Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig missa ett samtal, även om alla dina kollegor är upptagna, om kön är för lång eller om du av andra skäl inte kan svara.

I alla dessa fall kan den som ringer lämna ett meddelande via röstbrevlådan.

Du får ljudinspelningen via e-post. Så du behöver aldrig mer missa en (potentiell) kund. 

Men hur är det med att inrätta en beställningslinje baserad på detta röstmeddelande? En stor grupp läkare har redan inrättat en receptlinje på detta sätt.

Det fina är att dessa röstmeddelanden kommer som ljudfiler i ditt e-postmeddelande. Du kan alltså lyssna på dem när du vill och vid behov låta redigera dem.

Fördelarna


Öka din tillgänglighet

Det faktum att du aldrig mer missar ett samtal och att du kan hantera inspelade meddelanden när det passar dig ökar din tillgänglighet.


Förbättra kundtillfredsställelsen

Dina uppringare upplever din organisation som mer tillgänglig om de kan lämna ett meddelande efter att ha lovat att du kommer att återkomma till dem så snart som möjligt.


Ingen extra programvara krävs

Du får varje inspelat meddelande i .mp3-format som kan spelas upp med den vanliga audioprogramvara som du redan har på din dator, surfplatta eller telefon.

Sätt igång din egen digitala telefonsvarare idag!

Telefonsvararen ingår i Belfabrik-abonnemanget. Du kan aktivera denna funktion när som helst utan att betala något extra. Våra nummer och tilläggsfunktioner fungerar med vilken telefon som helst.
Har du några frågor om vår digitala telefonsvarare eller behöver du hjälp med att registrera dig? Våra vänliga kollegor är här för att hjälpa dig under kontorstid. Kontakta oss!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: