Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Finns det några samtalsgivare som du helst inte vill ge tillgång till ett visst nummer av någon anledning? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen. På så sätt håller du dina telefoner fria för de uppringare som är viktiga.Ringfilter från Belfabriek fungerar enkelt och effektivt. Du kan skapa tillfälliga eller permanenta listor med telefonnummer för vilka ditt telefonnummer inte går att nå.

Den som ringer från ett av dessa nummer får höra ett band med ett meddelande. Det kan vara ett annat nummer att ringa eller ett meddelande om att numret endast är till för kunder.

Fördelarna


Endast auktoriserade samtalsgivare

Dina anställda kan fokusera sin uppmärksamhet på godkända samtalsdeltagare (t.ex. endast kunder). Dina kunder kommer att märka det leende leendet som detta ger dem


Bättre fokus

Oönskade samtal är en distraktion för dina anställda. En svart lista ser till att de kan fortsätta att fokusera på att tillhandahålla kvalitetsservice.


Bättre service

Den ökade arbetstillfredsställelsen, den ökade koncentrationen och den minskade tidspressen innebär att dina agenter kan ge bättre service.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: