Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:
belfabriek-uitbellen-met-een-hardphone

Ring ett samtal med en skrivbordstelefon

  • Egen enhet på varje skrivbord

  • Också för hemarbetande!

Samtal med en hardphone


Vad är hardphones? Enkelt: telefoner som har funnits på nästan alla skrivbord sedan 1950-talet. De har tjänat oss väl där i årtionden. Och det gör de fortfarande, trots den snabba ökningen av softphones. Även om vi är övertygade om att mjuka telefoner, lika prisvärda som omfattande, är framtiden, är det inget fel på en bra skrivbordstelefon. Men vilken skrivbordstelefon ska du välja?
Nästan alla skrivbordsapparater som säljs idag är VoIP-enheter. VoIP står för Voice over Internet Protocol. Det är telefoner som möjliggör taltrafik över Internet. Varje VoIP-byråtelefon omvandlar rösten till datapaket som transporteras över Internet. En VoIP-hård telefon är ansluten till det lokala nätet (företagets) och gör en digital internetanslutning med det faktiska telefonnätet. Detta sker helt automatiskt via ett användarnamn och lösenord. Detta kallas för ett VoIP-konto.


Vilken VoIP-telefon ska jag välja?


Det beror mycket på dina behov. Det finns ett stort antal varumärken som alla erbjuder VoIP-hårdtelefoner av hög kvalitet. Belfabriken har en liten preferens för hårda telefoner från Yealink. På grund av deras goda kvalitet och tillförlitlighet, men också för att varje ICT-leverantör känner till enheterna och därför vet hur de ska installeras.


Om installationen


Oavsett hur många VoIP-telefoner du behöver är installationen lätt att göra själv. Vilket naturligtvis sparar pengar. Förfarandet är alltid likadant: du anger ett användarnamn och ett lösenord för varje hårtelefon, och sedan loggar enheten in på telefonnätet via Internet. Uppdatering i maj 2021: Vi kan nu skicka dig telefonerna förkonfigurerade! Skicka telefonerna till ditt kontor, hemkontor eller var du vill så ger vi dig en plug'n'call-upplevelse!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: