Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Verktyg för att skicka SMS

SMS är ett utmärkt sätt att skicka korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper?

Belfabriks SMS-verktyg är en riktig gudagåva.

Du kan enkelt hantera kontakter, grupper och SMS-meddelanden från din välbekanta onlinemiljö. Detta är inte bara bekvämare utan också mycket snabbare än att använda en mobiltelefon.

Skapa kontakter och organisera dem logiskt i olika SMS-listor och grupper. Du kan skicka SMS-meddelanden omedelbart eller vid en senare tidpunkt.

Vill du ha en länk mellan ditt programpaket och vår SMS-plattform? Inga problem: vi kan snabbt skapa denna SMS-länk åt dig med hjälp av vårt SMS API.

Om du vill skicka röstmeddelanden utöver SMS har vi också en lösning för dig. Med ett röstmeddelande ringer vår dator faktiskt upp mottagaren och ett röstmeddelande spelas upp. I en katastrof- eller nödsituation är detta ofta bättre än att skicka ett SMS eftersom du inte kan vara säker på att det kommer att läsas omedelbart.

Fördelar


Bekvämt skrivande

Att skicka ett sms från en dator med tangentbord är mycket enklare än att sms:a från en mobiltelefon. Du kan lättare förbereda meddelanden på skrivbordet och skicka dem som online-sms.


Gör ett intryck

Tar du emot fler e-postmeddelanden eller sms? Korta och kraftfulla textmeddelanden gör ett större intryck än ännu ett e-postmeddelande. Särskilt när de skickas via en pålitlig sms-plattform.


Skapa grupper

Olika textmeddelanden för olika målgrupper? Inga problem. Skapa egna SMS-grupper i instrumentpanelen online.


Även för internt bruk

Viktiga nyheter inom företaget? Informera alla kollegor snabbt och enkelt med SMS- eller röstmeddelanden.

Användning av SMS-verktyget

Belfabriks kunder använder SMS-verktyget på alla möjliga originella sätt. Gratulera en kund eller kollega på födelsedagen, skicka en påminnelse om någon inte har skrivit under ett kontrakt ännu eller informera en grupp kunder om en ny tjänst! Med vår programvara kan du alltid nå rätt mottagare och skicka ett meddelande snabbt.

Ofta ställda frågor:

Du kan enkelt skicka SMS från ditt programpaket med hjälp av vårt SMS API.


Ett SMS kommer fram direkt till mottagaren i meddelandeprogrammet på mobiltelefonen. Det finns ingen fördröjning i sändningen, vi skickar i realtid.


Du kan skicka så många SMS som du vill. Sms-utskick omfattas av vår policy för rättvis användning, så om du skickar många sms online tar vi ut 10 cent per sms.


Om du köper ett telefonnummer av oss kan du ställa in det i SMS-verktyget. Kunderna kommer då att kunna känna igen ditt telefonnummer och detta kommer att öka och förbättra läsbarheten och svarstiden för dina kunder när de får meddelanden.


Du kan använda nationella och lokala telefonnummer med WhatsApp från Belfabriken för att skicka och ta emot WhatsApp-meddelanden. WhatsApp har ett eget verktyg för att hantera detta.


Nöjda telefonikunder från Belfabriek: