Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

VoIP-lösningar för små och medelstora företag

Molnbaserat telekommunikationssystem för små och medelstora företag: smart, skalbart och prisvärt.

Idealiska lösningar för små och medelstora företag

Letar du efter en värdig ersättning för din ISDN-anslutning? Har du experimenterat mycket med VoIP, men är inte övertygad om kvaliteten? Vill du ha ett fast nummer för företaget, men vara flexibel när det gäller att bestämma var (fast telefon, mobil osv.) samtalen kommer in? Våra telefonilösningar är smarta, skalbara och superprisvärda. Och därför den idealiska lösningen för små och medelstora företag. Inklusive alla nystartade företag och scale ups som "i hemlighet" vill bli företag.

Hur fungerar det?

Det är enkelt. Vi lägger ditt befintliga nummer i molnet (fördel: hög samtalskvalitet, alla inkluderade avancerade tjänster) och är redo. Föredrar du ett nytt nummer? Det är också möjligt. I vår nummerbutik hittar du alltid vackra nummer som för närvarande är lediga i nummerregistret. Och ja, även dessa nummer "serveras" med de många inkluderade alternativ som vi är kända för.

Vad är flexibelt med det?

Egentligen allt. Vi förstår att du vill reagera snabbt på omständigheter. Därför ser vi till att din telefonlösning kan göra just det. Du bestämmer - flexibelt! - Var vi levererar samtal. Det kan vara en "vanlig" telefon på ditt skrivbord, men också en fast telefon på din privata adress eller en mobiltelefon. Dessutom spelar det ingen roll om du använder VoIP, analogt eller ISDN. Med vår app (gratis) justerar du själv slutdestinationen. Hemma. På ditt kontor. Eller på vägen. Ett exempel: Är det så mycket folk i butiken/praktiken att de anställda inte kan ta emot samtal? Då vidarebefordrar du slutdestinationen till någon som arbetar hemma. Eller till din mobiltelefon. Återvänder lugnet och tystnaden? Då vänder du på det igen.

  • Flera butiker/webbutiker som har egna nummer? Med Belfabriek kan du behandla alla samtal från alla nummer centralt. Det är enkelt!

  • Bygg upp ett virtuellt callcenter och dela upp samtalen mellan butikspersonal och huvudkontoret, till exempel? Det är lätt som en plätt.

  • Avancerade samtalsköer, valmenyer, röstinspelning? Allt ingår (och mer!).

  • Vill dina utvecklare hantera inställningar via en webhook? Inbyggd funktionalitet.

Plus: ditt antal växer utan ansträngning med ditt SME. Både när det gäller tekniska funktioner och antalet filialer och samtalsdeltagare. Så ge ditt nummer "molnet" och få ett försprång mot en framgångsrik framtid. Välkommen ombord!