Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Fånga upp trafiktoppar

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj?
Gratis nationell publicitet i media?
En Google Ads-kampanj som ger bra resultat?
Glödande recensioner på en jämförelsesajt?

Det finns alla möjliga anledningar till att inkommande telefontrafik plötsligt kan öka kraftigt. Även om detta naturligtvis är goda nyheter - ju fler människor som vet hur de ska hitta ditt företag, desto bättre - är det viktigt att alla som ringer får ett bra bemötande. Men hur gör man det?

Ett traditionellt telefonsystem är inte svaret. Det beror på att de alltid har begränsad kapacitet.

Med Belfabriek är detta inget problem. När det plötsligt blir fullt upp fortsätter samtalen att komma in. Detta är fördelen med vår molntjänst och den direkta sammankopplingen med olika telefonnät. Dessutom kan vi snabbt och effektivt fördela trafiken och "pin"-funktioner som köbildning eller dirigering till en annan filial eller ett annat callcenter.

Garanterad täckning, även vid rusningstider

Även om vår baskapacitet är enorm kan det finnas tillfällen då nätet "fylls upp". Men även med tusentals samtal kan vi hantera detta åt dig. I de allra flesta fall - inklusive nationella kampanjer av stora organisationer - är våra standardtelefonilösningar mer än tillräckliga. Så låt rusningen börja!


Mer trafik, inte dyrare

Fler goda nyheter: Att slå på och av samtalsköer är inte bara snabbt, det kostar ingenting. Faktum är att detta alternativ - och många andra användbara funktioner - ingår i Belfabriek-abonnemanget. Så du vill att ditt nummer alltid ska ha tillräckligt med inkommande kapacitet? Och ha möjlighet att dirigera och/eller ställa samtalen i kö under hektiska tider? Belfabriek fångar gärna upp rusningen åt dig!

Aktivera din hantering av överbelastning

Hantering av överbelastning ingår i Belfabrik-abonnemanget. Du kan aktivera den när som helst utan att betala extra.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: