Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Anropsfilter

Finns det några samtal som du vill blockera av någon anledning? Eller samtalsgivare som du hellre vill ge tillgång till?

Du kan enkelt blockera och ge tillträde med funktionen för samtalsfilter. På så sätt kan du hålla din telefonlinje öppen för de samtal som är viktiga för dig.


Belfabriks samtalsfilter är enkla och effektiva. Det låter dig skapa tillfälliga eller permanenta listor över telefonnummer som är blockerade för ditt telefonnummer.

De som ringer från ett av dessa nummer får sedan höra ett inspelat meddelande med texten "Det här numret är blockerat".

Du kan också använda samtalsfilterfunktionen i motsatt riktning för att ge vissa uppringare tillträde. Du kan alltså både blockera och tillåta åtkomst.

Fördelarna


Endast auktoriserade samtalsdeltagare

Dina kollegor behöver bara ta hand om auktoriserade samtalsdeltagare (t.ex. bara kunder). Och leendet i andra änden av linjen är märkbart.


Bättre koncentration

Ett oönskat samtal kan vara mycket distraherande för dina kollegor. Samtalsfiltret ser till att de kan koncentrera sig på att ge bästa möjliga service.


Bättre service

Ökad arbetstillfredsställelse, förbättrad koncentration och minskad tidspress gör att kollegorna kan ge bättre service.

Aktivera samtalsfilter

Samtalsfiltret ingår i Belfabrik-abonnemanget. Du kan aktivera det när som helst utan extra kostnad. Våra nummer och extrafunktioner fungerar med alla telefonsystem och telekomleverantörer. Du behöver alltså inte göra några ändringar i din nuvarande telefoninfrastruktur när du registrerar ett nummer hos oss.

Vanliga frågor:

Samtalsfiltret fungerar bara för inkommande samtal.

Kontakta vårt supportteam med datum och tid för samtalet så undersöker vi det anonyma numret för att lägga till det i samtalsfiltret.

Vi kan också tillfälligt aktivera ett samtalsfilter för inkommande samtal.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: