Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Telefonsvarare

Missa aldrig ett samtal när alla dina kollegor är upptagna eller när du är tillfälligt otillgänglig.

I alla dessa fall kan du med hjälp av röstbrevlådan lämna ett meddelande.

Du får en ljudinspelning via e-post. Tack vare denna digitala telefonsvarare behöver du aldrig mer missa en potentiell kund.

Du kan också skapa andra funktioner med den här funktionen.

Vad sägs om att inrätta en beställningslinje baserad på denna röstbrevlåda? En stor grupp apotekare har redan inrättat en receptlinje på detta sätt.

Eller har du en podcast och vill att lyssnarna ska lämna en kommentar eller ett tips? Låt dem tala in i röstbrevlådan på ditt podcastnummer.

Det fina är att dessa röstmeddelanden kommer som ljudfiler i ditt e-postmeddelande. Så du kan lyssna på dem i lugn och ro, redigera dem eller vidarebefordra dem till en kollega.

Fördelarna


Öka din tillgänglighet

Genom att aldrig missa ett samtal och kunna lyssna på inspelade meddelanden när det passar dig ökar du din tillgänglighet.


Öka kundnöjdheten

De som ringer upplever din organisation som mer tillgänglig när de kan lämna ett meddelande med löfte om att du kommer att återkomma till dem så snart som möjligt.


Ingen ytterligare programvara krävs.

Du får varje inspelat meddelande i mp3-format, som kan spelas upp med hjälp av standardprogramvara som du redan har på din dator, surfplatta eller telefon.

Starta din egen digitala telefonsvarare idag

Voicemail ingår i din Belfabriek-prenumeration. Du kan aktivera funktionen när som helst utan extra kostnad. Du kan spela in röstbrevlåttexten själv eller få den inspelad av vår talbot för text till tal.

Ofta ställda frågor

Du kan tala in välkomsttexten på din mobiltelefon och ge oss ljudfilen. Vi kan också låta vår speechbot tala in din text. Det här låter perfekt.

Du kan slå på eller stänga av din röstbrevlåda från din instrumentpanel eller meddela våra kundtjänstmedarbetare att du vill ha en ändring.

Du kan ställa in det så att de som ringer går direkt till din röstbrevlåda och kan lämna ett meddelande direkt.

Du kan ställa in din röstbrevlåda så att den bara spelar upp ett meddelande. När detta meddelande har spelats upp bryts anslutningen till telefonsystemet.

Du kan ändra välkomstmeddelandet så ofta du vill. Tänk på vad som fungerar bäst för dig - om du vill spela in det själv varje gång eller om du vill låta vår röstbot göra det åt dig.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: