Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Beställ ditt Telefonplattform för företag idag

Fungerar på alla dina arbetsstationer och enheter - hemma och på kontoret.

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon

Starta ditt telefonsystem nu med ett av dessa tillgängliga nummer

På vilken plats som helst

Ett telefonsystem som fungerar överallt - på kontoret och hemma! Ett komplett hybridsystem med vilket du kan låta anställda ringa och spela in samtal var som helst.

Få de senaste molnbaserade företagstelefonerna till ditt skrivbord

Använd dina befintliga mobiltelefoner och fasta telefoner i uppringargruppen.

Installera vår programvara på din dator

Installera vår app på din iOS- eller Android-enhet

Användbara funktioner

Beställning och process

Du kan enkelt göra din beställning på vår webbplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Nedan hittar du leveranstiderna per produkt:

Telefonnummer

Beroende på land och serie kan vi utfärda och aktivera nummer omedelbart eller så måste vi först genomföra en registrering i ditt namn hos den berörda statliga organisationen.

Har du redan ett nummer och vill du flytta det till Belfabriken? Detta är möjligt och regleras av lagen. Vi kan flytta numret till oss och ger dig gärna ett tillfälligt nummer om du vill testa och konfigurera de nya enheterna redan nu.

För länder utomlands kan du antingen först göra en beställning av ett önskat nummer, varefter en anställd kontaktar dig inom 1 arbetsdag, eller så kan du ringa vår servicedesk och först diskutera alternativen per telefon. Beroende på landet har vi telefonnumret aktivt samma arbetsdag eller inom några dagar.

Telefonapparater

Om du använder de Yealink-enheter som vi rekommenderar kan vi konfigurera dem åt dig och skicka dem till dig. Du kommer att njuta av en plug and play-upplevelse.

Beställningar som görs före kl. 22.00 (CET) levereras nästa arbetsdag i de flesta länder på det europeiska fastlandet.

Mjukdatorer

Du kan ladda ner softphones för din PC, Mac, iOS- eller Android-enhet dygnet runt till de enheter du väljer.

SIP-konton

Du kan själv skapa och aktivera/deaktivera dessa dygnet runt via webbgränssnittet. På så sätt kan du enkelt skapa konton för alla enheter som du vill ansluta.

Belfabrik Appar

Du kan ladda ner dessa 24/7 i butikerna eller via den tillhandahållna nedladdningslänken.

Rulla ut dina enheter

Du kan lära dig att konfigurera, men de flesta tycker inte om det. Därför tar vi gärna över det ansvaret från våra kunder. Precis som "besväret" med att välja och beställa telefoner. För att göra detta möjligt har vi gjort stora investeringar i central konfiguration av våra softphones och en automatiserad distributionscentral för Yealink-byråenheter.

Hårda telefoner levereras förkonfigurerade från vårt eget lager. Till en central plats, men också till exempel till olika filialer eller enskilda anställdas privata adresser. Vanligtvis: beställd före 22:00 (CET), nästa dag på valfri arbetsplats! Om det gäller adresser "längre bort" i Europa får du enheterna via UPS efter 2-3 arbetsdagar.

Anställda får nedladdningslänkar till förkonfigurerade softphones, ditt val för desktop och/eller mobil.

Vi erbjuder organisationer med fler än 100 användare möjligheten att utforma mjuk telefonmiljön i husets stil (varumärkesskyddad). Detta kan förverkligas inom en månad (design, implementering och utrullning). Fråga om alternativen!

Fördelar med en överblick:

  • Snabb och enkel utrullning av nya enheter

  • Förkonfigurerad och fjärrhanterbar.

  • Regelbundna uppdateringar av firmware (fjärrstyrning)

  • Möjlig varumärkesmiljö från ~100 användare

Välj din egen softphone

Om du använder vårt telefonsystem kan du välja en softphone.

Hos oss kan du välja vilken softphone som helst från vilken programutvecklare som helst och inkludera den i ditt samtalsteam. Du är alltså inte bunden till ett märke av softphone eller en softphone som tillhandahålls av din leverantör. Detta är viktigt eftersom det ger dig friheten att välja den softphone du gillar bäst.

De två mest använda softphones år 2023 är följande

Zoiper softphone (www.zoiper.com)
Softphone Bria (www.counterpath.com)

Du kan köpa dessa softphones direkt från tillverkarna som programvarulicenser. Vi kommer att ge dig inloggningsuppgifter så att dessa softphones kan registrera sig hos oss på din PBX.

Det är viktigt att veta att softphones har fördelar men också nackdelar, särskilt om du installerar dem på din mobiltelefon.

En softphone på en fast dator fungerar vanligtvis perfekt. Med ett headset på datorn har den blivit en fullvärdig telefon.

Detta är användbart om du ringer eller tar emot många samtal, eftersom du då har händerna fria för att skriva. Och du behöver inte investera i nya skrivbordstelefoner (bara headset).

En mjuk telefon på en mobiltelefon har sina nackdelar.

Den största nackdelen med en softphone är att det är en app på din telefon. Och en applikation stänger sig själv eller går i vila efter ett tag.

Från och med då tar du inte längre emot inkommande samtal. Utan att du märker det.

Dessutom använder en softphone på din telefon mycket batteri. Ditt batteri räcker mycket mindre eftersom du har en andra telefon på din telefon.

Vi rekommenderar inte att du använder en softphone på din mobiltelefon.

Den är inte stabil och tillförlitlig och den tömmer telefonens batteri.

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Registrera ditt telefonnummer hos Belfabriken så har du full kontroll över ditt företagsnummer tack vare våra praktiska appar och funktioner.

Du har tillgång i realtid till den viktigaste statistiken och justerar alla inställningar med ett klick. Var som helst och när som helst.

De tydliga förbindelserna och priserna är inte de enda skälen till att företagare registrerar sitt telefonnummer hos Belfabriken. Med vårt generösa funktionspaket får du fler funktioner som andra leverantörer inte kan erbjuda.

Lika viktigt är den frihet och kontroll du har tack vare våra appar.

Anropsfilter

Finns det några uppringare som du helst inte vill låta ringa ett visst nummer, av någon anledning? Du kan enkelt blockera dem med hjälp av samtalsfilterfunktionen.

Direkt framåt

Ditt telefonnummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att varje inkommande samtal vidarebefordras till en anknytning. Detta kan vara en fast telefon eller en mobiltelefon.

Fånga upp trafiktoppar

En enormt framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i nationella medier? En framgångsrik Google Ads-kampanj? Bra recensioner på en jämförelsesajt? Inga problem!

Internationell telefoni

Leverera telefonsamtal nationellt eller i andra länder? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Samtalet kan komma att spelas in för att säkerställa kvaliteten på vår service." De som ringer till ett företagsnummer får regelbundet höra ett liknande meddelande. Chansen är stor att dessa nummer är värd för Belfabriek.

Samtalsköer

Det kommer att finnas tillfällen då du har fler som ringer än vad personalen har att ringa. Dessa typer av samtalstoppar hanteras enkelt med samtalskö, en fantastisk funktion som är tillgänglig för alla kunder hos Belfabriek.

Samtalsstatistik

Du har ett företagsnummer så att dina kunder lätt kan nå dig. Du vill prata med fler som ringer och betjäna dem bättre. Men hur vet du om du uppnår dina mål? Att mäta är att veta.

Statistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Telefonmeny

Dina kunder vill helst ha någon på linjen så fort som möjligt. Alla kollegor kan inte svara på alla frågor. Med en telefonvalsmeny kan du koppla fram den som ringer till rätt person så snabbt som möjligt.

Telefonsvarare

Missa aldrig ett samtal när alla dina kollegor är upptagna eller när du är tillfälligt otillgänglig.

Text till tal Speech Bot ✨

Vill du ha ett välkomstmeddelande på ditt nummer? Gillar du inte din egen röst? Och är det lite för dyrt för dig att anlita en professionell röstskådespelare?

Verktyg för att skicka SMS

SMS är ett utmärkt medium för korta meddelanden till dina kunder. Men hur skickar du dem till stora grupper? SMS-verktyget från Belfabriken är en riktig gudagåva.

Virtuellt callcenter

Med ett virtuellt callcenter kan du snabbt vidarekoppla samtal till tillgängliga kollegor: hemma, på kontoret eller någon annanstans.

Vitlista för VIP

Vill du ge tillgång till ditt företags telefonnummer endast till en viss grupp kontakter? Med en VIP-whitelist ser du till att linjerna förblir fria för dem som ditt telefonnummer är avsett för.

Välkomstmeddelande

"Tack för att du ringer..." är det första du hör när du ringer till ett professionellt företag.

Webhook

Flexibelt byte av tillägg via din egen webbplats med hjälp av en webhook

Whisper

Många företagare har flera nummer för olika ändamål eller webbutiker. I sådana fall är det bra att veta i början av samtalet vilket telefonnummer som är uppringt!

Ändra destination

Samtalen dirigeras till alla dina telefoner: fasta telefoner, mobiler, VOIP eller traditionella telefoner. Du kan ändra denna destination när och hur ofta du vill.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: