Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-0439595
Internationellt:+3170-3111050

Lokala telefonnummer

Ett lokalt fast nummer på din mobil. Det bästa av två världar: ett professionellt företagsnummer med mobilens flexibilitet. Gratis samtal ingår enligt policyn för rättvis användning.

Varför vill du ha ett lokalt nummer?

Lokala nummer ger uppringare en känsla av förtrogenhet genom att de visar att företaget som numret tillhör finns i området.


Tillgänglig var som helst

Samtal till ditt 0800-nummer vidarebefordras till din befintliga telefonlinje. Du kan ändra telefonnumret som du vidarebefordrar till så ofta du vill, i realtid, via telefon eller via vår praktiska app.


Utseende och auktoritet

Ett mobilnummer på din webbplats ser amatörmässigt ut. Ett lokalt telefonnummer kan avskräcka besökare från andra områden. Att ha ett eget lokalt nummer visar att du är verksam i hela landet.


Ta bort det sista hindret för dina samtalsdeltagare

Ett betalt servicenummer kan vara ett skäl för vissa personer att inte ringa dig. Inget samtal innebär ett missat försäljningstillfälle. Missa aldrig ett försäljningstillfälle genom att göra dig tillgänglig för alla dina kunder gratis.


Oförglömliga telefonnummer

Hos Belfabriek har du ett omfattande urval av avgiftsfria lokala nummer. Du väljer det nummer som dina uppringare tycker bäst om. Till exempel ett vanity-nummer som 010-PIZZALONDON eller en kombination av siffror som är lätt att komma ihåg.


Fungerar med dina nuvarande telefoner

Du behöver inte ha en ny telefon eller en annan telefonlinje för ditt eget lokala nummer. Du anger vilken enhet du vill ha för ditt nummer, så sköter vi resten.

Göteborg

Malmö

Stockholm

Uppsala

Vi levererar samtalen till den plats du väljer:

Till kollegornas hemadress

Till olika kontor

Till olika länder

Svara på samtal var du än vill!

Få ditt nya telefonnummer idag!

För alla dina kollegor på kontoret, hemma eller på resande fot!

Ring oss:

020-0439 510

Eller visa direkt tillgängliga 010- eller 020-nummer

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: