Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Flexibelt byte av tillägg via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Hur webhook fungerar

Om du vill köra en egen webbplats eller ett eget skript för att ändra de enheter som är kopplade till ditt telefonnummer kan du enkelt göra det med hjälp av en webhook. Hur fungerar det?

yourcompany.se/webhook/end-address

När vi ringer den här adressen får vi ett svar från din server med den slutliga förlängningen av ditt nummer.

Enkelt, eller hur? När ett samtal kommer in kontrollerar vi din webbplats (/webhook/) för att se vilket telefonnummer du angett. Och det är dit samtalet går.

Och ja, detta är också möjligt om du använder en telefonmeny. Vi skapar helt enkelt X antal webhooks. Så här till exempel:

val 1: yourcompany.se/webhook/1/end-destination

Val 2: yourcompany.se/webhook/2/end-destination

Alternativ 3: yourcompany.se/webhook/3/destination

Förutom slutdestinationen kan du också lägga in meddelanden här, till exempel.

Eller så kan din webbutvecklare placera ett skript här som tittar i din Google-kalender för att se om du sitter i ett möte eller är på resande fot och bestämmer om du ska ringa till din fasta telefon, mobil eller röstbrevlåda.

Nummerhantering via webhook

Med ett Belfabrik-telefonnummer bestämmer du själv på vilken destination du tar emot samtal. Det kan vara en fast telefon, en VoIP-telefon eller ett mobilnummer.

Och du kan justera detta på ett flexibelt sätt. De flesta kunder gör detta med hjälp av vår praktiska app. Andra ringer eller mejlar till vår kundtjänst.

Men det finns ett tredje sätt. Det som gör tekniknördarna bland oss glada: webhook!

Är du upphetsad?


Fantastiskt! Det är vi också, för med Webhooks har du ett kraftfullt verktyg på ditt företagstelefonnummer. Perfekt om du vill inrätta virtuella filialer på en linje, där du alltid har 100 % kontroll! Så aktivera webhook och gör din utvecklare glad!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: