Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Direkt vidarekoppling av samtal

Direkt vidarebefordran är en av de mest använda funktionerna i vår plattform, och den är populär bland företag av alla storlekar.

Användarvänligheten är särskilt attraktiv för nystartade företag, eftersom du kan börja använda systemet med ett minimum av krångel och alltid lägga till fler alternativ senare.

När vi ställer in saker och ting börjar vi med att vidarebefordra samtal till din mobiltelefon. Om du senare vill lägga till fasta telefoner kan vi enkelt inkludera dem i din plan. Och vi kan programmera även de mest komplexa inställningarna och integrera en mängd olika telefonnät och enheter. Du kan lägga till och konfigurera om din installation när behovet uppstår. Dina alternativ är alltid öppna.

Registrera ditt telefonnummer idag

Direkt vidarebefordran är det snabbaste och enklaste sättet att komma igång med ditt telefonnummer. Du kan alltid aktivera någon av våra många ytterligare funktioner senare. Belfabriek är den idealiska partnern för alla företag som vill ha fullständig kontroll över sin telefonavdelning. Direkt vidarekoppling är tillgänglig för alla 0800-nummer, lokala, nationella och internationella nummer. Har du inget nummer ännu? Fyll i vårt onlineformulär för att registrera ditt idag.

Fördelarna


Du vill ha maximal kontroll över ditt företagsnummer

Funktionen för direkt vidarekoppling säkerställer att varje samtal går till rätt telefon.


Ta emot samtal var som helst

Oavsett var du befinner dig kan du använda våra appar för att enkelt och omedelbart uppdatera ditt vidarekopplingsnummer. Inkommande samtal dirigeras alltid till den telefon du anger.


Ditt nummer följer med dig

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer och du anger själv slutpunkten med direkt vidarekoppling. Detta gör det oberoende av var du befinner dig. Om ditt företag flyttar kan du ta med dig ditt telefonnummer.


Skalbar

Ditt Belfabriek-affärsnummer kommer att växa med din organisation. När du anställer fler anställda är det bara att lägga till deras telefoner till ditt företagsnummer för att utöka din kapacitet.


Optimal kundkontakt

Bättre service leder till mer försäljning. Att ta emot dina (potentiella) kunders samtal snabbt är nyckeln till att bygga upp och upprätthålla ett kundvänligt rykte.