Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Ändra destination

Ditt telefonnummer är ett virtuellt nummer.

Det innebär att inkommande samtal till det här numret dirigeras till de telefoner som du anger i ditt virtuella callcenter. Det kan vara fasta telefoner, mobiler eller telefoner på hemmakontoret.
Du kan ändra dessa tillägg så ofta du vill och när som helst på dygnet.

Belfabriks kunder använder denna bekväma och effektiva funktion på många olika sätt.

Om du är en nystartad företagare kan du vidarekoppla dina samtal till din mobiltelefon och din hemtelefon. Lägg till dessa två telefoner i din förlängning och i kombination med de andra extrafunktionerna hos Belfabriek kommer du att vara perfekt nåbar!

Fördelar


Alltid nåbar

Funktionen för att ändra destination ser till att du alltid är tillgänglig för dina kunder och aldrig missar ett viktigt samtal.


Var och när du vill

Ändra dina destinationer enkelt via telefon eller via våra appar.


Ändringar i realtid

Vårt IVR-system har ingen väntetid och behandlar din beställning direkt. Du bestämmer vilka enheter som ska ta emot samtalen när som helst på dygnet.

Ofta ställda frågor:

En förlängning är en telefon som är registrerad hos PBX för att ta emot inkommande samtal. Ett telefonnummer med 6 förlängningar har därför 6 telefoner som kan ta emot samtal. PBX:en håller reda på vilken förlängning som används först och vilken som används därefter.

Du kan skapa så många tillägg som du vill. Du kan skapa ett tillägg för varje kollega, eller flera tillägg om din kollega använder flera enheter för att ta emot samtal.


Du kan skapa eller ändra ett telefontillägg genom att skicka ett e-postmeddelande eller ringa vårt supportteam. Du kan också logga in på din instrumentpanel och skapa ett telefontillägg där.


Du kan skapa telefontillägg med telefoner i ett annat land. På så sätt kan du skapa ett virtuellt callcenter med kollegor från olika platser.
Nöjda telefonikunder från Belfabriek: