Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Soft Phone

Med den lättanvända och enkla programvaran kan du göra vilken dator som helst (Windows/Apple) och vilken mobil som helst (iOS/Android) till en del av ditt telefonsystem.

Träffa din softphone

Är du en fanatisk Skyper? Eller ringer du med ett annat programpaket? Då vet du redan vad en mjuk telefon är: ett program med vilket du kan ringa samtal på datorn. Precis som på din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta. Om Windows, Linux, Android eller iOS känner sig hemma där, är chansen stor att en mjuk telefon fungerar. Men vilken ska du välja?

Om du använder vårt telefonsystem är Belfabriks softphone det bästa alternativet. Särskilt eftersom vår softphone fungerar sömlöst med telefonsystemet och alla viktiga inställningar är förkonfigurerade. En riktig plug & call-lösning, eftersom du bara behöver ange ditt lösenord eller skanna en QR-kod (ny funktion!) för att komma "i luften". Det kan inte bli enklare! Också praktiskt: adressboken fungerar i softphone-miljön.

Kombinerad installation? Inga problem! Belfabrikens telefonsystem fungerar med softphones, men också med en kombination av softphones, vanliga telefoner och mobila enheter. Du bestämmer själv den idealiska inställningen! Vad behöver anställd X eller Y? Du anger det. Vi tar hand om den smidiga utrullningen. Bra att veta: Softphonen är en del av Belfabrikens telefonsystem. Det finns alltså inga kostnader för detta.

Regelbundna nya uppdateringar

Förkonfigurerad lösning

Lätt att installera med en QR-kod

100 arbetsplatser? Det är möjligt att märka softphonen!

Programvara för uppringning för alla datorer och mobiler

Lätt att ladda ner och installera på vilken enhet som helst inom ditt samtalsteam

 • Mobiltelefoner som stöds
  • Apple iOS och Android-enheter
 • Stöd för stationära datorer
  • Apple Intel- och M1-datorer, Windows-datorer
 • Grundläggande alternativ
  • Ta emot samtal
  • Att föra samtal
 • Avancerade funktioner
  • Delad företagsadressbok med kontakter, som kan uppdateras via Belfabriek-portalen.
 • Uppdateringar
  • Uppdateringar minst 4 gånger per år
  • 1 eller flera samtalsteam som kan konfigureras på olika enheter.
  • Kombination av befintliga mobila enheter och datorer möjlig

Fantastisk ljudkvalitet

Gör dina befintliga datorer (med headset) och mobiltelefoner till enheter som kan ta emot samtal från dina arbetstelefonnummer.

 • Med vår programvara blir dina datorer de mest avancerade telefoner som finns, så du behöver inte köpa nya skrivbordsapparater.

 • enkelt inrätta ett samtalsteam eller ett callcenter på 1 eller flera platser.

 • Bästa ljudkvalitet med hjälp av de senaste codecs (kodare/dekoder).

 • Du behöver inte nödvändigtvis köpa nya skrivbordsapparater eller mobiltelefoner; du laddar ner vår mjukvara och din enhet har blivit en telefon för samtalsgrupper.

Effektivt införande och hantering

Du kan enkelt införa våra softphones i ditt samtalsteam och din organisation.

 • Nedladdningslänkar för Windows- och Apple-datorer

 • Softphones för mobiltelefoner i relevanta appbutiker (Google Play/Apple).

 • Lägg enkelt till användare och låt dem logga in via användarnamn och lösenord eller en unik QR-kod.

Enkelt att beställa för din organisation!

Träffa din softphone

Är du en fanatisk Skyper? Eller ringer du med ett annat programpaket? Då vet du redan vad en softphone är: ett program med vilket du kan ringa samtal på datorn. Precis som på din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta. Om Windows, Linux, Android eller iOS känner sig hemma där, är chansen stor att en softphone fungerar. Men vilken ska du välja?

Om du använder vårt telefonsystem är Belfabriks softphone det bästa alternativet. Särskilt eftersom vår softphone fungerar sömlöst med telefonsystemet och alla viktiga inställningar är förkonfigurerade. En riktig plug & call-lösning, eftersom du bara behöver ange ditt lösenord eller skanna en QR-kod (ny funktion!) för att komma "i luften". Det kan inte bli enklare! Också praktiskt: adressboken fungerar i softphone-miljön.

Att kombinera? Inga problem! Belfabrikens telefonsystem fungerar med softphones, men också med en kombination av softphones, vanliga telefoner och mobila enheter. Du bestämmer själv den idealiska inställningen! Vad behöver anställd X eller Y? Du anger det. Vi tar hand om den smidiga utrullningen. Bra att veta: Softphonen är en del av Belfabrikens telefonsystem. Det finns alltså inga kostnader för detta.

De fem största fördelarna

 • Regelbundna nya uppdateringar

 • Förkonfigurerad lösning

 • Lätt att installera med en QR-kod

 • Tillgång till en central adressbok

 • 100 arbetsplatser? Det är möjligt att märka softphonen!

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Registrera ditt telefonnummer hos Belfabriken så har du full kontroll över ditt företagsnummer tack vare våra praktiska appar och funktioner.

Du har tillgång i realtid till den viktigaste statistiken och justerar alla inställningar med ett klick. Var som helst och när som helst.

De tydliga förbindelserna och priserna är inte de enda skälen till att företagare registrerar sitt telefonnummer hos Belfabriken. Med vårt generösa paket av funktioner får du fler funktioner som andra leverantörer inte kan erbjuda.

Lika viktigt är den frihet och kontroll du har tack vare våra appar.

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig missa ett samtal, även om alla dina kollegor är upptagna, om kön är för lång eller om du av andra skäl inte kan svara.

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal omdirigeras till en annan telefon. Detta kan vara varje fast telefon eller mobiltelefon.

Filter

Finns det några samtalsgivare som du helst inte vill ge tillgång till ett visst nummer? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen. På så sätt håller du telefonen fri för de samtal som är viktiga.

Hantering av överflöd av samtal

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i nationella medier? En framgångsrik Google Ads-kampanj? Bra recensioner på en jämförelsesajt? Inga problem!

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." De som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Samtalsköer

Det kan förekomma tillfällen då du har fler samtalsdeltagare än vad personalen har att tillgå i telefonen. Dessa samtalstoppar hanteras enkelt av samtalsköerna, vilket är en bra funktion för alla Belfabriekskunder.

Samtalsstatistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Statistik

Du väljer ett telefonnummer främst för att optimera ditt företags tillgänglighet. Du vill kunna svara på fler samtal och ge dem bättre service. Men hur vet du om du uppnår de avsedda målen? Vår statistik.

Telefonmeny

Dina kunder vill helst ha någon på linjen så fort som möjligt. Alla kollegor kan inte svara på alla frågor. Med en telefonvalsmeny kan du koppla fram den som ringer till rätt person så snabbt som möjligt.

Telefonnummer till flera filialer

Vår IVR-plattform kan distribuera hundratals samtidiga samtal till alla filialer i ett eller flera områden.

Text till tal speechbot

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Ton före tillkännagivandet

Många företagare har flera nummer för olika ändamål eller webbutiker. I sådana fall är det bra att veta i början av samtalet vilket telefonnummer som är uppringt!

VIP-lista

Vill du ge tillgång till ditt företags telefonnummer endast till en viss grupp kontakter? Med en VIP-whitelist ser du till att linjerna förblir fria för dem som ditt telefonnummer är avsett för.

Verktyg för textmeddelanden

SMS är ett utmärkt medium för korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper? SMS-verktyget från Belfabriken är en riktig gudagåva.

Virtuell samtalscentral

Med ett virtuellt callcenter ser du till att de som ringer fördelas rättvist och jämnt mellan tillgängliga kollegor, hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringde..." är oftast det första du hör när du ringer till en yrkesorganisation.

Webhook

Flexibelt byte av slutdestinationer via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Ändra enhetens förlängning

Samtal till ditt virtuella telefonnummer kopplas automatiskt vidare till dina nuvarande telefoner. Dessa kan vara fasta telefoner, mobiltelefoner eller VoIP-telefoner. Du kan ändra destinationsnumret när och hur ofta du vill.

Prova Belfabriek systemet idag!

Ett system som fungerar för alla anställda: hemma och på kontoret.

Prova nu!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek:

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon