Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510
hero-systems-background
hero-systems-transparent

Soft Phone

Med den lättanvända och enkla programvaran kan du göra vilken dator som helst (Windows/Apple) och vilken mobil som helst (iOS/Android) till en del av ditt telefonsystem.

Träffa din softphone

Är du en fanatisk Skyper? Eller ringer du med ett annat programpaket? Då vet du redan vad en mjuk telefon är: ett program med vilket du kan ringa samtal på datorn. Precis som på din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta. Om Windows, Linux, Android eller iOS känner sig hemma där, är chansen stor att en mjuk telefon fungerar. Men vilken ska du välja?

Om du använder vårt telefonsystem är Belfabriks softphone det bästa alternativet. Särskilt eftersom vår softphone fungerar sömlöst med telefonsystemet och alla viktiga inställningar är förkonfigurerade. En riktig plug & call-lösning, eftersom du bara behöver ange ditt lösenord eller skanna en QR-kod (ny funktion!) för att komma "i luften". Det kan inte bli enklare! Också praktiskt: adressboken fungerar i softphone-miljön.

Kombinerad installation? Inga problem! Belfabrikens telefonsystem fungerar med softphones, men också med en kombination av softphones, vanliga telefoner och mobila enheter. Du bestämmer själv den idealiska inställningen! Vad behöver anställd X eller Y? Du anger det. Vi tar hand om den smidiga utrullningen. Bra att veta: Softphonen är en del av Belfabrikens telefonsystem. Det finns alltså inga kostnader för detta.

Regelbundna nya uppdateringar

Förkonfigurerad lösning

Lätt att installera med en QR-kod

100 arbetsplatser? Det är möjligt att märka softphonen!

Programvara för uppringning för alla datorer och mobiler

Lätt att ladda ner och installera på vilken enhet som helst inom ditt samtalsteam

 • Mobiltelefoner som stöds
  • Apple iOS och Android-enheter
 • Stöd för stationära datorer
  • Apple Intel- och M1-datorer, Windows-datorer
 • Grundläggande alternativ
  • Ta emot samtal
  • Att föra samtal
 • Avancerade funktioner
  • Delad företagsadressbok med kontakter, som kan uppdateras via Belfabriek-portalen.
 • Uppdateringar
  • Uppdateringar minst 4 gånger per år
  • 1 eller flera samtalsteam som kan konfigureras på olika enheter.
  • Kombination av befintliga mobila enheter och datorer möjlig

Fantastisk ljudkvalitet

Gör dina befintliga datorer (med headset) och mobiltelefoner till enheter som kan ta emot samtal från dina arbetstelefonnummer.

 • Med vår programvara blir dina datorer de mest avancerade telefoner som finns, så du behöver inte köpa nya skrivbordsapparater.

 • enkelt inrätta ett samtalsteam eller ett callcenter på 1 eller flera platser.

 • Bästa ljudkvalitet med hjälp av de senaste codecs (kodare/dekoder).

 • Du behöver inte nödvändigtvis köpa nya skrivbordsapparater eller mobiltelefoner; du laddar ner vår mjukvara och din enhet har blivit en telefon för samtalsgrupper.

Effektivt införande och hantering

Du kan enkelt införa våra softphones i ditt samtalsteam och din organisation.

 • Nedladdningslänkar för Windows- och Apple-datorer

 • Softphones för mobiltelefoner i relevanta appbutiker (Google Play/Apple).

 • Lägg enkelt till användare och låt dem logga in via användarnamn och lösenord eller en unik QR-kod.

Enkelt att beställa för din organisation!

Träffa din softphone

Är du en fanatisk Skyper? Eller ringer du med ett annat programpaket? Då vet du redan vad en softphone är: ett program med vilket du kan ringa samtal på datorn. Precis som på din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta. Om Windows, Linux, Android eller iOS känner sig hemma där, är chansen stor att en softphone fungerar. Men vilken ska du välja?

Om du använder vårt telefonsystem är Belfabriks softphone det bästa alternativet. Särskilt eftersom vår softphone fungerar sömlöst med telefonsystemet och alla viktiga inställningar är förkonfigurerade. En riktig plug & call-lösning, eftersom du bara behöver ange ditt lösenord eller skanna en QR-kod (ny funktion!) för att komma "i luften". Det kan inte bli enklare! Också praktiskt: adressboken fungerar i softphone-miljön.

