Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Vitlista för VIP

Med en VIP-vitlista kan du sammanställa en lista med telefonnummer som ditt nummer är exklusivt avsett för. Samtal från andra telefonnummer omdirigeras till ett meddelande, medan du håller din linje öppen för den speciella gruppen av kontakter.

Vill du inrätta en servicelinje som endast kan användas av befintliga kunder? Lägg till deras nummer i den vita listan.

Det kanske låter lite James Bond, men VIP-routing gör verkligen dina speciella kontakter till VIP:s i telefonen.

Börja sammanställa din whitelist idag

Kontakta oss idag för att aktivera VIP-routing och börja skapa din egen VIP-lista. Du kan ringa oss gratis på 0200 439 510.

Är du inte kund hos Belfabriek än? Du kommer att uppskatta våra transparenta priser och vårt omfattande utbud av funktioner. Välj ditt eget 0800-nummer, lokala eller nationella telefonnummer idag.

Fördelarna


Exklusivitet

Med VIP-routing kan du ge dina kontakter den exceptionella service som du vill ge dem. Endast de nummer som finns på din lista har tillgång till din telefonlinje.


Premium-tjänst

Genom att enbart fokusera på dina viktiga kontakter kan du ge dem all din uppmärksamhet och erbjuda en förstklassig service.


För varje typ av tal

VIP-routing, liksom alla våra funktioner, fungerar med alla typer av nummer: 0800-nummer, lokala eller nationella telefonnummer. Du kan till och med använda den med internationella nummer.