Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Lösningar för internationella företag

Lösningar för internationella företag

24/7 support och ändringar i realtid

flerspråkig supportcentral

Idealiska lösningar för internationella företag

Trots globaliseringen och övergången till nätet fäster kunderna fortfarande stor vikt vid det lokala sammanhanget. Och företag som är "nära" (hyperlokala) har därför en betydande fördel jämfört med "anonyma" organisationer i avlägsna, främmande länder. Men hur ser man till att kunderna känner att man känner till lokalsamhället och är en del av det? En del av lösningen ligger i lokala telefonnummer. Men det finns problem. Belfabriek löser alla dessa tekniska och avtalsmässiga problem. Det börjar med central hantering av alla inkommande telefonnummer för alla länder där din organisation arbetar. En praktisk lösning, eftersom det ofta finns flera nummer som drivs av flera lokala leverantörer. Och försök bara att ta reda på vilken part som är ansvarig för vilken del av den inkommande samtalstrafiken!

Följ solen

På Belfabriek kan du bokstavligen dra nytta av "follow the sun routing". Beroende på tid på dygnet omdirigeras de som ringer till en lokal filial eller en plats i en annan tidszon. Solen går upp eller ner? Kunderna får alltid någon på linjen! Vår smarta IVR-plattform kan naturligtvis också fördela samtalen på andra sätt. Till exempel baserat på de språk som specifika anställda talar. Eller genom att ta hänsyn till deras expertis.

Ett enda globalt kontrakt

Tack vare vår globala täckning kan vi erbjuda dig ett enda avtal för SIP-trunken för dina lokala telefonväxlar. Det finns alltså inget virrvarr av fakturor på olika språk, utan en enda faktura som visar samtalstrafiken för alla länder och alla filialer. Dessutom är våra SIP-trunks elastiska. Med andra ord behöver du inte betala per kanal och det finns alltid tillräcklig kapacitet.

IP? Vi har allt du behöver!

Vill du utrusta lokala filialer eller team med IP-telefoner? Inga problem! Vi ordnar inloggningar och unika ID:n för alla inom 24 timmar. Uppringning kan också ordnas genom oss. Är du också "klar" med en stor mängd kontrakt, icke-transparenta SLA:er och vaga kostnadskonstruktioner? Satsa på våra nationella, europeiska, interkontinentala eller globala telefonilösningar!