Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Hälsningsmeddelande

Talade hälsningsmeddelanden är en av de funktioner som alla Belfabriek-kunder använder.

Du kan spela in ditt eget hälsningsmeddelande eller anlita en röstskådespelare som spelar in texten åt dig.

Och vi hjälper dig naturligtvis gärna att hitta den perfekta rösten. Låt oss veta om du letar efter en manlig eller kvinnlig röst, skicka oss din text så ger vi dig en offert. Det brukar bara ta några dagar att få igång ditt hälsningstextmeddelande.

Exempel från verkliga livet

För att få en neutral och professionell bild rekommenderar vi att du använder en professionell röstskådespelare. Det här är de röstskådespelare som Belfabriek arbetar med.

Fördelarna


Få uppringare att känna sig lugna

Dina uppringare känner sig trygga med att de har ringt rätt nummer, och en noggrant utvald röst utstrålar professionalism.


Låt dina uppringare veta vad de kan förvänta sig

Hälsningsmeddelanden används ofta för att informera den som ringer om att samtalet kan komma att spelas in och i vilket syfte. Detta gör också att de som ringer känner sig lugna och vet att de har att göra med en professionell och öppen organisation.


En möjlighet att dela med sig av lite extra information

Vill du meddela en speciell kampanj eller produkt? En hälsning kan vara precis rätt tillfälle att göra det.


Öka ditt varumärkeskännedom

En väl utformad text som upprepar ditt varumärkesnamn eller viktiga aspekter av din kommunikation ökar uppringarnas medvetenhet om ditt varumärke och dina värderingar.

Anmäl dig idag

Om du ännu inte är kund hos Belfabriek kan du kontrollera vår välorganiserade webbutik för tillgängliga nummer (0800-nummer, nationella och lokala nummer). Om du har några frågor eller vill höra ett exempel på ett hälsningsmeddelande kan du ringa oss gratis på 0200 439 510.