Att kombinera? Inga problem! Belfabrikens telefonsystem fungerar med softphones, men också med en kombination av softphones, vanliga telefoner och mobila enheter. Du bestämmer själv den idealiska inställningen! Vad behöver anställd X eller Y? Du anger det. Vi tar hand om den smidiga utrullningen. Bra att veta: Softphonen är en del av Belfabrikens telefonsystem. Det finns alltså inga kostnader för detta.

De fem största fördelarna

 • Regelbundna nya uppdateringar

 • Förkonfigurerad lösning

 • Lätt att installera med en QR-kod

 • Tillgång till en central adressbok

 • 100 arbetsplatser? Det är möjligt att märka softphonen!

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Registrera ditt telefonnummer hos Belfabriken så har du full kontroll över ditt företagsnummer tack vare våra praktiska appar och funktioner.

Du har tillgång i realtid till den viktigaste statistiken och justerar alla inställningar med ett klick. Var som helst och när som helst.

De tydliga förbindelserna och priserna är inte de enda skälen till att företagare registrerar sitt telefonnummer hos Belfabriken. Med vårt generösa paket av funktioner får du fler funktioner som andra leverantörer inte kan erbjuda.

Lika viktigt är den frihet och kontroll du har tack vare våra appar.

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig mer missa ett samtal. Inte ens när alla dina linjer är upptagna, kön är för lång eller du inte kan ta emot samtalet av någon annan anledning.

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt telefonnummer. Det innebär att inkommande samtal vidarebefordras till ett valfritt telefonnummer. Detta kan vara en fast telefon, en mobiltelefon eller till och med ett offshore callcenter. Du bestämmer själv.

Hantering av överflöd av samtal

En mycket framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i de nationella medierna? En snabb Adwords-kampanj? En fantastisk recension på en jämförelsesajt? Inga problem! Inte ens den mest hektiska samtalstoppet är något problem för oss.

Hälsningsmeddelande

"Tack för att du ringde..." är oftast det första du hör när du ringer till en yrkesorganisation.

Leverans av nationella och internationella samtal

Leverans av nationella och internationella samtal? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Det här samtalet kan komma att spelas in för kvalitetssäkring." Om du ringer till servicenummer kommer du att få höra ett meddelande med denna innebörd som används regelbundet.

Samtalsstatistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Statistik

Huvudsyftet med ett servicenummer eller företagsnummer är att optimera tillgängligheten för din organisation. Du vill betjäna fler kunder och ge bättre service. Men hur vet du om du uppnår dessa mål? Siffrorna ljuger inte.

Svartlista

Finns det någon som ringer som du helst inte vill ska ha tillgång till något av dina nummer? Blockera deras samtal med vår lättanvända svarta lista och håll dina linjer öppna för viktiga samtal.

Telefonmeny

Dina affärspartners eller kunder vill ha en anställd på linjen så snabbt som möjligt. Men de flesta anställda har inte svar på alla tänkbara frågor. En telefonmeny gör det möjligt för de som ringer att få rätt person på linjen så fort som möjligt.

Telefonnummer till flera filialer

Vårt IVR-system kan fördela hundratals samtidiga samtal över ditt rikstäckande nätverk av filialer.

Ton för föranmälan

Företagare använder ofta flera nummer, vart och ett för ett visst syfte eller för en särskild webbutik. I dessa fall är det bra att få veta vilket av dina företagstelefonnummer som samtalet kommer in på.

Uppringarens svans

Det kan finnas tillfällen då antalet samtidiga samtal överstiger den tillgängliga personalen. Du kan hålla koll på dessa toppar med en virtuell kö, en praktisk funktion som är tillgänglig för alla Belfabriek-kunder.

Verktyg för textmeddelanden

SMS-meddelanden är ett utmärkt sätt att kommunicera korta texter till dina kunder. Men hur skickar man ett SMS till stora grupper?

Vitlista för VIP

Vill du begränsa tillgången till ditt telefonnummer till en begränsad grupp kontakter? Med en VIP-vitlista kan du hålla linjerna öppna för de personer som ditt nummer är avsett för.

Webhook

Ange och uppdatera destinationsnummer på din webbplats med en webhook

Ändra förlängning

Ditt servicenummer är ett virtuellt telefonnummer. Samtal till det här numret kopplas automatiskt vidare till dina nuvarande telefoner. Dessa kan vara fasta telefoner, mobiltelefoner, VOIP-telefoner eller traditionella telefoner. Du kan ändra destinations

Prova Belfabriek systemet idag!

Ett system som fungerar för alla anställda: hemma och på kontoret.

Prova nu!

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon