Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Offentliga lösningar för offentliga myndigheter

Offentliga lösningar för offentliga myndigheter

  • antal per avdelning eller enhet

  • nödlinjer och förfrågningsnummer

  • Svar dygnet runt om det behövs

Idealiska lösningar för statliga institutioner


Vi är glada över att vi under många år har kunnat garantera tillgängligheten för (halv)statliga institutioner. Dessa år av erfarenhet - i kombination med våra arbetsavtal med den nationella telekomtillsynsmyndigheten - innebär också att vi vet vad det offentliga området förväntar sig av telefoni. Och hur vi kan uppfylla dessa förväntningar.
Nationella servicenummer? Nödlinjer? Informationsnummer som ger medborgarna barriärfri tillgång till myndigheter? Telefonlinjer för kommuner och kommunala tjänster? Belfabriek bygger och underhåller dem så att medborgarnas informationsförsörjning garanteras.

Eftersom vi förstår att det alltid är viktigt och ibland till och med livsviktigt att informera medborgarna, erbjuder vi support dygnet runt (på begäran). Vid större nödsituationer följer våra specialister dessutom live hur samtalstrafiken utvecklas så att vi kan absorbera toppar. Till exempel genom att tillfälligt förlänga köerna, lägga till meddelanden eller fördela trafiken på alternativa platser.

Vi håller också alltid nummer tillgängliga för nödsituationer. De är live inom några minuter.


Även ekonomiskt säkert

Naturligtvis måste myndigheterna hålla ordning på sina finanser. Vi bidrar gärna till det också. Vår finansförvaltning är bekant med regeringens arbetsmetoder. Vi tillhandahåller till exempel fakturor med kostnadsposter, kostnadsställen och kundens namn.

Dessutom är det inga problem att fakturera per individnummer, avdelning eller ministerium.


Spara genom att rationalisera

Vi rationaliserar och omstrukturerar också befintliga telefonilösningar.

Ofta har numren använts vid olika tidpunkter av olika avdelningar och hos olika leverantörer. Detta kan omstruktureras och övertas av oss.

Detta leder ofta till betydande kostnadsbesparingar, till exempel eftersom abonnemang fortfarande löper för nummer som inte längre används eller till alltför höga samtrafikavgifter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: