Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +3185 400 5588:

Fast nummer på mobilen

Perfekt för små och nystartade företagare!

Vill du ha ett (extra) telefonnummer för företag? Och vill du att det ska vidarebefordras till din mobil? Vi kan ordna det för dig samma dag. Till ett startpris på endast 9,95 euro per månad.

Hitta ett 010-nummer eller ett lokalt nummer i vår nummerbutik, fyll i förfrågningsformuläret och vi vidarekopplar alla inkommande samtal till din mobil samma dag.

Vill du utöka efter en tid, till exempel med flera användare? Eller ett VOIP-byråkontor? Även det är möjligt. Allt är möjligt inom Belfabriks plattform, så du kan alltid expandera och växa. Vi växer med dig!

Om ditt telefonnummer får fler samtal efter ett tag kan du också omvandla det till ett virtuellt nummer med 2 eller fler användare. Då kan du också överföra inkommande samtal till din kollega eller partner. Så att du aldrig förlorar ett samtal!

Det här alternativet är extremt populärt inom vårt paket med möjligheter och som företagsanvändare alltid bättre än att sätta ett mobilnummer på din hemsida eller mapp, för då är du alltid fast med 1 telefon.
Med detta alternativ har du ett vackert 010- eller lokalt nummer och du kan börja för en liten summa per månad!

Användbara funktioner

Tillgänglighet

Med den här funktionen kan du göra dig tillgänglig eller otillgänglig för att ta emot samtal.
Om du vill kan ditt Belfabriek-nummer enkelt vidarebefordras till en annan användare. På så sätt kan du bygga upp ett minisamtalscenter där alla kan svara på ditt telefonnummer.
Du är alltså inte längre fast med ett mobilnummer, utan du kan nås flexibelt och behöver aldrig missa ett samtal. Även om du är för upptagen för att svara!

Statistik

I vår portal kan du se din samtalsstatistik i realtid.
  • Vilka är de mest trafikerade tiderna på dagen, de mest trafikerade veckodagarna?

  • Jag använde telefonnumret i en annons, gav det några resultat?

  • Vad är den genomsnittliga samtalstiden?

Som företagare kan du se all din statistik, precis som i Google Adwords. Om du ställer dem sida vid sida kan du se intressant information om hur du kan annonsera ännu bättre!

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Låt våra kollegor konfigurera ditt telefonnummer så som du vill ha det. Du kan sedan enkelt göra ändringar själv eller låta oss göra det så att du inte behöver oroa dig för det längre!

Anropsfilter

Finns det några uppringare som du helst inte vill låta ringa ett visst nummer, av någon anledning? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen.

Direkt framåt

Ditt telefonnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal vidarebefordras till en anknytning. Detta kan vara en fast telefon eller en mobiltelefon.

Fånga upp trafiktoppar

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i nationella medier? En framgångsrik Google Ads-kampanj? Bra recensioner på en jämförelsesajt? Inga problem!

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." De som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Samtalsköer

Det kommer att finnas tillfällen då du har fler som ringer än vad personalen har att ringa. Dessa typer av samtalstoppar hanteras enkelt med samtalskö, en fantastisk funktion som är tillgänglig för alla kunder hos Belfabriek.

Samtalsstatistik

Du har ett företagsnummer så att dina kunder lätt kan nå dig. Du vill prata med fler som ringer och betjäna dem bättre. Men hur vet du om du uppnår dina mål? Att mäta är att veta.

Statistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Telefonmeny

Dina kunder vill helst ha någon på linjen så fort som möjligt. Alla kollegor kan inte svara på alla frågor. Med en telefonvalsmeny kan du koppla fram den som ringer till rätt person så snabbt som möjligt.

Telefonsvarare

Missa aldrig ett samtal när alla dina kollegor är upptagna eller när du är tillfälligt otillgänglig.

Text till tal Speech Bot ✨

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Verktyg för att skicka SMS

SMS är ett utmärkt medium för korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper? SMS-verktyget från Belfabriken är en riktig gudagåva.

Virtuellt callcenter

Med ett virtuellt callcenter kan du snabbt vidarekoppla samtal till tillgängliga kollegor: hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Vitlista för VIP

Vill du ge tillgång till ditt företags telefonnummer endast till en viss grupp kontakter? Med en VIP-whitelist ser du till att linjerna förblir fria för dem som ditt telefonnummer är avsett för.

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringer..." är det första du hör när du ringer till ett professionellt företag.

Webhook

Flexibelt byte av tillägg via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Whisper

Många företagare har flera nummer för olika ändamål eller webbutiker. I sådana fall är det bra att veta i början av samtalet vilket telefonnummer som är uppringt!

Ändra destination

Samtalen dirigeras till alla dina telefoner: fasta telefoner, mobiler, VOIP eller traditionella telefoner. Du kan ändra denna destination när och hur ofta du vill.

Fast på mobil

Ett telefonsystem som fungerar för alla dina kollegor: på kontoret, hemma eller på resande fot!

Prova nu!

Ange ditt mobilnummer här

Nöjda telefonikunder från Belfabriek:

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon