Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal omdirigeras till en annan enhet. Det kan vara en fast telefon, men också en mobiltelefon eller ett callcenter i ett annat land. Som ägare av företagsnumret bestämmer du var de som ringer hamnar.

Direkt vidarekoppling av samtal är en av de mest använda funktionerna i vår plattform och används av både små och stora organisationer.
Dess enkelhet och användarvänlighet innebär att särskilt nystartade företag kan använda den direkt, med möjlighet att lägga till ytterligare alternativ senare.

I uppstartsfasen växlar vi först till din mobiltelefon. Om du i ett senare skede även vill ha VoIP-telefoner inkluderar vi dessa i din samtalsplan. På så sätt kan vi programmera de mest avancerade telefonkretsarna utifrån olika apparater. På så sätt är du alltid flexibel när det gäller vidarekoppling av samtal.

Fördelarna


Du vill ha maximal kontroll över ditt företagsnummer

Funktionen för direkt vidarekoppling säkerställer att varje samtal går till rätt telefon.


Ta emot samtal var som helst

Oavsett var du befinner dig kan du använda våra appar för att enkelt och omedelbart uppdatera ditt vidarekopplingsnummer. Inkommande samtal dirigeras alltid till den telefon du anger. 


Ditt nummer flyttar med dig

Ditt företagsnummer är ett virtuellt nummer och du anger själv slutpunkten med direkt vidarekoppling. Detta gör det oberoende av var du befinner dig. Om ditt företag flyttar kan du ta med dig ditt telefonnummer.


Skalbar

Ditt företagsnummer från Belfabriek växer med din organisation. När du anställer fler anställda är det bara att lägga till deras telefoner till ditt företagsnummer för att utöka din kapacitet.


Optimal kundkontakt

Bättre service leder till mer försäljning. Att snabbt ta emot dina (potentiella) kunders samtal är nyckeln till att bygga upp och upprätthålla ett kundvänligt rykte.

Registrera ditt telefonnummer idag!

Direkt vidarebefordran är det snabbaste och enklaste sättet att komma igång med ditt telefonnummer. Och om du senare vill använda någon av de många extrafunktioner som Belfabriek har att erbjuda kan du alltid göra det. Om du vill ha maximal kontroll över din telefontillgänglighet är Belfabriek den idealiska partnern. Direkt vidarekoppling är tillgänglig för alla 0800-nummer, nationella, internationella och lokala nummer.

Har du inget nummer ännu? Då är det bara att registrera ett online idag! Eller läs först mer om fast eller mobil om du letar efter en lösning specifikt för vidarekoppling av samtal till din mobiltelefon!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: