessa toppar med en virtuell kö, en praktisk funktion som är tillgänglig för alla Belfabriek-kunder.

Verktyg för textmeddelanden

SMS-meddelanden är ett utmärkt sätt att kommunicera korta texter till dina kunder. Men hur skickar man ett SMS till stora grupper?

Vitlista för VIP

Vill du begränsa tillgången till ditt telefonnummer till en begränsad grupp kontakter? Med en VIP-vitlista kan du hålla linjerna öppna för de personer som ditt nummer är avsett för.

Webhook

Ange och uppdatera destinationsnummer på din webbplats med en webhook

Ändra förlängning

Ditt servicenummer är ett virtuellt telefonnummer. Samtal till det här numret kopplas automatiskt vidare till dina nuvarande telefoner. Dessa kan vara fasta telefoner, mobiltelefoner, VOIP-telefoner eller traditionella telefoner. Du kan ändra destinations

Prova Belfabriek systemet idag!

Ett system som fungerar för alla anställda: hemma och på kontoret.

Prova nu!

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon