Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Digital telefonsvarare

I alla dessa fall kan de som ringer lämna ett meddelande på din digitala telefonsvarare.

Aktivera din egen digitala telefonsvarare idag

Den digitala telefonsvararen (även kallad voice-2-email) ingår i varje Belfabriek-abonnemang. Du kan aktivera den här funktionen när som helst, utan extra kostnad. Och våra telefonnummer och extrafunktioner fungerar med alla telefonsystem och nätverk. Du behöver inte göra några ändringar i din nuvarande infrastruktur för att använda ett Belfabriek-telefonnummer.

Har du några frågor om vår digitala telefonsvarare eller behöver du hjälp med att registrera ditt telefonnummer? Du kan nå vår vänliga kundtjänst under kontorstid på 0200 439 510.

Fördelarna


Öka din tillgänglighet

Eftersom du aldrig missar ett samtal och kan spela upp och svara på meddelanden när det passar dig, ökar din tillgänglighet.


Förbättra kundnöjdheten

De som ringer kommer att få en bättre uppfattning om din organisations tillgänglighet om du erbjuder möjligheten att lämna ett meddelande och lovar att ringa tillbaka så fort som möjligt.


Ingen extra programvara krävs

Meddelandena spelas in i mp3-format, som du kan spela upp med standardprogramvara som redan är installerad på din dator, surfplatta eller telefon.


All relevant information finns tillgänglig.

Allt du behöver för att besvara samtal och svara på den uppringandes fråga eller klagomål finns redan med i e-postmeddelandet: den uppringandes nummer, meddelandet och även vilka val den uppringande gjorde i telefonmenyn eller vilket postnummer den uppringande angav.