Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Ändra förlängning

Belfabriek-kunder använder denna praktiska och effektiva funktion på många olika sätt.

Vill du vara tillgänglig för kunder utanför kontorstid? Om du vill förlänga dina öppettider kan du ställa in destinationsnumret på en annan telefon eller plats.

Om du är ett nystartat företag kan du leverera samtal till ditt mobilnummer eller hemnummer. I kombination med andra Belfabriek-funktioner kan du optimera din tillgänglighet.

Med en Belfabriek-prenumeration kan du ändra ditt destinationsnummer när som helst, utan extra kostnad.

Lätt att använda och ingen extra kostnad.

Med Belfabriek kan du snabbt och enkelt ändra ditt destinationsnummer så att du alltid kan nås av dina samtal. Vi erbjuder den här tjänsten som standard till alla Belfabriek-kunder. För mer information, ring oss gratis på 0200 439 510.

Fördelarna


Alltid tillgänglig

Funktionen för att ändra destination gör att kunderna alltid kan nå dig. Du missar aldrig ett viktigt samtal.


Var och när du vill

Om du vill ändra ditt destinationsnummer är det bara att ringa oss eller använda vår app. Var du än är, dygnet runt


Uppdateringar i realtid

Vårt IVR-system uppdaterar ditt destinationsnummer omedelbart. Det finns ingen fördröjning i behandlingen och du behöver därför inte planera i förväg. Du har alltid full kontroll över var dina samtal levereras.

I kombination med andra funktioner

Du kan använda den här funktionen med alla Belfabriek-nummer och kombinera den med våra andra funktioner vid behov, till exempel samtalsinspelning. Dessutom behöver du inte ändra din nuvarande telefoninfrastruktur för att kunna utnyttja Belfabriek-funktionerna fullt ut.

Genom att kombinera funktioner på ett smart sätt kan du få ut mer av ditt servicenummer. Du kan också kombinera - eller ersätta - destinationsnumret med andra funktioner. Om du bara är tillgänglig vid vissa tider, till exempel under kontorstid, kan du konfigurera dina öppettider. På så sätt får uppringare som försöker nå dig när du inte är tillgänglig ditt inspelade meddelande (Tyvärr, vi har stängt just nu) och, om du vill, en möjlighet att lämna ett eget meddelande på din digitala telefonsvarare.

Om du inte tillhandahåller telefonservice under semestern eller när du är på semester behöver du inte nödvändigtvis använda funktionen för att ändra destination. Istället kan du ange ett alternativt telefonnummer eller ett röstmeddelande i din semesterkalender.

Och det finns många andra sätt att kombinera funktioner. Våra specialister diskuterar gärna möjligheterna med dig.