Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Begär lokala telefonnummer

Ett bra lokalt telefonnummer med alla Belfabrikens unika telefonfunktioner!

Aktivera ett nytt lokalt telefonnummer för ditt företag direkt så att du kan nås direkt via telefon.

Ett lokalt nummer är knutet till din stad eller region och är extra attraktivt för dina lokala kunder tack vare telefonnummrets lokala utseende och känsla.

Och med alla våra vanliga telefonfunktioner som samtalsinspelning, telefonmeny och välkomstmeddelande har du omedelbart ett professionellt utseende! Du kan vidarekoppla inkommande samtal till din mobiltelefon, fasta telefon eller till flera kollegor på kontoret, hemma eller på resande fot.

Varför begära ett lokalt fast nummer?


Lokala nummer ger de som ringer en känsla av förtrogenhet på grund av nummerets lokala utseende och känsla. Du betjänar den lokala marknaden i en viss region med ett lokalt nummer.


Tillgängligt överallt

Du behöver inte en ny telefon eller en annan telefonlinje för ditt eget lokala nummer. Du anger vilken telefon du vill att ditt nummer ska ringa på, så sköter vi resten. Ett virtuellt telefonnummer där samtalen vidarebefordras till fast eller fast till mobil !


Fungerar med alla telefoner

Ett mobilnummer på din webbplats ser amatörmässigt ut. Ett lokalt telefonnummer kan avskräcka besökare från andra områden. Att ha ett eget lokalt nummer visar att du är verksam i hela landet.


Det bästa av två världar: fast nummer på mobilen

Med ett fast lokalt nummer från Belfabriek får du det bästa av två världar: det bekanta och professionella hos ett lokalt fast nummer och mobilens flexibilitet. Ett mobilnummer känns ofta litet ändå.

Göteborg

Malmö

Stockholm

Uppsala

Vi levererar samtalen till den plats du väljer:

Till kollegornas hemadress

Till olika kontor

Till olika länder

Svara på samtal var du än vill!

Få ditt nya telefonnummer idag!

Eller be om ett demonummer så att vi kan visa dig vad du kan göra!

Ring oss eller använd chatten längst ned till höger på skärmen:

020-0439 510

Eller visa direkt tillgängliga 010- eller 020-nummer

Ofta ställda frågor:

Välj ett vackert lokalt nummer så aktiverar vi det för dig inom en arbetsdag. Du kan enkelt begära det i vår nummerbutik.


Ett lokalt nummer är bundet till den stad eller region där ditt företag är beläget. Ett nationellt nummer är oberoende av regionen och har ett nationellt utseende. Båda numren kan ringa till vanliga lokala taxor.


Om ditt företag är verksamt i mer än en stad och du har kontor i mer än en stad kan du aktivera nummer i olika städer. Om du faktiskt är baserad i en stad kan vi bara aktivera ett nummer för dig i den staden.


Vi erbjuder även lokala nummer i andra länder, så kallade internationella nummer. Låt oss veta vilka länder du söker lokala nummer i så ordnar vi det åt dig.


Det är viktigt att veta att ett lokalt nummer endast kan tilldelas det företag där det faktiskt finns. Om du har många kunder utanför regionen rekommenderas ett nationellt nummer med ett nationellt utseende.


Ja, vi kan överföra ditt nuvarande fasta nummer till vår telefoniplattform så att du kan använda alla våra fantastiska telefonifunktioner!


Vi rekommenderar att du aktiverar ett nationellt nummer hos oss, till exempel ett 085-nummer. Vi kan sedan omdirigera inkommande samtal till ditt vanliga lokala fasta nummer. På så sätt förblir din tillgänglighet optimal och du kan använda flera nummer.


Ja, det är möjligt. Det lokala nummer som vi aktiverar åt dig kommer att vara i samma stad som ditt företag. Det spelar ingen roll var de personer som svarar i telefonen befinner sig. De kan till och med befinna sig utomlands.


Vi kommer att ha ett lokalt nummer aktivt för dig inom en arbetsdag. Detta är helt automatiserat och sker på distans. Vi kontrollerar bara manuellt din filialadress och sedan är ditt lokala nummer aktivt och redo att bli uppringt. Viktigt är att du inte behöver installera en mobilapp för att ta emot samtal. Vi levererar samtal till din mobil, din fasta telefon eller ditt kontor.


Ja, du kan beställa så många lokala nummer som du vill. Så länge de är från den stad där du är baserad.


Med hjälp av statistik online kan du se exakt vem som ringer dig, vid vilken tidpunkt och från vilket nummer. Detta ger dig en historik över samtalen och intressant marknadsföringsinformation.


Vem som helst kan ställa in sin tillgänglighet på vår särskilda webbplats. På så sätt vet vår online PBX exakt vem som ska koppla inkommande samtal till och när.


Det enklaste sättet är att mejla oss den text som de som ringer kommer att höra när de ringer dig. Vi kommer att låta denna text talas in av vår taldator. Du kan också tala in texten själv och skicka ljudfilen till oss.


Du kan använda ett lokalt telefonnummer från oss för Whatsapp Business genom att helt enkelt använda det numret när du registrerar dig för Whatsapp Business.
Nöjda telefonikunder från Belfabriek: