Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Samtalsköer

Det kan förekomma tillfällen då du har fler samtalsdeltagare än vad personalen har att tillgå i telefonen. Du kan enkelt hantera dessa samtalstoppar med hjälp av samtalsköer, en bra funktion för alla Belfabriekskunder!Som innehavare av ett företagstelefonnummer bestämmer du vad de som ringer ska få höra när det är mer trafik än vanligt.

Du kan till exempel spela upp ett förinspelat meddelande för att marknadsföra din organisations tjänster eller produkter eller välja ett musikaliskt avbrott för att göra väntetiden roligare.

De som ringer kopplas sedan vidare till nästa lediga anställd i den ordning de anländer.

Fördelarna

Vad vill du helst höra när du ringer till ett företag: ett vänligt meddelande eller en upptaget signal?


Öka din tillgänglighet

En kö ger den som ringer en känsla av att det är hans eller hennes tur om ett ögonblick. Du förlorar inte samtalsdeltagarna, utan värmer upp dem för samtalet. På så sätt ökar du tillgängligheten i din organisation!


Missa inte samtalen

Ett missat samtal är ett missat tillfälle för ett möte, ett erbjudande, ett kontrakt eller en försäljning. Fånga upp de som ringer för att betjäna dem lite senare eller erbjud dem att lämna ett meddelande så att du kan ringa tillbaka dem vid en tidpunkt som passar dig.


Kundvänligt och professionellt

Att göra sig besväret att ringa och sedan höra en upptagen signal är avskräckande. Kön får din organisation att framstå som professionell och kundvänlig!

Aktivera din samtalskö idag!

För en fast månadsavgift ger Belfabriek dig många funktioner. Samtalsköerna är bara en av dem, men en mycket kraftfull sådan. Om det händer att alla dina anställda är upptagna kan du egentligen inte vara utan denna funktion. Med ett Belfabriek-telefonnummer kan du aktivera samtalskön när som helst via instrumentpanelen!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: