Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringer..." är det första du hör när du ringer till ett professionellt företag.

Ett inspelat välkomstmeddelande är därför en av de funktioner som alla Belfabriks kunder använder.

Välkomstmeddelanden kan levereras på 3 olika sätt:

1. Du kan spela in det själv på din mobiltelefon eller dator och skicka filen till oss.
2. Vi kan låta en professionell röstskådespelare spela in det.
3. Ge oss den text som du vill att den som ringer ska få höra och vi låter vår röstdator tala in den.

Om du ändrar ditt meddelande regelbundet är det sista alternativet idealiskt eftersom du alltid har en ny ljudupptagning för ditt välkomstmeddelande.

Ljudet från denna speechbot anno 2023 är verkligen fantastiskt! Ta en titt på vår text till talbot!

Fördelarna


Gör de som ringer sig bekväma

Din uppringare kommer omedelbart att veta att de har kommit till rätt företag, och en noggrant utvald röst kommer omedelbart att skapa en professionell bild.


Låt de som ringer veta vad de kan förvänta sig

Hälsningar används ofta för att informera uppringare om att deras samtal kan komma att spelas in och i vilket syfte. Detta ger också en trygghet åt den som ringer att han eller hon har att göra med en professionell och öppen organisation.


En möjlighet att ge ytterligare information

Vill du tillkännage en särskild kampanj eller produkt? Ett välkomstmeddelande kan vara det perfekta tillfället att göra det.


Öka varumärkeskännedomen

Genom att använda smart text som upprepar varumärket eller nyckelelement i ditt meddelande kan du öka uppringarnas kännedom om ditt varumärke och dina värderingar.

Registrera dig i dag!

Om du ännu inte är kund hos Belfabriek kan du hitta tillgängliga telefonnummer i vår välorganiserade webbshop. Om du har några frågor eller vill höra ett exempel på ett meddelande, ring oss gärna!

Ofta ställda frågor

Vi kan låta en professionell berättare spela in en rapport. Det finns en extra avgift för detta. Vi kan också få din text inläst av vår röstdator. Detta låter perfekt nuförtiden!

Vi kan spela upp ett meddelande utanför öppettiderna med dina öppettider. Återigen kan du spela in detta meddelande själv eller få det intalat.

Vi kan programmera en telefonmeny åt dig med olika (virtuella) avdelningar, till exempel en kundtjänstavdelning och en administrationsavdelning. Ge oss dina valmöjligheter i telefonmenyn och de tillhörande telefonnumren så kopplar vår växel upp de som ringer till rätt avdelning.

Du kan ändra välkomstmeddelandet på din telefon så ofta du vill. Bestäm i förväg vilken röst du vill använda: din egen röst, en fast extern röst eller vår röstdator. På så sätt är meddelandena alltid desamma och känns igen för den som ringer.

Vi kan aktivera röstbrevlåda på ditt företagsnummer så att de som ringer kan lämna ett meddelande om du inte kan svara. Vi kan spela upp ett standardmeddelande som "Vi är för närvarande inte tillgängliga, lämna ditt namn och nummer så ringer vi upp dig så snart som möjligt". Vi kan också spela upp ditt eget röstbrevlåda-meddelande.

Ja, det kan vi! Vi kan spela upp välkomsttexter och meddelanden på flera språk. Låt oss bara veta hur du vill att dina meddelanden ska spelas upp så sköter vi resten!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: