Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Belfabriek är här för resebranschen

Belfabriek är här för resebranschen

  • trevliga telefonnummer snabbt tillgängliga

  • smart utformad för att mäta, alla funktioner ingår

  • live inom 1 arbetsdag, även på helgerna

Idealiska lösningar för resevärlden


Backpacking som under våra bästa (tonårs-)år, övernattning på trendiga boutiquehotell som när vi var i 20-årsåldern eller att ladda batterierna på en resort med barnklubb som nu: att resa är och förblir fantastiskt. Därför är det logiskt att vi bryr oss om resebranschen. Som telefonbolag kan vi göra arbete av den kärleken. Och det gör vi, eftersom våra nummer och verktyg passar perfekt för organisationer som inspirerar, transporterar och/eller tar emot resenärer. I alla världens länder.
Flygbolag
Om du vill ställa en fråga till ett flygbolag utomlands vill du inte ådra dig höga internationella telefonavgifter och/eller ett nattligt callcenter i ditt hemland.

Lösningen? Ett lokalt Belfabrik-nummer. Eller snarare: en hel rad internationella nummer. Ett för varje land som din organisation flyger till.

Eftersom alla våra nummer är "utrustade" med avancerade alternativ är det här mer än en lokal, telefonisk ingång. Blir det plötsligt fullt för att en vulkan i utbrott sätter käppar i hjulet? Inget problem ur teknisk synvinkel. Vi kan omedelbart öka kön, omdirigera en del av samtalstrafiken, justera din valmeny eller införa en ny meddelandetext.

Med våra nummer "befordras" du till samtalstrafikledare!


Resebyråer

Resebyråer med flera filialer är perfekt betjänade av vår områdeskoddirigering, som automatiskt kopplar uppringare till närmaste filial. Och ja, detta kan också ordnas flexibelt. Till exempel genom att koppla uppringare till en annan filial eller ett annat callcenter om telefonen inte besvaras på den närmaste filialen.
Hotell- och restaurangbranschen
Allt fler hotell och hotellkedjor väljer ett av våra centrala bokningsnummer, eventuellt kombinerat med en allmän servicelinje där frågor om till exempel faciliteter besvaras.

För hotell och hotellkedjor som regelbundet tar emot internationella gäster kan det vara smart att införa ett lokalt telefonnummer per land. Oavsett hur långt bort hotellet ligger behöver den som ringer inte ådra sig några extra kostnader och behöver inte vara uppmärksam på tidszonen. På så sätt rullar du ut den röda mattan.

Och kom ihåg: de årliga kostnaderna för ett lokalt nummer återvinns ofta med en eller ett fåtal bokningar.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: