Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Många företagare vidarebefordrar sitt telefonnummer till sin mobiltelefon.
Eller så använder de flera telefonnummer i olika länder.
I dessa fall är det användbart att i början av samtalet veta vilket nummer ett inkommande samtal går till.Det är här som viskningsfunktionen kommer in i bilden.

Om du aktiverar den hör du ett kort pip i början av samtalet. Du kan också lägga till ett eget meddelande med ditt företagsnamn!

Den som ringer kommer inte att höra detta meddelande, bara du (vi spelar bara upp detta meddelande på din ljudkanal).

Så du vet exakt vilket nummer någon ringer och hur du ska svara, eller på vilket språk!

Fördelarna


Börja varje samtal på rätt sätt

När du hör det inställda meddelandet vet du vilket nummer samtalet kommer in på. Så du börjar varje samtal på rätt sätt.


Ett urval av tydliga toner

Med Belfabriek kan du välja mellan 6 olika, omedelbart igenkännbara ringsignaler. Välj den du gillar bäst eller ladda upp din egen röstfil.

Enkelt och utan extra kostnad

Med Belfabriek vet du vilket nummer folk ringer från innan samtalet börjar, så att du kan hälsa dem välkomna på rätt sätt.

Den här tjänsten är gratis för alla Belfabriek-kunder.

Ofta ställda frågor:

Viktigt att veta om viskningstonen är att den som ringer inte hör den. Det är en signal som bara du hör så att du vet vilket telefonnummer samtalet kommer från.


Du kan spela upp ett enskilt meddelande per telefonnummer. Om du hör "Tyskland" vet du att någon från Tyskland ringer dig. Om du hör "Polen" vet du att någon från Polen ringer till ditt företag.


Du kan fortsätta att göra så här. Viskertonen är användbar så att du också vet vilket telefonnummer du blir uppringd på om du till exempel har fått ditt företagsnummer överfört till din mobiltelefon.
Nöjda telefonikunder från Belfabriek: