Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Soft Phone

Om du använder vårt telefonsystem kan du välja en softphone.

Enkelt att beställa för din organisation!

Välj din egen softphone

Du kan välja en softphone som en del av ditt användande av vårt telefonsystem.

Hos oss kan du välja vilken softphone som helst från vilken programutvecklare som helst och inkludera den i ditt samtalsteam.

Du är alltså inte bunden till ett märke av softphone eller en softphone som tillhandahålls av din leverantör.

Detta är viktigt eftersom det ger dig friheten att välja den softphone du gillar bäst.

De två mest använda softphones år 2023 är följande

Zoiper softphone (www.zoiper.com)
Softphone Bria (www.counterpath.com)

Du kan köpa dessa softphones direkt från tillverkarna som programvarulicenser. Vi kommer att ge dig inloggningsuppgifter så att du kan använda dessa softphones för att logga in på ditt telefonsystem hos oss.

Det viktiga att komma ihåg är att softphones har både för- och nackdelar, särskilt om du installerar dem på din mobiltelefon.

En softphone på en fast dator brukar fungera perfekt. Med ett headset på datorn blir det en fullvärdig telefon.

Detta är praktiskt om du ringer eller tar emot många samtal, eftersom du då har händerna fria för att skriva. Och du behöver inte investera i nya skrivbordstelefoner (bara headset).

En mjuk telefon på en mobiltelefon har en nackdel: det är en app på en mobiltelefon. Och en applikation stänger sig själv eller går i vila efter ett tag.

Från och med då tar du inte längre emot inkommande samtal. Utan att du märker det.

Vi använder vår samtrafik för att leverera samtal direkt till mobilnäten.

Det innebär att samtalen alltid kommer fram till din mobiltelefon och att du inte är beroende av en app eller en fungerande internetuppkoppling.

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Laat onze medewerkers je telefoonnummer inrichten zoals jij dat wilt. Je kunt daarna eenvoudig zelf nog aanpassingen doen of door ons laten doen zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt !

Anropsfilter

Finns det några uppringare som du helst inte vill låta ringa ett visst nummer, av någon anledning? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen.

Direkt framåt

Ditt telefonnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal vidarebefordras till en anknytning. Detta kan vara en fast telefon eller en mobiltelefon.

Fånga upp trafiktoppar

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i nationella medier? En framgångsrik Google Ads-kampanj? Bra recensioner på en jämförelsesajt? Inga problem!

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." De som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Samtalsköer

Det kommer att finnas tillfällen då du har fler som ringer än vad personalen har att ringa. Dessa typer av samtalstoppar hanteras enkelt med samtalskö, en fantastisk funktion som är tillgänglig för alla kunder hos Belfabriek.

Samtalsstatistik

Du har ett företagsnummer så att dina kunder lätt kan nå dig. Du vill prata med fler som ringer och betjäna dem bättre. Men hur vet du om du uppnår dina mål? Att mäta är att veta.

Statistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Telefonmeny

Dina kunder vill helst ha någon på linjen så fort som möjligt. Alla kollegor kan inte svara på alla frågor. Med en telefonvalsmeny kan du koppla fram den som ringer till rätt person så snabbt som möjligt.

Telefonsvarare

Missa aldrig ett samtal när alla dina kollegor är upptagna eller när du är tillfälligt otillgänglig.

Text till tal Speech Bot ✨

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Verktyg för att skicka SMS

SMS är ett utmärkt medium för korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper? SMS-verktyget från Belfabriken är en riktig gudagåva.

Virtuellt callcenter

Med ett virtuellt callcenter kan du snabbt vidarekoppla samtal till tillgängliga kollegor: hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Vitlista för VIP

Vill du ge tillgång till ditt företags telefonnummer endast till en viss grupp kontakter? Med en VIP-whitelist ser du till att linjerna förblir fria för dem som ditt telefonnummer är avsett för.

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringer..." är det första du hör när du ringer till ett professionellt företag.

Webhook

Flexibelt byte av tillägg via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Whisper

Många företagare har flera nummer för olika ändamål eller webbutiker. I sådana fall är det bra att veta i början av samtalet vilket telefonnummer som är uppringt!

Ändra destination

Samtalen dirigeras till alla dina telefoner: fasta telefoner, mobiler, VOIP eller traditionella telefoner. Du kan ändra denna destination när och hur ofta du vill.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek:

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon