Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Direkt framåt

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal vidarekopplas till en annan anknytning. Detta kan vara en fast telefon, en mobiltelefon eller ett callcenter i ett annat land. Som ägare av företagsnumret bestämmer du vart samtalen går.

Flexibel vidarekoppling för optimal tillgänglighet!

Samtalsvidarebefordran är en av de mest populära funktionerna på vår plattform, som används av både små och stora företag.

Dess enkelhet och bekvämlighet gör det lätt för nystartade företag att komma igång, med möjlighet att lägga till fler alternativ senare. I uppstartsfasen växlar vi till din mobiltelefon först. Om du senare bestämmer dig för att du vill ha en fast telefon lägger vi till den i din samtalsplan. Detta gör det möjligt för oss att programmera de mest avancerade telefonväxlarna utifrån olika telefoner. Så du har alltid flexibilitet när det gäller samtalsvidarekoppling.

Vi gör också en hel del samtalsvidarebefordran för stora organisationer. Vi vidarebefordrar centrala nummer till anställdas hemtelefoner eller till olika callcenter. Organisationer kan alltså ha ett centralt nöd- eller hjälpnummer och vidarebefordra det till vem som helst som är i telefonen vid varje given tidpunkt. Man kan faktiskt säga att vidarekoppling av samtal är den grundläggande funktionen i vår telefoniplattform.

Vid varje inkommande samtal frågar vår VoIP-plattform sig själv: Vem ska jag koppla vidare till? På vilka grunder ska jag vidarekoppla? Kan jag vidarekoppla? Ska jag koppla vidare?

Om du kan besvara dessa frågor för din egen organisation kan vi skapa den perfekta lösningen för dig. Vi har gjort detta sedan 2000, nästan 23 år nu, och vi älskar det fortfarande.

Fördelarna


Du vill ha maximal kontroll över ditt eget företagsnummer.

Med samtalsvidarekoppling kan du se till att de som ringer alltid hänvisas till rätt anknytning.


Du kan nås var som helst

Oavsett var du befinner dig kan du med våra appar enkelt och omedelbart ändra din nummerförmedling. Så att de som ringer alltid omdirigeras på rätt sätt.


Flyttar med dig

Eftersom ditt företagsnummer inte längre är en fysisk linje och du kontrollerar var du kan nås med direkt vidarekoppling kan du behålla ditt nuvarande telefonnummer när du flyttar.


Växer med dig

Ditt företag kan växa med tillförsikt. Du kan enkelt och snabbt uppgradera ditt nummer och skapa nya alternativ för vidarekoppling för att hantera fler samtal.


Optimal kundkontakt

Bättre service innebär mer försäljning. Genom att koppla ihop uppringare korrekt och snabbt ger du den bästa kundupplevelsen.

Registrera ditt telefonnummer idag!

Direkt vidarekoppling är det snabbaste och enklaste sättet att komma igång med ditt telefonnummer. Och om du senare vill använda någon av de många extrafunktioner som Belfabriek erbjuder kan du göra det när som helst. Om du vill ha maximal kontroll över din telefontillgänglighet är Belfabriek den idealiska partnern.

Har du inget nummer ännu? Registrera dig online idag! Eller läs mer om fast eller mobil först om du letar efter en lösning specifikt för vidarekoppling av samtal till din mobiltelefon!

Ofta ställda frågor:

Ja, du kan alltid vidarekoppla samtal till ett annat telefonnummer. På så sätt kan du vara säker på att ett samtal alltid når rätt person och skapa ditt eget virtuella callcenter.


Ja, det kan du. Vi kan programmera om ditt fasta telefonnummer i samtalsplanen och vidarebefordra det till ett annat fast telefonnummer. Möjligheterna är oändliga.


Nej, allt sker automatiskt. Men om du vet att du inte kommer att vara tillgänglig för att vidarekoppla ett samtal är det bra att markera dig själv som otillgänglig på din teamsida. Du kan också ställa in antalet ringsignaler innan samtalet överförs till någon annan.


Ja, du kan ta ett extra nummer och använda det enbart för Google-annonser. På så sätt vet du exakt hur många samtal som kommer in via annonser och andra kanaler!


Om du med fast telefonlinje menar din kontorslokal, ja! Vi kan vidarebefordra samtal var som helst, inklusive din fasta telefon eller vanliga telefon.


Ja, detta görs ofta. På så sätt kan du behålla din mobil privat och ha ett annat telefonnummer för affärer.


Ja, det kan du, men du kan naturligtvis inte vidarebefordra till någon som inte har gett dig tillåtelse att göra det.
Nöjda telefonikunder från Belfabriek: