Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Samtalsköer

Det kommer att finnas tillfällen då du har fler som ringer än vad personalen har att ringa. Dessa typer av samtalstoppar hanteras enkelt med samtalskö, en fantastisk funktion som är tillgänglig för alla kunder hos Belfabriek.

Som innehavare av företagsnumret bestämmer du vad de som ringer ska få höra när du har mer att göra än vanligt.

Du kan till exempel spela upp ett förinspelat meddelande som marknadsför ditt företags tjänster eller produkter, eller välja ett musikaliskt mellanspel för att göra väntetiden mer behaglig.

De som ringer leds sedan vidare till tillgängliga agenter i den ordning de anländer.

Fördelarna

Vad vill du helst höra när du ringer ett nummer: ett vänligt meddelande som sätter dig i vänteläge eller en upptaget ton?


Öka din tillgänglighet

En kö ger de som ringer intrycket att de är på väg att bli uppringda. Du förlorar inte samtalen, du värmer upp dem för samtalet. Detta förbättrar tillgängligheten för ditt företag!


Missa inte samtal

Ett missat samtal är ett missat tillfälle att göra ett möte, ett erbjudande, ett kontrakt eller en försäljning. Fånga upp de som ringer för att betjäna dem lite senare, eller erbjud dem att lämna ett meddelande så att du kan ringa tillbaka dem vid en tidpunkt som passar dig.


Kundvänligt och professionellt

Att göra sig besväret att ringa och sedan höra en upptaget ton är avskräckande. Samtalsköer får ditt företag att låta professionellt och kundvänligt!

Aktivera din samtalskö idag!

För en fast månadsavgift erbjuder Belfabriek dig många funktioner. Samtalskön är bara en av dem, men en mycket kraftfull sådan. Om det händer att alla dina anställda är upptagna kan du egentligen inte vara utan den här funktionen.

Med en Belfabriek-prenumeration kan du aktivera kön när som helst via instrumentpanelen!

Ofta ställda frågor:

Om du har en ljudfil med musik eller ett reklambudskap kan vi spela upp den när de som ringer väntar i kö. På så sätt kan du skapa en känsla av lugn för den som ringer eller göra reklam för ditt företag på ett roligt sätt.


Du kan ange hur länge personer kan stå i kön innan de meddelas.
Nöjda telefonikunder från Belfabriek: