Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Statistik

Du väljer ett företagsnummer främst för att optimera ditt företags tillgänglighet. Du vill kunna svara på fler samtal och ge dem bättre service. Men hur vet du om du uppnår de avsedda målen? Mätning är faktiskt kunskap.

En av de mest använda funktionerna i Belfabriek är statistikinstrumentpanelen. Här kan du se exakt vem som ringde, när, hur länge och varifrån. För att underlätta för dig har vi placerat "toppskattarna" i rangordningar så att du med en snabb överblick kan se hur bra din telefonavdelning presterar eller vilka som är de som ringer tillbaka.

Du kan också omedelbart se vilka de mest trafikerade veckodagarna är och vilka de mest trafikerade tiderna på dagen är. Praktiskt för att finjustera bemanningen. Vilken är den bästa tiden för att ta en paus?

Fördelarna

Här är de största fördelarna med statistik från Belfabriek:


Effektivisera din tjänst

Vet vem som genererar flest och minst återbud. Använd denna information för att effektivisera din telefonmeny.


Lär känna dina regelbundna uppringare

Mät effektiviteten av dina marknadsföringskampanjer och lär dig vilka annonser som genererar mest samtalstrafik.


Tillgänglig offline

Vill du utföra mer avancerade analyser? Med en knapptryckning kan du ladda ner data i Excel- eller XML-format. Importera data i din egen programvara för att tillämpa dina egna filter och beräkningar.


Vidta omedelbara åtgärder

Eftersom vår statistik är i realtid kan du omedelbart reagera på toppar, t.ex. genom att tilldela ytterligare anställda.


Alltid tillräckligt med personal

Statistiken ger dig insikt i veckovisa samtalsmönster. Vissa dagar är långsamma, andra är mer hektiska och kräver mer personal.

Kraftfulla kombinationer med andra funktioner

Statistiken är ovärderlig och kan ligga till grund för beslut som kontinuerligt förbättrar din telefontjänst. Och genom att kombinera dem med andra funktioner som ingår i ditt företagsnummer kan du bygga ett fantastiskt telefonsystem för företag.

Du behöver inte ständigt logga in för att läsa din statistik. Ett av de många alternativ som vi erbjuder våra företagarkunder är att schemalägga automatiska rapporter: få dagliga, veckovisa eller månatliga rapporter om viktig statistik levererade till din e-postadress.

När du aktiverar samtalsinspelning sparar Belfabriek ljudfiler av dina samtal. Du kan kombinera denna funktion med din statistik för att ta reda på varför vissa samtal tar så lång tid eller varför en viss kund ringer upprepade gånger.

Integrering i realtid i din egen programvarumiljö

Vill du integrera kraften i vår avancerade statistik i din egen programvarumiljö? Det är inga problem. Vårt statistik-API gör det möjligt för dig att importera data för användning i din egen programvara eller dina egna tillämpningar. Detta låser upp oändliga möjligheter att utöka och kombinera din statistik. 

Tillgång till din statistik dygnet runt

Belfabriks kunder kan logga in när som helst för att kolla upp sitt företagstelefonnummer. Och om du inte redan har ett Belfabriek företagsnummer? Se vilka 0800-nummer, lokala och nationella nummer som för närvarande är tillgängliga. Våra transparenta priser och omfattande funktioner har redan tilltalat tusentals företag, både stora och små!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: