Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Belfabriek stärker resebranschen

Vi erbjuder:

  • Fängslande telefonnummer för företag

  • Smart utformad för att mäta, alla funktioner ingår

  • Live inom 1 arbetsdag

Idealiska lösningar för resevärlden

Backpacking som under våra bästa tonår, övernattning på trendiga boutiquehotell som när vi var i 20-årsåldern eller att ladda batterierna på en resort med barnklubb som nu: att resa är och förblir fantastiskt. Därför är det logiskt att vi bryr oss om resebranschen. Som telefonbolag kan vi göra arbete av den kärleken. Och det gör vi, eftersom våra nummer och verktyg passar perfekt för organisationer som inspirerar, transporterar och/eller tar emot resenärer. I alla världens länder.

Flygbolag

Den som vill ställa en fråga till ett flygbolag utomlands behöver inte vänta på höga internationella telefonavgifter och/eller ett nattligt callcenter i hemlandet. Lösningen? Ett lokalt telefonnummer. Eller snarare: en hel rad internationella nummer. Ett för varje land som din organisation flyger till. Eftersom alla våra nummer är "utrustade" med avancerade alternativ är det här mer än en lokal telefoninfart. Blir det plötsligt upptaget för att en vulkan i utbrott sätter käppar i hjulet? Inget problem ur teknisk synvinkel. Vi kan omedelbart öka kön, omdirigera en del av samtalstrafiken, justera din valmeny eller införa en ny meddelandetext.

Med våra nummer kan du bli befordrad till (call) controller!

Resebyråer

Resebyråer med flera filialer är perfekt betjänade av vår områdesindelning, som automatiskt kopplar uppringare till närmaste filial. Och ja, detta kan också ordnas flexibelt. Till exempel genom att koppla upp de som ringer till en annan filial eller ett annat callcenter om telefonen inte besvaras på den närmaste filialen.

Hotell- och restaurangbranschen

Allt fler hotell och hotellkedjor väljer ett av våra centrala bokningsnummer, med eller utan en allmän servicelinje där frågor om till exempel faciliteter kan besvaras. För hotell och hotellkedjor som regelbundet tar emot internationella gäster kan det vara smart att införa ett lokalt telefonnummer per land. Oavsett hur långt bort hotellet ligger behöver den som ringer inte ådra sig några extra kostnader och behöver inte heller vara uppmärksam på tidszonen; på så sätt rullar du ut den röda mattan för dina gäster. Och kom ihåg: de årliga kostnaderna för ett lokalt nummer är ofta återvunna med bara en eller ett fåtal bokningar.