Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Uppringarens svans

Som ägare av ett service- eller affärsnummer bestämmer du vad kunderna ska höra när det är mer trafik än vanligt.

Spela upp ett inspelat meddelande för att marknadsföra dina produkter eller din organisation, eller lägg in musik för att få väntetiden att gå fortare.

De som ringer får kontakt med tillgängliga anställda i en ordning där först in, först ut-ordningen gäller.

Integrering med andra funktioner

Vi har redan gett ett exempel på hur du kan kombinera kön med en annan Belfabriek-funktion: använd den digitala telefonsvararen för att förhindra alltför långa väntetider. När det är för mycket att göra för att be de som ringer att vänta kan du låta dem lämna ett meddelande. Ring sedan tillbaka när det har lugnat ner sig igen.

Du kan också kombinera kön med andra funktioner, t.ex. meddelanden om öppettider och telefonmenyer. Och naturligtvis funktionen för samtalsinspelning!

Fördelarna

Vad vill du helst höra när du ringer ett företag: ett vänligt meddelande eller en upptaget signal?

Det finns mycket som talar för att aktivera den här extra funktionen på ditt Belfabriek-nummer.


Öka din tillgänglighet

Virtuella köer ger intryck av att väntetiden är kort. Istället för att förlora samtalsdeltagarna värmer du upp dem inför samtalet. Detta förbättrar tillgängligheten i hela din organisation.


Missa inte samtalen

Ett missat samtal är ett missat tillfälle att boka ett möte eller avsluta en affär. Välkomna de som ringer och låt dem stanna kvar på linjen tills du kan prata med dem, eller erbjud dem möjligheten att lämna ett meddelande så att du kan ringa tillbaka vid en mer lämplig tidpunkt.


Ställ in den maximala väntetiden

Alla är överens om att det är irriterande att vänta. Det är därför du kan begränsa den virtuella kön till ett maximalt antal minuter eller samtal. När denna gräns överskrids uppmanas de som ringer att lämna ett meddelande.


Kundvänlig och professionell

Att anstränga sig för att ringa ett samtal och få en upptagen signal är avskräckande. Den virtuella kön ger ett professionellt och kundvänligt intryck.

Aktivera din virtuella kö idag!

Vårt låga fasta månadspris inkluderar ett brett utbud av funktioner. Den virtuella kön är bara ett exempel, även om det är ett mycket kraftfullt sådant. Om du någonsin arbetar med maximal kapacitet kan du verkligen inte vara utan den. Med vårt abonnemang kan du omedelbart aktivera den virtuella kön från din kontrollpanel, närhelst du behöver den och utan extra kostnad.

Om du ännu inte är kund hos Belfabriek kan du kolla efter tillgängliga 0800-nummer, lokala och nationella nummer medan du är här och registrera ditt telefonnummer idag.