Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Billigt telefonsystem

Publicerad i TelefonvÀxling

Det Àr lönsamt för mÄnga företag att byta till en VOIP PBX. Detta gör det möjligt att ringa direkt frÄn molnet, vilket ger de flesta företag fler alternativ Àn den traditionella telefonvÀxeln. Om du planerar att byta till en VOIP-anslutning finns det dock nÄgra saker att tÀnka pÄ.


För att se till att du fÄr det bÀsta möjliga avtalet finns det ett antal saker du mÄste tÀnka pÄ. För om du ingÄr ett avtal med fel villkor kan det bli ganska dyrt senare. SmÄ och medelstora företag vÀxer ofta snabbt, sÄ det Àr viktigt att vÀlja en VOIP-telefonvÀxel som kan vÀxa med dig utan alltför stora problem. Vad det i slutÀndan handlar om Àr större flexibilitet och skalbarhet, med ett antal andra saker som du kan uppnÄ med hjÀlp av VOIP-telefoni.

Hur kan du hitta det bÀsta erbjudandet?

En stor nackdel med mÄnga parter som erbjuder VOIP-telefoni Àr att det ser trevligare ut Àn vad det i slutÀndan Àr. TyvÀrr finns det mÄnga extrafunktioner som du mÄste betala extra för i efterhand. TÀnk pÄ saker som en valfri meny, automatisk vidarekoppling eller samtalsinspelning. Om du alltid mÄste betala extra för alla dessa saker blir det ganska dyrt efter ett tag.

I det fallet Àr Belfabriek en idealisk partner. Eftersom du vÀljer ett paket dÀr allt ingÄr, inga överraskningar. Det blir inga extrakostnader för alla möjliga tillÀggsfunktioner som gör att du betalar mycket mer senare. Dessutom Àr det enkelt nÀr du vÀxer och dÀrför behöver utöka senare.

Gör rÀtt val för VOIP-telefoni

För att göra rÀtt val för en bra VOIP-telefonanlÀggning Àr det viktigt att du vet exakt vad du behöver. I slutÀndan vill du förstÄs göra billigare samtal. Dessutom Àr det meningen att du enkelt ska kunna lÀgga till nummer vid behov, snabbt överföra samtal till andra enheter och ha lÄga kostnader om du till exempel ringer utomlands.

DÀrför mÄste du kartlÀgga exakt hur du ska anvÀnda en VOIP-telefonvÀxel. DÄ vet du trots allt exakt vad du letar efter och vilka funktioner som Àr viktiga. Med denna information i Ätanke blir det mycket lÀttare att köpa en sÄ billig VOIP-telefonvÀxel som möjligt.

Kort sagt fördelarna med att vÀlja en molntelefonvÀxel frÄn Belfabriken:

- Alla anvÀndbara (valfria) funktioner som samtalsinspelning, valmeny och kö ingÄr gratis.

- AnvÀndarvÀnlig app för bÄde Android och iOS.

- Ingen ny hÄrdvara eller nya telefoner krÀvs.

- Registrera alla möjliga stora nummer enkelt: avgiftsfria, lokala, nationella, internationella.

- All-inclusive-pris pÄ 45 euro/mÄnad, med vissa nummer som gratis samtal enligt policyn för rÀttvis anvÀndning.

Inget Ă„tagande.
Inget kort krÀvs.
Allt ingÄr.

Fyll i formulÀret nedan sÄ kommer din tjÀnst att installeras inom nÄgra minuter.

Nöjda telefonikunder frÄn Belfabriek: