Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Svartlista

Belfabriek blacklists är enkla att använda och mycket effektiva. Implementera tillfälliga eller permanenta listor med nummer som du inte vill ha tillgång till ditt nummer.

Du kan aktivera svarta listor för enskilda nummer eller hela områden.

Samtal från ett svartlistat nummer omdirigeras till ditt röstmeddelande på den svarta listan. Du kan använda det här meddelandet för att hänvisa den som ringer till ett annat nummer eller informera den som ringer om att det nummer som de använde endast är avsett för kunder.

Aktivera din svarta lista

Funktionen för svartlista ingår i din Belfabriek-prenumeration. Du kan aktivera den när som helst, utan extra kostnad. Våra nummer och extra funktioner fungerar med alla telefonsystem och telekomleverantörer. Du behöver inte göra några ändringar i din nuvarande telefoninfrastruktur för att använda ett Belfabriek-telefonnummer.

Om du vill ha mer information eller hjälp med att aktivera en svart lista kan du kontakta vår kundtjänst gratis på
0200 439 510.

Är du inte kund ännu? Alla ägare av ett Belfabriek 0800-nummer, lokalt eller nationellt telefonnummer har tillgång till alla våra funktioner. För mer information, ring oss gratis på 0200 439 510.

Fördelarna


Endast auktoriserade samtalsdeltagare

Dina anställda kan fokusera sin uppmärksamhet på godkända samtal (t.ex. endast kunder). Dina kunder kommer att märka att de får ett leende på läpparna.


Förbättrat fokus

Oönskade samtal distraherar dina anställda. En svart lista garanterar att de kan fokusera på att tillhandahålla högkvalitativ service.


Bättre service

Den ökade arbetstillfredsställelsen, den ökade koncentrationen och den minskade tidspressen innebär att dina anställda kan ge bättre service.