Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:
Hero F.A.Q.

Vanliga frågor om telefonnummer

De vanligaste frågorna om telefonnummer

Vi har specialiserat oss på utfärdande och aktivering av telefonnummer i Europa sedan 2000.

Vanliga frågor

Om du redan har ett nummer och letar efter en (ny) leverantör kan du göra det genom att ladda ner vår beställningsblankett och skicka den till oss ifylld via e-post eller genom att fylla i detta anslutningsformulär online.

Våra anställda kommer sedan att kontakta dig för att diskutera anslutningen och funktionerna med dig. Numret är vanligtvis aktivt på vår plattform inom 5 arbetsdagar.

Du kan när som helst ändra destinationsnumret för ditt servicenummer direkt från din mobiltelefon eller surfplatta med vår kostnadsfria Belfabriek-app för iOS eller Android.

På vår webbplats hittar du ett urval av tillgängliga telefonnummer som du kan registrera. Om ditt önskade nummer inte visas kan du kontakta vår kundtjänst.
Ring vårt avgiftsfria telefonnummer: 020-0439510, eller skicka ett e-postmeddelande till office@belfabriek.se.

Ja, samtal till avgiftsfria nummer är alltid gratis för den som ringer.

Ett kundtjänstnummer är ett nationellt nummer. Det går därför inte att ringa från utlandet.

Om du också vill svara på utländska uppringare kan vi ordna ett nationellt (service)nummer i de länder som du väljer. Ta en titt i vår internationella nummerbutik vilka nummer vi kan leverera från lager för tillfället, eller kontakta oss gärna.

Ja, det gör vi. Vi har samarbetsavtal med lokala partner i många länder och har därför en internationell databas med nummer i över 78 länder.

För många efterfrågade länder kan vi leverera nummer från lager. Ofta kan vi göra ditt nummer aktivt inom 1 arbetsdag. Om du låter oss veta i vilka länder du vill vara nåbar på telefon, så tar vi hand om resten.

Om du som kund hos Belfabriek vill rapportera ett fel kan du alltid ringa vårt avgiftsfria nummer. Utanför kontorstid kan du också skicka ett e-postmeddelande.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: