Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +3185 400 5588:
vastnummeropmobiel

6 skäl att registrera ditt eget servicenummer

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Har du någonsin funderat på att registrera ett servicenummer? Med den prisvärda prenumerationen från CallFactory, som levereras med ett komplett paket av extrafunktioner, borde frågan egentligen inte vara om du ska ta ett servicenummer, utan när.

I den här artikeln ska vi visa dig varför våra kunder - allt från enmansföretag till statliga institutioner och multinationella företag - väljer att registrera sitt eget gratisnummer eller premiumnummer.

1. Upp till 15 % fler svar

Ett servicenummer ger ett mer professionellt intryck och det uppmuntrar dina (potentiella) kunder att ringa dig. Genom att registrera ett gratisnummer eller ett premiumnummer, med möjlighet att få ett vanity-nummer, blir det lättare att komma ihåg. Resultatet är häpnadsväckande: upp till 15 % mer respons på dina kampanjer.

2. Nationellt utseende

Om du använder ett lokalt telefonnummer kan kunder utanför din region tveka att ringa dig. Med ett servicenummer kan kunderna inte se var du befinner dig. Och även om kunderna skulle veta var du är belägen, visar ett gratisnummer eller ett nummer med övertaxa att du är verksam i hela landet. Och eftersom du själv fastställer var ditt servicenummer ska ringa in, behöver du aldrig ändra ditt telefonnummer igen, även om du flyttar eller expanderar till olika platser.

3. Kristallklara anslutningar

Vi förstår hur viktigt det är att ha en perfekt uppkoppling när du pratar med dina kunder. Det är därför vi har investerat kraftigt i infrastrukturen bakom våra servicenummer. Tack vare CallFactory's ISDN-linjer är våra telefonförbindelser kristallklara och felfria. Detta låter självklart, men det är inte nästan alla leverantörer som kan uppfylla dessa absoluta nödvändigheter.

4. Gratis extrafunktioner

På CallFactory behöver du inte begära en prisuppgift. Varför inte? Därför att hos oss betalar alla kunder exakt samma pris. Alla våra kunder har tillgång till den mest kompletta uppsättningen funktioner, inklusive funktioner som andra leverantörer endast erbjuder mot betydande extra avgifter. CallFactory arbetar i stor skala, så vi kan erbjuda alla typer av extrafunktioner gratis:

- Samtalsköer
- Förinspelade välkomstmeddelanden
- Virtuell receptionist
- Omfattande samtalsstatistik
- Voice2email
- Du kan när som helst ändra ditt nummer för att ringa in
- Vidarebefordra samtal baserat på deras postnummer eller riktnummer.

5. Prisvärd och tydlig taxa

Att registrera ett servicenummer hos CallFactory kostar endast 45 euro per månad. På årsbasis innebär detta ofta en besparing på hundratals euro jämfört med andra traditionella leverantörer. Eftersom du inte behöver betala extra för de extra funktioner som nämns ovan vet du exakt var du står. För mycket individuella och speciella krav erbjuder vi naturligtvis gärna en skräddarsydd lösning.

6. Ny inkomstkälla

Om du registrerar ett premiumnummer kan du få en ny inkomstkälla. Vissa företagare genererar till och med hela sin inkomst med dessa nummer. Hur? Som nummerägare fastställer du den taxa som den som ringer betalar. Välj ett belopp per samtal för att tjäna ett fast belopp per samtal, eller välj en samtalstaxa per minut där vinsten beror på hur länge samtalet pågår.

Registrera ditt nummer online idag

Är du övertygad om fördelarna med att ha ett eget servicenummer? Du kan registrera ett eget gratisnummer eller ett premiumnummer på ett ögonblick.

Du kan kontrollera om ditt namn fortfarande är tillgängligt som ett vanity-nummer eller välja ett av våra andra vackra servicenummer som är lätta att komma ihåg.

Att registrera ditt eget gratisnummer eller premiumnummer är ditt första steg för att förbättra relationen med dina kunder.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: