Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Ton för föranmälan

Vi har utvecklat tonen inför tillkännagivandet särskilt för detta ändamål. När du aktiverar den här funktionen hör du en kort och lätt igenkännbar röstfil i början av varje samtal.

På så sätt vet du vilka av dina telefonnummer som ringer.

Välj din egen röstfil

Belfabriek erbjuder 6 olika standardtoner för förvarning. Du kan ställa in dessa från din kontrollpanel. Du kan också prova de olika tonerna där.

Du kan till och med använda din egen ljudfil - antingen en ton eller text - för förhandsannonser.

Fördelarna


Börja varje samtal på rätt sätt

När du hör röstfilen vet du vilket av dina företagsnummer som ringer. På så sätt kan du starta varje samtal smidigt.


Ett val av tydligt urskiljbara toner.

Belfabriek erbjuder 6 olika, tydligt urskiljbara standardröstfiler. Välj den ton du föredrar eller ladda upp din egen röstfil.


Belfabriek erbjuder flera olika föranmälningstoner (viskning).

Lyssna själv

Lätt att genomföra och utan extra kostnad

Som du kan se: Belfabriek varnar dig för det inkommande telefonnumret innan du ens tar emot samtalet, så att du kan besvara varje samtal på ett professionellt sätt. Den här tjänsten ingår i standardpriset för alla Belfabriek-prenumerationer. För mer information, ring oss gratis på 0200 439 510.

Är du inte kund ännu?

Denna praktiska funktion är bara en av anledningarna till att allt fler företag väljer Belfabriek för att hantera sina servicenummer.

Jämför de olika typerna av nummer och välj ett av de många 0800-nummer, lokala och nationella nummer som vi har tillgängliga.