Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-881402
Internationellt:+3170-3111050

Billigt telefonsystem

Publicerad i Telefonväxling

Det är lönsamt för många företag att byta till en VOIP PBX. Detta gör det möjligt att ringa direkt från molnet, vilket ger de flesta företag fler alternativ än den traditionella telefonväxeln. Om du planerar att byta till en VOIP-anslutning finns det dock några saker att tänka på.


För att se till att du får det bästa möjliga avtalet finns det ett antal saker du måste tänka på. För om du ingår ett avtal med fel villkor kan det bli ganska dyrt senare. Små och medelstora företag växer ofta snabbt, så det är viktigt att välja en VOIP-telefonväxel som kan växa med dig utan alltför stora problem. Vad det i slutändan handlar om är större flexibilitet och skalbarhet, med ett antal andra saker som du kan uppnå med hjälp av VOIP-telefoni.

Hur kan du hitta det bästa erbjudandet?

En stor nackdel med många parter som erbjuder VOIP-telefoni är att det ser trevligare ut än vad det i slutändan är. Tyvärr finns det många extrafunktioner som du måste betala extra för i efterhand. Tänk på saker som en valfri meny, automatisk vidarekoppling eller samtalsinspelning. Om du alltid måste betala extra för alla dessa saker blir det ganska dyrt efter ett tag.

I det fallet är Belfabriek en idealisk partner. Eftersom du väljer ett paket där allt ingår, inga överraskningar. Det blir inga extrakostnader för alla möjliga tilläggsfunktioner som gör att du betalar mycket mer senare. Dessutom är det enkelt när du växer och därför behöver utöka senare.

Gör rätt val för VOIP-telefoni

För att göra rätt val för en bra VOIP-telefonanläggning är det viktigt att du vet exakt vad du behöver. I slutändan vill du förstås göra billigare samtal. Dessutom är det meningen att du enkelt ska kunna lägga till nummer vid behov, snabbt överföra samtal till andra enheter och ha låga kostnader om du till exempel ringer utomlands.

Därför måste du kartlägga exakt hur du ska använda en VOIP-telefonväxel. Då vet du trots allt exakt vad du letar efter och vilka funktioner som är viktiga. Med denna information i åtanke blir det mycket lättare att köpa en så billig VOIP-telefonväxel som möjligt.

Kort sagt fördelarna med att välja en molntelefonväxel från Belfabriken:

- Alla användbara (valfria) funktioner som samtalsinspelning, valmeny och kö ingår gratis.

- Användarvänlig app för både Android och iOS.

- Ingen ny hårdvara eller nya telefoner krävs.

- Registrera alla möjliga stora nummer enkelt: avgiftsfria, lokala, nationella, internationella.

- All-inclusive-pris på 45 euro/månad, med vissa nummer som gratis samtal enligt policyn för rättvis användning.

Belfabriek Telefonanläggning

Det mest omfattande telefonsystemet finns tillgängligt. Från molnet. Fungerar med alla dina enheter: fast telefon, mobil, hem eller företag.

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon

Prova gratis

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: