Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Text till tal speechbot

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare? Eller ändrar du dina meddelanden regelbundet och behöver du kunna ändra dem snabbt? Då är vår text till tal-lösning lösningen för dig! Skicka oss ett mejl med de ord du vill att vår talrobot ska säga ("tack för att du ringer till vår webbshop") och vi förvandlar dem till en talfil som inte går att skilja från en riktig röst! Om vi spelar upp den här filen som en valmeny eller en meddelandetexter kommer ingen att höra att detta är en dator. Så bra har dessa talrobotar blivit år 2022!


Ännu en praktisk funktion hos Belfabriek ! På så sätt kan du göra professionellt klingande välkomstmeddelanden, valmenyer och röstmeddelanden. Eller på aktualiteten anpassade meddelanden vid katastrofer eller andra händelser.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: