Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Bästa affärstelefonen: levereras i morgon!

En förkonfigurerad och programmerad Belfabriek Yealink-telefon. Beställ idag före 22:00 (CET) och du får den i morgon på (hem)kontoret.

Ring ut med din Yealink VoIP-telefon

Ja, Belfabriks telefonsystem fungerar med alla märken och typer av enheter. Har du redan VoIP-enheter i bruk? Då behöver du inte byta ut den. Om du inte är ett fan av gräddfilen och vill ha en plug & play-upplevelse ;-). I så fall rekommenderas Yealink-enheterna (exklusiva med vårt telefonsystem) starkt.

Varför Yealink? Det finns ett stort antal VOIP-enheter på marknaden. I alla prisklasser och kvaliteter. Faktum är att det finns så många att det är omöjligt för våra anställda att hålla reda på alla. För att inte tala om att erbjuda support. Var finns Sip / Codec / NAT-inställningarna av typ A, B, C, D till Z igen? Eftersom vi fick många frågor om att välja rätt enhet under Coronakrisen har vi dykt djupt ner i frågan. Och så kom vi fram till Yealink-enheterna. Vi erbjuder nu dessa - exklusivt - förkonfigurerade och med 5 års garanti.

Vi levererar telefonerna förkonfigurerade, du behöver bara ansluta dem till ditt befintliga nätverk så registrerar de sig själva.

Telefonen registrerar sig via en befintlig internetanslutning på våra telefoniservrar och voila, du har en fungerande telefon.

Vi erbjuder 5 års garanti på dessa telefoner, så att du kan vara säker på att telefonerna fungerar i din organisation.

Vår plattform är helt optimerad och anpassad till Yealinks teknik och funktioner. Alla funktioner fungerar optimalt och du kan också enkelt hantera telefonens adressbok via vår portal.

Yealink T-43U SIP Belfabriek telefon

Den modernaste och mest mångsidiga SIP-telefonen i dag.

 • Användargränssnitt
  • 3,7" bakgrundsbelyst skärm
 • Ljudfunktioner
  • Optima HD-ljud med akustisk sköld och smart bullerfiltrering
 • Grundläggande alternativ
  • Upp till 12 SIP-konton
  • PoE-stöd
  • Stativ med två justerbara vinklar, väggmonterbart
 • Ytterligare funktioner
  • Wi-Fi över WF40/WF50, Bluetooth över BT41
  • Stöd för Yealink-expansionsmoduler
  • Stöd för USB-inspelning
 • Anslutning
  • Två USB-portar för expansion, två Gigabit Ethernet-portar i daisy chain
  • Hörlurar, universellt EHS-stöd (lätt att ansluta hörlurar)

Fantastisk ljudkvalitet

Yealink-enheterna har följande funktioner:

 • helt förkonfigurerade för varje användare

 • Plug 'n' play-upplevelse, du ansluter enheten till internet och den fungerar.

 • Centralt hanterbar adressbok för alla telefoner.

 • Regelbundna uppdateringar av programvara och fast programvara.

 • ringa och ta emot samtal helt digitalt

Omfattande faktureringsalternativ

Olika organisationer har olika behov av fakturering.

Vi kan fakturera dig och tillhandahålla statistik på följande sätt.

 • Fakturering per filial (användbart för kedjor och franchiseföretag).

 • Fakturering till olika användare (användbart när flera läkare bemannar en akutlinje).

 • Fakturering per kostnadsställe eller nummer

 • Fakturering per land och nummer

 • Fakturering av nummer baserat på huvudkontorets placering

Andra fördelar

Beställning och process

Du kan enkelt göra din beställning på vår webbplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Nedan följer leveranstiderna per produkt:

Telefonnummer

Beroende på land och serie kan vi utfärda och aktivera numren omedelbart eller så måste vi först genomföra en registrering i ditt namn hos den berörda statliga organisationen.

Har du redan ett nummer och vill du flytta det till Belfabriken? Detta är möjligt och regleras av lagen. Vi kan flytta numret till oss och ger dig gärna ett tillfälligt nummer om du vill testa och konfigurera de nya enheterna redan nu.

För länder utomlands kan du antingen först göra en beställning av ett önskat nummer, varefter en anställd kontaktar dig inom en arbetsdag, eller så kan du ringa vår servicedesk och först diskutera alternativen per telefon. Beroende på landet har vi ett nummer aktivt samma arbetsdag eller inom några dagar.

Telefonapparater

Om du använder de Yealink-enheter som vi rekommenderar kan vi konfigurera dem åt dig och skicka dem till dig. Du har då en plug and play-upplevelse. Beställningar som görs före 22:00 (CET) levereras nästa arbetsdag.

Softphones

Du kan ladda ner softphones för din PC, Mac, iOS- eller Android-enhet dygnet runt till de enheter du väljer.

SIP-konton

Du kan själv skapa och aktivera/deaktivera dessa dygnet runt via webbgränssnittet. På så sätt kan du enkelt skapa konton för alla enheter som du vill ansluta.

Belfabrik Appar

Du kan ladda ner dessa dygnet runt i butikerna eller via en nedladdningslänk som tillhandahålls.

Rulla ut dina enheter

Du kan lära dig att konfigurera, men de flesta tycker inte om det. Därför tar vi gärna över det ansvaret från våra kunder. Precis som "besväret" med att välja och beställa telefoner. För att göra detta möjligt har vi gjort stora investeringar i central konfiguration av våra softphones och en automatiserad distributionscentral för Yealink-byråenheter.

Hårda telefoner levereras förkonfigurerade från vårt eget lager. Till en central plats, men också till exempel till olika filialer eller enskilda anställdas privata adresser. Vanligtvis: beställd före 22:00 (CET), nästa dag på valfri arbetsplats! Om det gäller adresser "längre bort" i Europa får du enheterna via UPS efter 2-3 arbetsdagar.

Anställda får nedladdningslänkar till förkonfigurerade softphones, ditt val för desktop och/eller mobil.

Vi erbjuder organisationer med fler än 100 användare möjligheten att utforma mjuk telefonmiljön i husets stil (varumärkesskyddad). Detta kan förverkligas inom en månad (design, implementering och utrullning). Fråga om alternativen!

Fördelar med en överblick:

 • Snabb och enkel utrullning av nya enheter

 • Förkonfigurerad och fjärrhanterbar.

 • Regelbundna uppdateringar av firmware (fjärrstyrning)

 • Möjlig varumärkesmiljö från ~100 användare

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Låt våra medarbetare konfigurera ditt telefonnummer på det sätt som du vill ha det. Du kan sedan enkelt göra justeringar själv eller låta oss göra det så att du inte behöver oroa dig för det längre.

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig missa ett samtal, även om alla dina kollegor är upptagna, om kön är för lång eller om du av andra skäl inte kan svara.

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal omdirigeras till en annan telefon. Detta kan vara varje fast telefon eller mobiltelefon.

Filter

Finns det några samtalsgivare som du helst inte vill ge tillgång till ett visst nummer? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen. På så sätt håller du telefonen fri för de samtal som är viktiga.

Hantering av överflöd av samtal

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i nationella medier? En framgångsrik Google Ads-kampanj? Bra recensioner på en jämförelsesajt? Inga problem!

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." De som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Samtalsköer

Det kan förekomma tillfällen då du har fler samtalsdeltagare än vad personalen har att tillgå i telefonen. Dessa samtalstoppar hanteras enkelt av samtalsköerna, vilket är en bra funktion för alla Belfabriekskunder.

Samtalsstatistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Statistik

Du väljer ett telefonnummer främst för att optimera ditt företags tillgänglighet. Du vill kunna svara på fler samtal och ge dem bättre service. Men hur vet du om du uppnår de avsedda målen? Vår statistik.

Telefonmeny

Dina kunder vill helst ha någon på linjen så fort som möjligt. Alla kollegor kan inte svara på alla frågor. Med en telefonvalsmeny kan du koppla fram den som ringer till rätt person så snabbt som möjligt.

Telefonnummer till flera filialer

Vår IVR-plattform kan distribuera hundratals samtidiga samtal till alla filialer i ett eller flera områden.

Text till tal speechbot

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Ton före tillkännagivandet

Många företagare har flera nummer för olika ändamål eller webbutiker. I sådana fall är det bra att veta i början av samtalet vilket telefonnummer som är uppringt!

VIP-lista

Vill du ge tillgång till ditt företags telefonnummer endast till en viss grupp kontakter? Med en VIP-whitelist ser du till att linjerna förblir fria för dem som ditt telefonnummer är avsett för.

Verktyg för textmeddelanden

SMS är ett utmärkt medium för korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper? SMS-verktyget från Belfabriken är en riktig gudagåva.

Virtuell samtalscentral

Med ett virtuellt callcenter ser du till att de som ringer fördelas rättvist och jämnt mellan tillgängliga kollegor, hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringde..." är oftast det första du hör när du ringer till en yrkesorganisation.

Webhook

Flexibelt byte av slutdestinationer via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Ändra enhetens förlängning

Samtal till ditt virtuella telefonnummer kopplas automatiskt vidare till dina nuvarande telefoner. Dessa kan vara fasta telefoner, mobiltelefoner eller VoIP-telefoner. Du kan ändra destinationsnumret när och hur ofta du vill.

Konfigurera och skicka skrivbordstelefoner till dina anställda på valfri plats:

På hemarbetarens hemadress.

På huvudkontoret eller på de olika filialerna

Till internationella kontor

Beställ före kl. 23.59 och börja ringa och ta emot samtal i morgon.

Beställ

Nöjda telefonikunder från Belfabriek:

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon