Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Internationell telefoni

Leverera samtal inom landet eller till andra länder? Inga problem!

Vår avdelning för internationell telefoni är här för att hjälpa entreprenörer och företag med följande internationella telekommunikationslösningar:

  • Internationella telefonnummer i andra länder

  • Leverans av samtal till andra länder

  • Intelligent dirigering av samtal mellan flera kontor i olika länder och mellan internationella kontor.

  • Information och rådgivning om lokal och internationell lagstiftning om telekommunikation och telefonnummer.

Internationella nummer

Vi hjälper gärna småföretagare som vill ta sina första steg i ett annat land genom att öppna ytterligare ett utländskt telefonnummer.

Och vi hjälper internationella (franchise)organisationer att skapa en skräddarsydd telefonilösning för att göra sina olika platser tillgängliga.

För detta ändamål är vi registrerade som teleoperatör i 14 länder. Vi började som en nederländsk leverantör och har vuxit tillsammans med våra kunder i andra europeiska länder.

Så vi kan också hjälpa dig professionellt att få ett telefonnummer!

Alltså inget billigt telefonnummer, för "allt går över internet".

Men en solid lösning där vi betalar lokala samtalsavgifter och internationella avgifter till den lokala operatören.

Så du får en perfekt fungerande lösning utomlands med ditt utländska nummer.

Om du är verksam i flera länder, arbetar med flera operatörer och letar efter en helt skräddarsydd lösning för inkommande samtalstrafik, är vi rätt ställe att vara på.

Vi kan också inrätta ett virtuellt callcenter för att fördela samtalstrafiken till olika anställda eller kontor i målländerna enligt dina krav.

Du är och förblir i kontroll: Med Belfabriks kontrollpanel kan du se exakt vilka nummer som används, hur många samtal som har behandlats och var dessa samtal slutligen hanteras.

Om du har en egen systemadministratör och/eller programmerare har du också tillgång till koden för IVR-plattformen, så att du själv kan göra ändringar när som helst (C##).

International offices

Things get even more interesting if you already have international branches or offices, because then you can distribute calls globally. For example to share the work load, or to automatically forward customers to employees who speak the right language. Speaking of which, it’s easy to let customers make that choice with a phone menu, another Belfabriek feature included in your subscription. Our platform will take care of the rest.

Built-in flexibility

Whether you just want to forward the occasional call internationally or are looking for a structural solution: flexibility is built in. If you want to send some calls to location 1 in country X, other calls to location 2 in country Y, and switch everything around the following week, you can. Our employees will process your requests the same business day, free of charge. The technical complexities of international call traffic will not impede your flexibility in the slightest. Our pleasure!

Ofta ställda frågor:

Vi är specialister på internationella nummer. Vi är registrerade som telekomoperatör i 14 länder och kan därför hjälpa dig att skaffa ett internationellt nummer.
Nummer i alla europeiska länder, Storbritannien och USA finns alltid i lager och är aktiva inom 1 arbetsdag. I andra länder arbetar vi med lokala partners och det kan ta längre tid. Detta beror också på den lokala lagstiftningen.
Detta beror på landet. För ett franskt nummer behöver du ett lokalt kontor, för ett engelskt nummer behöver du inget kontor i Storbritannien. Detta varierar beroende på land och även beroende på typ av nummer. Det är bara att kontakta oss med dina krav så löser vi det tillsammans med dig.
Det bästa sättet att nå kollegor utomlands är att ta ett lokalt mobilnummer och ge det till oss. Vi vidarebefordrar sedan inkommande samtal till detta mobilnummer. På detta sätt skapar vi en virtuell samtalsgrupp som sträcker sig över flera länder.
Vi dirigerar internationella samtal via telefonnätet och betalar samtrafikavgifter och internationella taxor. Så du är säker på att få en solid affärslösning. Vi erbjuder ingen budgetlösning och hanterar inte heller telefonitrafik över internet.
Vid behov kan vi aktivera ett internationellt nummer samma dag. Det tar ofta lite längre tid eftersom vi också måste konfigurera en meny, samtalskö och öppettider.
Om du ger oss en lista över de länder där du vill ha internationella nummer kan vi göra det åt dig.
Vi är registrerade som teleoperatörer i 14 länder och kan tillhandahålla lokala nummer och regionala nummer för lokala kontor i alla dessa länder. Vi kan alltså vara den europeiska operatören för dig och ge dig en överblick över alla dina internationella nummer.
Vi kan upprätta och hantera en europeisk telefoniplan i samråd med våra egna systemadministratörer och programmerare, vilket ger dig full kontroll och tillgång till sammankopplings- och telefoniplattformen.
Från och med januari 2023 är vi registrerade i Nederländerna, Belgien, Tyskland, Schweiz, Österrike, Bulgarien, Polen, Italien, Grekland, Spanien, Sverige, Finland, Frankrike och Irland (Storbritannien). Vi har också en utmärkt och pålitlig partner i Nordamerika.
Nöjda telefonikunder från Belfabriek: