Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Verktyg för textmeddelanden

Hantera kontakter och grupper och skriv SMS-meddelanden i din välbekanta onlinemiljö. Det är mycket bekvämare och effektivare än att utföra samma uppgift på en mobiltelefon.

Vill du koppla vår SMS-plattform till din egen programvara? Inga problem: vi kan ta hand om den sms-länken åt dig.

Integrera SMS-plattformen i ditt eget system

Använd vårt SMS API för att integrera vårt SMS-verktyg i ditt eget system. Till exempel för att skicka kunder en automatisk SMS-bekräftelse när de registrerar sig.

Belfabriek-kunder kan använda SMS-Klapper på många olika sätt. Till exempel för att gratulera kunder eller kollegor på födelsedagen, skicka en påminnelse om att någon fortfarande måste skriva under ett kontrakt eller informera en grupp kunder om en ny tjänst.

Fördelarna


Bekvämt skrivande

Det är mycket enklare att skriva och skicka SMS-meddelanden på din dator med ett fullskaligt tangentbord än att göra samma sak på en mobiltelefon.


Gör ett intryck

Får du fler e-postmeddelanden eller sms-meddelanden? Just det: ett kort och fint SMS har större effekt än ännu ett e-postmeddelande.


Skapa dina listor

Olika meddelanden för olika kontaktgrupper? Inga problem, hantera SMS-grupper från din instrumentpanel online.


Skicka sms när du vill

Vi kan tänka oss att du kanske vill schemalägga SMS-meddelanden som ska skickas senare. Vår plattform erbjuder detta alternativ. När du har skrivit ditt meddelande kan du ange en leveranstid och ett datum.


Även för användning inom företaget

Har du viktiga nyheter att dela med din personal? Uppdatera alla snabbt och enkelt med SMS-verktyget.