Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +3185 400 5588:

Belfabriek ❤️ Samtalscentraler

Inkommande callcenter behöver många telefonnummer. Vi är här för att hjälpa till!

Idealiska lösningar för callcenter

Belfabriek älskar alla sina kunder. Men för callcenter har vi en speciell svaghet. Det är logiskt, för trots att e-post, meddelanden, sociala medier och chattrobotar har ökat är callcentersektorn fortfarande en sektor där allt handlar om att ge kunderna stöd via telefon. Snabbt. Bra. Och lyckligtvis blir det alltmer så, med ett starkt fokus på att skapa varumärkesambassadörer snarare än att hantera biljetter.

Innovationer i molnet

Eftersom vi anser att våra callcenterkunder förtjänar det bästa telefonsupporten investerar vi kontinuerligt i innovation av våra molnlösningar. Dessutom förstår vi att callcenter måste ha ett nummer igång hela tiden, oftast igår. Och därför har vi alltid tillräckligt många av dem i lager.

Avancerade alternativ

Våra nummer är omedelbart "redo" för uppringare. Avancerade verktyg för callcenter ingår.
Vi använder en toppmodern IVR-plattform som fördelar uppringarna perfekt på de tillgängliga callcenteragenterna. Finns det en oväntad (enorm) topp eftersom din kund glömde nämna att en nationell kampanj går live? Inga problem: vår kö håller snyggt de som ringer i vänteläge tills en agent blir tillgänglig. Vill du hellre låta din lokala plattform hantera samtalstrafiken? Det är också möjligt, eftersom rollen som backup för callcenter passar oss perfekt. Ännu mer avancerade alternativ? En instrumentpanel för uppringare ingår. Liksom rullgardinsmenyer, webhooks, flexibel routing, samtalsinspelning och mycket mer.

Var dina kunder än befinner sig, hemma eller utomlands, kan vi ansluta och vidarebefordra praktiskt taget vilket telefonnummer som helst till ditt callcenter.

Har du kunder som redan har telefonnummer, men som inte har någon aning (längre) om var de finns och vem som ansvarar för dem? Vi tar gärna reda på det åt dig!
Vill du att vi ska fakturera slutkunden direkt? Eller föredrar ditt callcenter att göra det själv? Vi är flexibla. Så om du till exempel begär ett fast belopp per minut eller per samtal kan vi snyggt inkludera det i din faktura.

Välj samtalsinspelning för att spara telefonbeställningar. Eller använd den i utbildningssyfte eller som underlag för bedömningsintervjuer.

Vem, vad, var och varför? Hur kan du använda Belfabrieks telefonsystem?

Webbshoppar

Hälsovård

Vårdhem

Logistik

Byggnation

Belfabrieks telefonsystem underlättar för alla organisationer.
Från ambitiösa nystartade företag på vindsvåningen till mogna aktörer med hundratals anställda.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: