Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Lösningar för internationella företag

Telefonnummer för internationella företag

  • Support dygnet runt och ändringar i realtid

  • flerspråkig supportcentral

  • Leverans av telefonsamtal över hela världen.

Idealiska lösningar för internationella företag


Trots globaliseringen och övergången till nätet fäster kunderna fortfarande stor vikt vid det lokala sammanhanget. Och företag som är "nära" (fint ord: hyperlokala) har därför ett betydande övertag över "anonyma" organisationer i avlägsna, utländska länder. Men hur ser man till att kunderna känner att man känner till lokalsamhället och är en del av det? En del av lösningen ligger i lokala telefonnummer. Men det finns problem och hinder.

Belfabriek löser alla dessa tekniska och avtalsmässiga problem. Det börjar med en central hantering av alla inkommande telefonnummer för alla länder där din organisation är verksam. En praktisk lösning, eftersom det ofta finns flera nummer som drivs av flera lokala leverantörer. Och försök bara att ta reda på vilken part som är ansvarig för vilken del av den inkommande samtalstrafiken!


Följ solen

På Belfabriek drar du bokstavligen nytta av follow the sun routing. Beroende på tid på dygnet omdirigeras de som ringer till en lokal filial eller en plats i en annan tidszon. Sol upp eller sol ner? Kunderna får alltid någon på linjen! Vår smarta IVR-plattform kan naturligtvis också fördela samtalen på andra sätt. Till exempel baserat på de språk som specifika anställda talar. Eller genom att ta hänsyn till deras expertis.

Ett globalt kontrakt

Tack vare vår globala täckning kan vi erbjuda dig ett enda kontrakt för SIP-trunks för lokala växlar. Alltså inget virrvarr av fakturor på ett virrvarr av språk, utan en enda faktura som visar samtalstrafiken för alla länder och alla filialer. Dessutom är våra SIP-trunks elastiska. Med andra ord behöver du inte betala per kanal och det finns alltid tillräcklig kapacitet.
VoIP? Vi har allt för dig!
Vill du utrusta lokala filialer eller team med VoIP-telefoner? Inga problem! Vi ordnar inloggningar för alla inom 24 timmar. Uppringning kan också ske genom oss.

Är du också "färdig" med ett stort antal kontrakt, oklara SLA:er och vaga kostnadskonstruktioner? Satsa på våra nationella, europeiska, interkontinentala eller globala telefonilösningar!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: