Köp dina egna avgiftsfria, lokala eller (inter)nationella nummer direkt online.

Sverige:0200 439 510
hero-systems-background
hero-systems-transparent

Beställ ditt telefonsystem för företag idag

Fungerar på alla dina arbetsstationer och enheter - hemma och på kontoret.

En cualquier lugar

Un sistema telefónico que funciona en cualquier lugar: en la oficina y en casa. Un sistema híbrido completo, con el que puede permitir que los empleados llamen y graben las conversaciones en cualquier lugar.

Få de senaste molnbaserade företagstelefonerna till ditt skrivbord

Använd dina befintliga mobiltelefoner och fasta telefoner i uppringargruppen.

Installera vår programvara på din dator

Installera vår app på din iOS- eller Android-enhet

Användbara funktioner

Beställning och process

Du kan enkelt göra din beställning på vår webbplats 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Nedan hittar du leveranstiderna per produkt:

Telefonnummer

Beroende på land och serie kan vi utfärda och aktivera nummer omedelbart eller så måste vi först genomföra en registrering i ditt namn hos den berörda statliga organisationen.

Har du redan ett nummer och vill du flytta det till Belfabriken? Detta är möjligt och regleras av lagen. Vi kan flytta numret till oss och ger dig gärna ett tillfälligt nummer om du vill testa och konfigurera de nya enheterna redan nu.

För länder utomlands kan du antingen först göra en beställning av ett önskat nummer, varefter en anställd kontaktar dig inom 1 arbetsdag, eller så kan du ringa vår servicedesk och först diskutera alternativen per telefon. Beroende på landet har vi telefonnumret aktivt samma arbetsdag eller inom några dagar.

Telefonapparater

Om du använder de Yealink-enheter som vi rekommenderar kan vi konfigurera dem åt dig och skicka dem till dig. Du kommer att njuta av en plug and play-upplevelse.

Beställningar som görs före kl. 22.00 (CET) levereras nästa arbetsdag i de flesta länder på det europeiska fastlandet.

Mjukdatorer

Du kan ladda ner softphones för din PC, Mac, iOS- eller Android-enhet dygnet runt till de enheter du väljer.

SIP-konton

Du kan själv skapa och aktivera/deaktivera dessa dygnet runt via webbgränssnittet. På så sätt kan du enkelt skapa konton för alla enheter som du vill ansluta.

Belfabrik Appar

Du kan ladda ner dessa 24/7 i butikerna eller via den tillhandahållna nedladdningslänken.

Rulla ut dina enheter

Du kan lära dig att konfigurera, men de flesta tycker inte om det. Därför tar vi gärna över det ansvaret från våra kunder. Precis som "besväret" med att välja och beställa telefoner. För att göra detta möjligt har vi gjort stora investeringar i central konfiguration av våra softphones och en automatiserad distributionscentral för Yealink-byråenheter.

Hårda telefoner levereras förkonfigurerade från vårt eget lager. Till en central plats, men också till exempel till olika filialer eller enskilda anställdas privata adresser. Vanligtvis: beställd före 22:00 (CET), nästa dag på valfri arbetsplats! Om det gäller adresser "längre bort" i Europa får du enheterna via UPS efter 2-3 arbetsdagar.

Anställda får nedladdningslänkar till förkonfigurerade softphones, ditt val för desktop och/eller mobil.

Vi erbjuder organisationer med fler än 100 användare möjligheten att utforma mjuk telefonmiljön i husets stil (varumärkesskyddad). Detta kan förverkligas inom en månad (design, implementering och utrullning). Fråga om alternativen!

Fördelar med en överblick:

  • Snabb och enkel utrullning av nya enheter

  • Förkonfigurerad och fjärrhanterbar.

  • Regelbundna uppdateringar av firmware (fjärrstyrning)

  • Möjlig varumärkesmiljö från ~100 användare

hero-functions

Webbgränssnitt

Med det användarvänliga och vidareutvecklade webbgränssnittet kan du enkelt hantera viktiga inställningar och kontakter i systemet. Vill du inte behöva oroa dig för det själv? Ring oss gratis eller skicka ett e-postmeddelande till vår supportpersonal, de gör gärna ändringarna åt dig.

Adressbok

Adressboken har varit en mycket efterfrågad funktion genom åren, som du inte ofta stöter på någon annanstans. I adressboken kan du enkelt skriva in dina interna och externa kontakter med tillhörande telefonnummer och synkronisera dem till alla dina enheter som används inom din organisation. Den fungerar med både hårda och mjuka telefoner, vilket säkerställer att alla har de viktigaste telefonnumren inom räckhåll.

Tillgänglighet

Om du vill använda dig av detta kan du ställa in de anställdas tillgänglighet. Med telefonväxlar tas detta egentligen inte i beaktande (de behöver bara vidarekoppla), men det som faktiskt är en av de mest användbara funktionerna inom ett telefonsystem: vem är tillgänglig för att svara i telefon? Genom att helt enkelt ställa in ett tillgänglighetsschema, som du också enkelt kan justera, vet vår plattform exakt vem ett samtal kan vidarekopplas till vid vilken tidpunkt.

Statistik

Online-statistik över alla dina inkommande samtal med ett tydligt gränssnitt. Vilka är de mest trafikerade veckodagarna, de mest trafikerade tiderna på en dag? Hur många samtal tar en filial emot? Vad är den genomsnittliga samtalstiden?

Ägaren/företagaren eller callcenterchefen får de viktigaste uppgifterna i en praktisk instrumentpanel. Och om du vill veta mer kan du enkelt ladda ner alla uppgifter till din dator.

Kontakter och avdelningar

Har du flera kontakter som hanterar telefoni inom din organisation? Vill du tilldela vissa nummer till ett annat kontor eller avdelningar? Om fakturan har delats upp eller försetts med en viss egenskap. Du kan enkelt förmedla all din information till vår administration.

Träffa din softphone

Är du en fanatisk Skyper? Eller ringer du med ett annat programpaket? Då vet du redan vad en softphone är: ett program med vilket du kan ringa samtal på datorn. Precis som på din bärbara dator, mobiltelefon eller surfplatta. Om Windows, Linux, Android eller iOS känner sig hemma där, är chansen stor att en softphone fungerar. Men vilken ska du välja?

Om du använder vårt telefonsystem är Belfabriks softphone det bästa alternativet. Särskilt eftersom vår softphone fungerar sömlöst med telefonsystemet och alla viktiga inställningar är förkonfigurerade. En riktig plug & call-lösning, eftersom du bara behöver ange ditt lösenord eller skanna en QR-kod (ny funktion!) för att komma "i luften". Det kan inte bli enklare! Också praktiskt: adressboken fungerar i softphone-miljön.

Att kombinera? Inga problem!

Belfabrikens telefonsystem fungerar med softphones, men också med en kombination av softphones, vanliga telefoner och mobila enheter. Du bestämmer själv den idealiska inställningen! Vad behöver anställd X eller Y? Du anger det. Vi tar hand om den smidiga utrullningen. Bra att veta: Softphonen är en del av Belfabrikens telefonsystem. Det finns alltså inga kostnader för detta.

De fem största fördelarna

  • Regelbundna nya uppdateringar

  • Förkonfigurerad lösning

  • Lätt att installera med en QR-kod

  • Tillgång till en central adressbok

  • 100 arbetsplatser? Det är möjligt att märka softphonen!

Ditt företags telefonnummer precis som du vill ha det

Registrera ditt telefonnummer hos Belfabriken så har du full kontroll över ditt företagsnummer tack vare våra praktiska appar och funktioner.

Du har tillgång i realtid till den viktigaste statistiken och justerar alla inställningar med ett klick. Var som helst och när som helst.

De tydliga förbindelserna och priserna är inte de enda skälen till att företagare registrerar sitt telefonnummer hos Belfabriken. Med vårt generösa funktionspaket får du fler funktioner som andra leverantörer inte kan erbjuda.

Lika viktigt är den frihet och kontroll du har tack vare våra appar.

Digital telefonsvarare

Du behöver aldrig mer missa ett samtal. Inte ens när alla dina linjer är upptagna, kön är för lång eller du inte kan ta emot samtalet av någon annan anledning.

Direkt vidarekoppling av samtal

Ditt företagsnummer är ett virtuellt telefonnummer. Det innebär att inkommande samtal vidarebefordras till ett valfritt telefonnummer. Detta kan vara en fast telefon, en mobiltelefon eller till och med ett offshore callcenter. Du bestämmer själv.

Hantering av överflöd av samtal

En mycket framgångsrik marknadsföringskampanj? Gratis publicitet i de nationella medierna? En snabb Adwords-kampanj? En fantastisk recension på en jämförelsesajt? Inga problem! Inte ens den mest hektiska samtalstoppet är något problem för oss.

Hälsningsmeddelande

"Tack för att du ringde..." är oftast det första du hör när du ringer till en yrkesorganisation.

Leverans av nationella och internationella samtal

Leverans av nationella och internationella samtal? Inga problem!

Samtalsinspelning

"Det här samtalet kan komma att spelas in för kvalitetssäkring." Om du ringer till servicenummer kommer du att få höra ett meddelande med denna innebörd som används regelbundet.

Samtalsstatistik via e-post

Din dagliga, veckovisa eller månatliga översikt över samtalsstatistik kommer bekvämt med posten. Med ditt telefonnummer, förstås.

Statistik

Huvudsyftet med ett servicenummer eller företagsnummer är att optimera tillgängligheten för din organisation. Du vill betjäna fler kunder och ge bättre service. Men hur vet du om du uppnår dessa mål? Siffrorna ljuger inte.

Svartlista

Finns det någon som ringer som du helst inte vill ska ha tillgång till något av dina nummer? Blockera deras samtal med vår lättanvända svarta lista och håll dina linjer öppna för viktiga samtal.

Telefonmeny

Dina affärspartners eller kunder vill ha en anställd på linjen så snabbt som möjligt. Men de flesta anställda har inte svar på alla tänkbara frågor. En telefonmeny gör det möjligt för de som ringer att få rätt person på linjen så fort som möjligt.

Telefonnummer till flera filialer

Vårt IVR-system kan fördela hundratals samtidiga samtal över ditt rikstäckande nätverk av filialer.

Ton för föranmälan

Företagare använder ofta flera nummer, vart och ett för ett visst syfte eller för en särskild webbutik. I dessa fall är det bra att få veta vilket av dina företagstelefonnummer som samtalet kommer in på.

Uppringarens svans

Det kan finnas tillfällen då antalet samtidiga samtal överstiger den tillgängliga personalen. Du kan hålla koll på dessa toppar med en virtuell kö, en praktisk funktion som är tillgänglig för alla Belfabriek-kunder.

Verktyg för textmeddelanden

SMS-meddelanden är ett utmärkt sätt att kommunicera korta texter till dina kunder. Men hur skickar man ett SMS till stora grupper?

Vitlista för VIP

Vill du begränsa tillgången till ditt telefonnummer till en begränsad grupp kontakter? Med en VIP-vitlista kan du hålla linjerna öppna för de personer som ditt nummer är avsett för.

Webhook

Ange och uppdatera destinationsnummer på din webbplats med en webhook

Ändra förlängning

Ditt servicenummer är ett virtuellt telefonnummer. Samtal till det här numret kopplas automatiskt vidare till dina nuvarande telefoner. Dessa kan vara fasta telefoner, mobiltelefoner, VOIP-telefoner eller traditionella telefoner. Du kan ändra destinations

Prova Belfabriek systemet idag!

Ett system som fungerar för alla anställda: hemma och på kontoret.

Prova nu!