Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!Inkommande samtalstrafik på Belfabriken är per definition gränslös. Med andra ord: samtalen levereras dit du vill!

Det kan vara i Stockholm. Men också på kontoret i Berlin, New York eller London. På så sätt kan du bli en stark aktör på alla marknader och erbjuda kunderna den tjänst som de väntar på: hyperlokalt.

Vad sägs om det?

Vår plattform för interaktivt röstsvar (IVR) kopplar uppringare utan ansträngning till önskad destination. I tekniska termer: slutdestination. Det kan vara ett nationellt nummer, men också en mobiltelefon eller ett nummer utomlands. Det ger många fördelar. Både för små företag och för stora företag.

För att börja med de små företagen: Om du vill besvara ett viktigt samtal på ditt Belfabrik-nummer på en solig strand kan du göra det. Oavsett om du har ett nationellt eller lokalt nummer: om din mobiltelefon inte har bitit av för mycket sand eller hav kommer samtalet fram på ett bra sätt. För internationella företag erbjuder denna tjänst också möjligheten att dirigera samtalen till ett kundtjänstcenter utomlands utanför kontorstid.


Kontor i olika länder

Det blir ännu mer intressant om din organisation är verksam i flera länder. Inkommande samtalstrafik kan fördelas över dessa länder. Till exempel för att sprida arbetsbördan eller för att automatiskt koppla kunderna till en anställd som talar rätt språk. När det gäller det sistnämnda: genom att spela upp ett meddelande med en meny kan den som ringer välja vilket språk han eller hon vill ha hjälp på. Vår plattform tar hand om resten!

Dessutom kan vi inrätta ett virtuellt callcenter där samtalstrafiken fördelas enligt dina specifikationer till olika anställda eller filialer i målländerna. Och du kommer att ha kontroll: i Belfabriks kontrollpanel ser du exakt vilka nummer som används, hur många samtal som har behandlats och var dessa samtal slutligen kommer att hanteras.

Inbyggd flexibilitet

Oavsett om du vill överföra samtal till ett internationellt nummer tillfälligt eller om du letar efter en permanent lösning finns flexibilitet inbyggd.

Det är alltså inga problem att samtal ibland landar på plats 1 i land X och andra gånger på plats 2 i land Y.

Sådana justeringar görs av våra kollegor samma arbetsdag, utan kostnad. Hanteringen av internationell samtalstrafik står därför inte för en sekund i vägen för flexibiliteten. Det var så lite så!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: