Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Callfactopry-lösningar för webbutiker

  • smart anpassad, alla funktioner ingår

  • Lever inom 1 arbetsdag

Idealiska lösningar för webbutiker

E-handeln är mycket lovande. Och det finns otaliga inspirerande exempel på organisationer som har uppfyllt detta löfte. Men oavsett om du vill bli det nya Amazon eller Coolblue, eller om du vill betjäna en nischmarknad på ett framgångsrikt sätt, är e-handel en mördande bransch, om inte annat så för att affärsidéer är mycket synliga och lätt kan "lånas". Precis som utseendet och känslan i din webbshop. Hur behåller du ett försprång gentemot dina konkurrenter? Och hur utökar du detta?

Dagens verktyg. Gårdagens telefoni?

Du söker förmodligen en del av svaret i användningen av moderna verktyg och tekniker. Som SEO, SEA, webbstatistik, programvara för webbutiker och biljettsystem. Och kanske har din webbshop redan tagit de första stegen inom avancerad analys, så att du snart vet vad kunderna vill ha innan kunderna själva vet vad de vill ha. Men har din webbshop också en telefonilösning som är helt uppdaterad? Eller är det fortfarande lite av en långsökt fråga?

Avancerad

Det senare behöver inte vara fallet. Med en telefonlösning från De Belfabriek kan din webbshop föra in "samtal" i 2000-talet. En instrumentpanel som ger insikt i inkommande trafik? Statistik över Google-samtal? Möjligheten att flexibelt fördela uppringare över platser och nummer ("slutdestinationer")? Ett nationellt nummer med en rikstäckande attraktionskraft? Avancerade verktyg för att hantera samtalen på ett smidigt sätt, t.ex. samtalsköer, valmenyer, välkomsttexter?

Fler alternativ

Du kan också marknadsföra din kunskap. Hur? Genom att använda ett betalt nummer utöver ditt vanliga webbutiksnummer, med vilket du kan betjäna konsumenter som är hungriga på kunskap mot betalning. Eller tänk på att öppna telefonnummer utomlands. Om du översätter din webbutikswebbplats och använder ett nationellt (utländskt) nummer i det berörda landet blir du plötsligt en internationell aktör. Och nej, du behöver inte öppna en fysisk filial eller anlita utländska callcenter: vi levererar även internationella samtal till Nederländerna. På vilket nummer som helst. Oavsett teknik (analogt, ISDN, VoIP, mobil). Låter det bra? Välkommen ombord!