Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Leverans av nationella och internationella samtal

Belfabriek har inga geografiska begränsningar för var vi levererar inkommande samtal. Vi levererar dina samtal till den plats där du vill ha dem. Det kan vara i Amsterdam. Eller ditt kontor i Berlin, New York eller London. På så sätt kan du etablera en fast närvaro på varje marknad och erbjuda dina kunder den tjänst de vill ha: hyperlokalt.

Vår plattform för interaktivt röstsvar (IVR) vidarebefordrar samtalen till den plats du anger. I tekniska termer: slutdestinationen. Det kan vara en lokal eller nationell fast telefon, ett mobiltelefonnummer eller till och med ett internationellt nummer. Detta ger många fördelar, för nästan alla organisationer. Från "blygsam" enskild firma till välkänt företag.

Till att börja med enmansföretag: Om du väntar på ett viktigt samtal när du är på semester kan du med Belfabriek ta emot samtalet på en tropisk strand. Det spelar ingen roll om du har ett 0800-nummer, nationellt eller lokalt nummer; så länge din telefon inte har fått i sig för mycket saltvatten kopplar vi in samtalet utan problem. För internationella organisationer kan denna tjänst bokstavligen öppna en värld av möjligheter. Till exempel att dirigera samtal till en kundtjänstavdelning utomlands för att täcka nattskiftet.

Internationella kontor

Det blir ännu mer intressant om du redan har internationella filialer eller kontor, eftersom du då kan distribuera samtalen globalt. Till exempel för att dela upp arbetsbördan eller för att automatiskt vidarebefordra kunder till anställda som talar rätt språk. På tal om det är det enkelt att låta kunderna göra det valet med en telefonmeny, en annan Belfabriek-funktion som ingår i din prenumeration. Vår plattform tar hand om resten.

Inbyggd flexibilitet

Oavsett om du bara vill vidarebefordra ett enstaka samtal internationellt eller om du letar efter en strukturell lösning är flexibiliteten inbyggd. Om du vill skicka vissa samtal till plats 1 i land X, andra samtal till plats 2 i land Y, och sedan byta ut allt nästa vecka, kan du göra det. Våra medarbetare behandlar dina förfrågningar samma arbetsdag, utan kostnad. Den tekniska komplexiteten i den internationella samtalstrafiken kommer inte att hindra din flexibilitet på minsta sätt. Det är ett nöje!