Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510
Oplossingen voor de Bouwwereld

Lösningar för byggbranschen

  • vackra telefonnummer i ditt eget företagsnamn

  • smart anpassad, alla funktioner ingår

  • Lever inom 1 arbetsdag

Idealiska lösningar för byggbranschen

Oavsett om du är elektriker, rörmokare, snickare eller målare: ett lokalt eller nationellt nummer på ditt nummer på din buss eller webbplats väcker extra uppmärksamhet och ger företaget en professionell image. Detta ökar chansen att kunderna ringer dig istället för din ringer dig i stället för konkurrenterna! Men hur svarar du på dessa samtal? När du är upp till ögonbrynen i arbetsdamm och ditt fasta telefonnummer är långt borta? miles away?

Genom att låta uppringare komma in på din mobil! Med ett telefonnummer från Belfabriek bestämmer du själv vilken telefon som ska ringer. Det kan vara den fasta telefonen om du är hemma eller på kontoret för dagen. hemma. Eller din mobil. Oavsett var du tar emot samtalen; kunderna ringer alltid. alltid ett igenkännbart nummer. Även idealiskt för reklam både online och offline, till exempel!

Ett rikstäckande byggnadsnätverk

Om du har flera kollegor kan du också välja att turas om att sköta telefonen (m/f). Med vår (kostnadsfria!) app bestämmer du vem som är tillgänglig och i vilken ordning medarbetarna ska turas om att sköta telefonen. Detta ger också möjlighet att samarbeta med andra byggspecialister i hela landet. Tänk på frilansare som erbjuder samma tjänster i andra regioner. Genom att annonsera med ett centralt nummer och vidarekoppla våra uppringare, utifrån deras riktnummer, till specialist X eller Y, är du plötsligt en del av en nationell organisation för hantverkare.

Byggnation på Belfabriek

Vill du erbjuda kunderna ännu mer service? Använd då ett andra nummer för att för felanmälan eller som en hjälplinje dygnet runt, till exempel. På så sätt Dina kunder vet att de bokstavligen kan lita på dig. Precis som du kan på telefonilösningar från Belfabriek. Så beställ (a) vackert nummer i vår webbshop eller ta med dig ditt nuvarande telefonnummer med oss!