Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Hantering av överflöd av samtal

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj?
Gratis publicitet i nationella medier?
En framgångsrik Google Ads-kampanj?
Bra recensioner på en jämförelsesajt?
Det finns alla möjliga anledningar till att inkommande telefontrafik plötsligt kan öka. Även om det är en bra nyhet - ju fler som hittar ditt företag, desto bättre - är det viktigt att alla som ringer får ett bra bemötande. Men hur?

En traditionell telefonväxel är inte lösningen. De har alltid en begränsad kapacitet.

Med Belfabriek uppstår inte det problemet. Om det plötsligt blir mer trafik, fortsätter samtalen att komma in. Det är fördelen med vår molntjänst och den direkta sammankopplingen med olika telefonnät. Dessutom kan vi fördela trafiken på ett optimalt sätt och "sätta fast" funktioner i den på nolltid, till exempel en kö eller dirigering till en annan filial eller ett annat callcenter.

Garanterad vård, även under rusningstider

Även om vår baskapacitet är enorm kan det uppstå situationer där nätet "fylls". Men även med tusentals telefonsamtal kan vi hantera detta åt dig. I de allra flesta fall - inklusive nationella kampanjer för stora organisationer - räcker det med våra standardtelefonilösningar. Så låt folkmassorna komma!


Mer trafikerad, inte dyrare

Fler goda nyheter: Att slå på eller av en kö går inte bara snabbt, det kostar inget extra. Det alternativet - och många andra praktiska funktioner - ingår i Belfabriks abonnemang. Så du vill att ditt nummer alltid ska ha tillräcklig inkommande kapacitet? Och flexibelt dirigera samtalen och/eller hantera dem i en kö när det är upptaget? Belfabriek tar gärna hand om rusningen åt dig!

Aktivera hantering av överflöd av samtal

Hantering av överflödiga samtal ingår i din Belfabriek-prenumeration. Du kan aktivera denna funktion när som helst och utan extra kostnad.

Är du inte kund hos Belfabriek än? Vår omfattande funktionsuppsättning är tillgänglig för alla ägare av Belfabriek 0800-nummer, lokala och nationella nummer. För mer information, kontakta oss!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: