Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Fast nummer på mobilen

Perfekt för små och nystartade företagare!

Vill du ha ett (extra) telefonnummer för företag? Och vill du att det ska vidarebefordras till din mobil? Vi kan ordna det för dig samma dag. Till ett startpris på endast 9,95 euro per månad.

Hitta ett 010-nummer eller ett lokalt nummer i vår nummerbutik, fyll i förfrågningsformuläret och vi vidarekopplar alla inkommande samtal till din mobil samma dag.

Vill du utöka efter en tid, till exempel med flera användare? Eller ett VOIP-byråkontor? Även det är möjligt. Allt är möjligt inom Belfabriks plattform, så du kan alltid expandera och växa. Vi växer med dig!

Om ditt telefonnummer får fler samtal efter ett tag kan du också omvandla det till ett virtuellt nummer med 2 eller fler användare. Då kan du också överföra inkommande samtal till din kollega eller partner. Så att du aldrig förlorar ett samtal!

Det här alternativet är extremt populärt inom vårt paket med möjligheter och som företagsanvändare alltid bättre än att sätta ett mobilnummer på din hemsida eller mapp, för då är du alltid fast med 1 telefon.
Med detta alternativ har du ett vackert 010- eller lokalt nummer och du kan börja för en liten summa per månad!

Användbara funktioner

hero-functions

Belfabriek Portal

Belfabriek-portalen är det centrala navet i vår telefoniplattform. Här kan du enkelt:

  • Ladda ner fakturor

  • lägga till telefonnummer och användare

  • Slå på och av funktioner

  • Ladda upp röstfiler för valmenyer och meddelandetexter.

Tillgänglighet

Med den här funktionen kan du göra dig tillgänglig eller otillgänglig för att ta emot samtal.
Om du vill kan ditt Belfabriek-nummer enkelt vidarebefordras till en annan användare. På så sätt kan du bygga upp ett minisamtalscenter där alla kan svara på ditt telefonnummer.
Du är alltså inte längre fast med ett mobilnummer, utan du kan nås flexibelt och behöver aldrig missa ett samtal. Även om du är för upptagen för att svara!

Statistik

I vår portal kan du se din samtalsstatistik i realtid.
  • Vilka är de mest trafikerade tiderna på dagen, de mest trafikerade veckodagarna?

  • Jag använde telefonnumret i en annons, gav det några resultat?

  • Vad är den genomsnittliga samtalstiden?

Som företagare kan du se all din statistik, precis som i Google Adwords. Om du ställer dem sida vid sida kan du se intressant information om hur du kan annonsera ännu bättre!

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Låt våra kollegor konfigurera ditt telefonnummer så som du vill ha det. Du kan sedan enkelt göra ändringar själv eller låta oss göra det så att du inte behöver oroa dig för det längre!

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig missa ett samtal, även om alla dina kollegor är upptagna, om kön är för lång eller om du av andra skäl inte kan svara.

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal omdirigeras till en annan telefon. Detta kan vara varje fast telefon eller mobiltelefon.

Filter

Finns det några samtalsgivare som du helst inte vill ge tillgång till ett visst nummer? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen. På så sätt håller du telefonen fri för de samtal som är viktiga.

Hantering av överflöd av samtal

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i nationella medier? En framgångsrik Google Ads-kampanj? Bra recensioner på en jämförelsesajt? Inga problem!

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." De som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Samtalsköer

Det kan förekomma tillfällen då du har fler samtalsdeltagare än vad personalen har att tillgå i telefonen. Dessa samtalstoppar hanteras enkelt av samtalsköerna, vilket är en bra funktion för alla Belfabriekskunder.

Samtalsstatistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Statistik

Du väljer ett telefonnummer främst för att optimera ditt företags tillgänglighet. Du vill kunna svara på fler samtal och ge dem bättre service. Men hur vet du om du uppnår de avsedda målen? Vår statistik.

Telefonmeny

Dina kunder vill helst ha någon på linjen så fort som möjligt. Alla kollegor kan inte svara på alla frågor. Med en telefonvalsmeny kan du koppla fram den som ringer till rätt person så snabbt som möjligt.

Telefonnummer till flera filialer

Vår IVR-plattform kan distribuera hundratals samtidiga samtal till alla filialer i ett eller flera områden.

Text till tal speechbot

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Ton före tillkännagivandet

Många företagare har flera nummer för olika ändamål eller webbutiker. I sådana fall är det bra att veta i början av samtalet vilket telefonnummer som är uppringt!

VIP-lista

Vill du ge tillgång till ditt företags telefonnummer endast till en viss grupp kontakter? Med en VIP-whitelist ser du till att linjerna förblir fria för dem som ditt telefonnummer är avsett för.

Verktyg för textmeddelanden

SMS är ett utmärkt medium för korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper? SMS-verktyget från Belfabriken är en riktig gudagåva.

Virtuell samtalscentral

Med ett virtuellt callcenter ser du till att de som ringer fördelas rättvist och jämnt mellan tillgängliga kollegor, hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringde..." är oftast det första du hör när du ringer till en yrkesorganisation.

Webhook

Flexibelt byte av slutdestinationer via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Ändra enhetens förlängning

Samtal till ditt virtuella telefonnummer kopplas automatiskt vidare till dina nuvarande telefoner. Dessa kan vara fasta telefoner, mobiltelefoner eller VoIP-telefoner. Du kan ändra destinationsnumret när och hur ofta du vill.

Prova Belfabriek systemet idag!

Ett system som fungerar för alla anställda: hemma och på kontoret.

Prova nu!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek:

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon