Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." Den som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Du kan också använda funktionen för samtalsinspelning för ditt företagstelefonnummer. Med denna funktion gör du automatiskt inspelningar av alla inkommande telefonsamtal. Belfabriek lagrar ljudfilerna säkert i molnet.

Via din instrumentpanel har du direkt tillgång till inspelningarna i ett tydligt gränssnitt !

Fördelarna med att spela in telefonsamtal i företag

Att spela in telefonsamtal ger inte bara backup och bevis, utan är också ett användbart verktyg för att förbättra din service.


Uppspelning online

Välj inspelningar efter datum eller nummer och lyssna på samtalen online. Du kan omedelbart se vilka samtal du redan har lyssnat på. Du kan markera viktiga samtal med en stjärna eller ladda ner dem till din dator.


Kvalitetskontroll

Fungerar dina kollegor eller ditt externa callcenter som de ska? Du kan höra det i inspelningarna av de inspelade telefonsamtalen.

Många användningsområden för telefoninspelning i företag

Denna funktion är så mångsidig att nästan alla organisationer kan tänka sig en tillämpning för den. Teamledare på callcenter använder ljudinspelningar under möten om framsteg. Medarbetarna loggar själva sin biljett i slutet av ett samtal i lugn och ro och lyssnar tillbaka på inspelningarna vid behov.

Samtalsinspelningar används också ofta som bevis för transaktioner eller för att kontrollera att förfarandena följs!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: