Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Telefonnummer till flera filialer

Vår IVR-plattform kan distribuera hundratals samtidiga samtal till alla filialer i landet.Oavsett om du har flera fysiska filialer, driver en framgångsrik franchise med fler och fler företagare som ansluter sig eller driver 32 webbutiker: med ett Belfabriek-telefonnummer har du ett nationellt nummer, medan trafiken fördelas på ett smidigt sätt över alla platser.

Exakt som du vill ha det!Vår plattform för interaktivt röstsvar (IVR) erbjuder dig tre sätt att göra det:


Fördelning baserat på riktnummer

Detta distribuerar inkommande samtal baserat på uppringarens riktnummer. Exempelvis skickas uppringare med riktnummer 010 till din anläggning i Rotterdam, 020 till Amsterdam och så vidare. Detta kräver ingen åtgärd från den som ringer, eftersom IVR gör allt arbete. Den som ringer märker inte ens något.


Distribution baserad på postnummer

Här ombeds den som ringer att ange de fyra siffrorna i sitt postnummer på sin telefon. Då vidarebefordras samtalet automatiskt till den plats som du kopplar till den koden. Även om det här alternativet kräver att den som ringer gör något (anger fyra siffror), ger det också möjlighet till en mer finkornig strategi. Detta är det "renaste" alternativet, särskilt om du har flera filialer inom samma riktnummer.


Kombinera område och postnummer

Du kan till och med kombinera dessa funktioner. Till exempel genom att det räcker med uppringarens riktnummer på orter där du bara har en filial (allt du behöver veta), och genom att be uppringaren ange sitt postnummer på orter där du har flera filialer. Och vad händer om den som ringer använder en mobiltelefon eller blockerar nummerpresentation? Systemet kommer att be om ett postnummer.

Låt oss skapa ett centralt telefonnummer för dig!

Att ditt centrala nummer automatiskt vidarekopplas till en specifik filial har blivit en barnlek för oss. Vi bygger gärna upp en sådan lösning för dig!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: