Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Telefonnummer till flera filialer

Oavsett om du äger en kedja av fysiska butiker, driver en växande franchise eller driver 32 webbutiker: med ett Belfabriek-affärsnummer kan du annonsera ett enda rikstäckande nummer och distribuera samtalen till alla dina platser. Exakt som du vill.

Låt oss konfigurera ditt centrala nummer

Att distribuera samtal till förutbestämda grenar är en barnlek för oss. Vi skräddarsyr gärna den här lösningen efter dina behov.

Vår plattform för interaktivt röstsvar (IVR) erbjuder dig tre sätt att göra det:

Fördelning enligt riktnummer

Detta distribuerar inkommande samtal baserat på uppringarens riktnummer. Till exempel skickas uppringare med riktnummer 010 till din anläggning i Rotterdam, 020 till Amsterdam och så vidare. Detta kräver ingen åtgärd från den som ringer, eftersom IVR gör allt arbete. Den som ringer märker inte ens något.


Fördelning på grundval av postnummer

Här ombeds den som ringer att ange de fyra siffrorna i sitt postnummer på sin telefon. Då vidarebefordras samtalet automatiskt till den plats som du kopplar till koden. Även om detta alternativ kräver att den som ringer gör något (anger fyra siffror), ger det också möjlighet till en mer finkornig strategi. Detta är det "renaste" alternativet, särskilt om du har flera filialer inom samma riktnummer.


Kombinera område och postnummer

Du kan till och med kombinera dessa funktioner. Till exempel genom att det räcker med uppringarens riktnummer på orter där du bara har en filial (allt du behöver veta), och genom att be uppringaren ange sitt postnummer på orter där du har flera filialer. Och vad händer om den som ringer använder en mobiltelefon eller blockerar nummerpresentation? Systemet kommer att be om ett postnummer.