Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510

Hantering av överflöd av samtal

Det finns många saker som kan utlösa en topp i samtalstrafiken. Och även om det är en bra nyhet - ju fler som hittar ditt företag, desto bättre - måste du ändå svara professionellt på varje samtal. Men hur?

Traditionella telefonsystem är inte lösningen på grund av deras begränsade kapacitet. Belfabriek har inte det problemet. Även när din samtalsvolym är hög kan fler samtal fortsätta att komma in. Det är fördelen med vår molntjänst och den direkta sammankopplingen med flera telefonnät. Dessutom kan vi fördela samtalstrafiken optimalt och lägga till funktioner i farten, till exempel köbildning och dirigering av samtal till ytterligare en filial eller ett callcenter.

Garanterad samtalshantering, även under din mest hektiska dag

Vi har en enorm nätverkskapacitet, men det kan ändå uppstå situationer när vår baskapacitet "tar slut". Till exempel om du producerar telefonprogram. Goda nyheter, vi har också talanger. Vi kan hantera tusentals samtidiga inkommande samtal till ditt företag. Detta gör vi genom att skala upp i farten med ytterligare (separata) nät. Ja, vi tar extra betalt för detta. Men oddsen för att du kommer att pressa vår infrastruktur till sin gräns och någonsin få se en sådan faktura är noll. I de allra flesta fall - till och med vid nationella kampanjer - klarar våra standardtelefonilösningar det utmärkt. Så kom igen!

Mer kapacitet men inte dyrare

Det finns fler goda nyheter: du kan snabbt och gratis aktivera och avaktivera funktioner som köer. Den funktionen - och många andra användbara funktioner - ingår i din Belfabriek-prenumeration. Så vill du ha ett telefonnummer som alltid ger tillräcklig kapacitet? Som enkelt kan hantera toppar genom att implementera flexibel routing och/eller köer? Belfabriek hjälper dig.

Aktivera hantering av överflöd av samtal

Hantering av överflödshantering ingår i din Belfabriek-prenumeration. Du kan aktivera den här funktionen när som helst och utan extra kostnad.

Om du vill ha mer information om hantering av överflödiga samtal eller om du vill ha hjälp med att aktivera denna funktion kan du ringa vår kundtjänst på 0200 439 510.

Är du inte kund hos Belfabriek än? Våra omfattande funktioner är tillgängliga för alla ägare av Belfabriek 0800-nummer, lokala och nationella nummer. För mer information, ring 0200 439 510.