Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +3185 400 5588:

Belfabriek-lösningar för webbutiker

  • smart utformad på beställning

  • Alla funktioner ingår.

  • för stora och små webbutiker

Idealiska lösningar för webbutiker


E-handel är mycket lovande. Och det finns otaliga inspirerande exempel på organisationer som har uppfyllt detta löfte. Men oavsett om du vill bli det nya Amazon eller Alibaba eller om du vill betjäna en nischmarknad på ett framgångsrikt sätt är e-handel en mördande bransch, om inte annat så för att affärskoncept är mycket synliga och lätt kan "lånas". Precis som utseendet och känslan i din webbshop. Hur behåller du ett försprång gentemot dina konkurrenter? Och hur bygger du vidare på det?

Dagens verktyg. Gårdagens telefoni?

En del av svaret ligger förmodligen i användningen av moderna verktyg och tekniker. Som SEO, SEA, webbstatistik, programvara för webbutiker och biljettsystem. Och kanske har din webbshop redan tagit de första stegen inom avancerad analys, så att du snart vet vad kunderna vill ha innan kunderna själva vet vad de vill ha. Men har din webbshop också en telefonilösning som är helt uppdaterad? Eller är det fortfarande lite av en långsökt fråga?

Avancerad

Du behöver inte göra det. Med en telefonilösning från Belfabriek drar din webbshop "bubblorna" in i 2000-talet. En instrumentpanel som ger insikt i inkommande trafik? Statistik över Google-samtal? Möjligheten att flexibelt fördela uppringare över platser och nummer ("slutdestinationer")? Ett nationellt telefonnummer med en rikstäckande dragningskraft? Avancerade verktyg för att smidigt hantera samtal, t.ex. samtalsköer, valmenyer, välkomsttexter?

Fler alternativ

I ett senare skede bör du också tänka på att inrätta telefonnummer utomlands. Om du översätter din webbplats och inrättar ett utländskt telefonnummer är du plötsligt en internationell aktör. Och nej, du behöver inte öppna en fysisk filial eller anlita utländska callcenter: vi levererar även internationella samtal var du vill. På vilket nummer som helst: fast eller mobilt!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: