Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510
Hero F.A.Q.

Vanliga frågor om telefonnummer

De vanligaste frågorna om telefonnummer Vi har specialiserat oss på utfärdande och aktivering av telefonnummer i Europa sedan 2000.

Vanliga frågor

Om du redan har ett nummer och letar efter en (ny) leverantör kan du göra det genom att ladda ner vår beställningsblankett och skicka den till oss ifylld via e-post eller genom att fylla i detta anslutningsformulär online.

Våra anställda kommer sedan att kontakta dig för att diskutera anslutningen och funktionerna med dig. Numret är vanligtvis aktivt på vår plattform inom 5 arbetsdagar.

Du kan när som helst ändra destinationsnumret för ditt servicenummer direkt från din mobiltelefon eller surfplatta med vår kostnadsfria Belfabriek-app för iOS eller Android.

På vår webbplats hittar du ett urval av tillgängliga telefonnummer som du kan registrera. Om ditt önskade nummer inte visas kan du kontakta vår kundtjänst. Ring vårt avgiftsfria telefonnummer: 0200 439 510, eller skicka ett e-postmeddelande till office@belfabriek.se.

Ja, samtal till avgiftsfria nummer är alltid gratis för den som ringer.

Ett kundtjänstnummer är ett nationellt nummer. Det går därför inte att ringa från utlandet. Om du också vill svara på utländska uppringare kan vi ordna ett nationellt (service)nummer i de länder som du väljer. Ta en titt i vår internationella nummerbutik vilka nummer vi kan leverera från lager för tillfället, eller kontakta oss gärna.

Ja, det gör vi. Vi har samarbetsavtal med lokala partner i många länder och har därför en internationell databas med nummer i över 78 länder. För många efterfrågade länder kan vi leverera nummer från lager. Ofta kan vi göra ditt nummer aktivt inom 1 arbetsdag. Om du låter oss veta i vilka länder du vill vara nåbar på telefon, så tar vi hand om resten.

Nej, Belfabriek levererar inte erotiska telefonnummer. Vi levererar endast affärsnummer, informativa nummer, kundtjänstnummer, lokala och internationella telefonnummer.

Ett 0800-nummer är alltid gratis för den som ringer. När det gäller 010-nummer kostar det inte mer än den lokala taxan att ringa dessa nummer.

Namnval är att ringa med bokstäverna på telefonen. På detta sätt "översätts" bokstäverna i ett ord till ett nummer. Siffran "2" står till exempel för a, b eller c. Ett exempel på ett nummer för namnval är 0800-Belfabriek, som på detta sätt översätts till 0800-22553228679. Namnnummer är alltså nummer som är begripliga och därför lätta att komma ihåg.

Om du som kund hos Belfabriek vill rapportera ett fel kan du alltid ringa vårt avgiftsfria nummer. Utanför kontorstid kan du också skicka ett e-postmeddelande.