Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-881402
Internationellt:+3170-3111050

Text till tal speechbot

Låt datorn tala din text. Det går inte att skilja från en riktig röst!

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt telefonnummer? Är du inte ett fan av din egen röst? Och är det lite för dyrt att anlita en professionell röstskådespelare?

Eller ändrar du dina meddelanden regelbundet och behöver uppdatera dem snabbt?

Då är vår lösning för text till tal något för dig!

Skicka oss ett mejl med de ord du vill att vår röstbot ska säga ("Tack för att du ringer till vår webbshop") så omvandlar vi det till en talfil som inte går att skilja från en riktig röst!

Ofta ställda frågor:

Denna tjänst är kostnadsfri. Skriv in den text du vill ha uppläst och välj en röst. Tryck på uppspelningsknappen och vänta på att filen genereras. Tryck sedan på uppspelningsknappen igen för att spela upp filen.

Du kommer att se en unik bokstavskod varje gång du skapar en fil. Skriv eller kopiera koden någonstans (t.ex. i dina Anteckningar eller i ett Word-dokument). Kopiera också koden till vårt online-telefonsystem på den funktion där du vill använda den. Klart! Du kan naturligtvis också mejla koden till oss så hjälper vi dig att komma igång.

Det finns ingen gräns för hur många meddelanden du kan skapa och använda. Har du ett erbjudande? Skapa då en ny välkomsttext. Eller har du stängt (ett tag)? Låt datorn tala om det så att alla som ringer vet!

Det är inget problem alls för oss. Du kan tala in och ändra så många olika texter som du vill. Även om du gör det varje timme blir vår telefonidator aldrig trött!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: