Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Fast telefonnummer i din mobiltelefon

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Som ambitiös företagare vill du inte missa en enda försäljning. Och därför får du inte heller missa någon som ringer. Men ju mer upptagen du blir, desto svårare är det att få det att hända. Du kan trots allt inte "kedja" dig själv till den fasta telefonen. Och att arbeta enbart med ett mobiltelefonnummer? Det löser problemet tillfälligt eftersom du då har mobilnumret, men det ser mycket mindre professionellt ut. Och du är bunden till telefonen igen.


Lösningen? Ett virtuellt telefonnummer från Belfabriek!


Med detta nummer bestämmer du själv vilket nummer ("slutdestination") du ska tala med dina uppringare på. Och det kan också vara din mobil. Och så har du ett fast flexibelt företagsnummer utan fast telefonlinje.


Vi levererar samtalen var du vill. Till exempel på din smartphone. På en kollegas mobiltelefon. I ditt hem. Eller till ett callcenter. Det betyder att du med ett Belfabrik-nummer slår två flugor i en smäll: det professionella utseendet hos ett "vanligt" fast nummer och flexibiliteten hos ett mobilnummer. Dessutom bestämmer du med vår ändringsapp själv vart samtalen ska vidarebefordras.

Fler alternativ


Alla våra nummer innehåller alla funktioner som hjälper dig att hantera telefontrafiken på ett kundorienterat sätt. Tänk på ett professionellt välkomstmeddelande, en kö, ett meddelande om öppettider och så vidare. Du kan också spela in samtal. Användbart till exempel om du får ett samtal i bilen och inte kan behandla beställningar eller kontaktuppgifter omedelbart. Du kan sedan ta emot dessa samtal som en ljudfil via e-post.

Att testa är att tro


Låter det som den trettiotredje försäljningspratten du hört den här veckan? Vi förstår! Och därför låter vi dig mycket hellre själv upptäcka hur det fungerar. Fyll i din begäran om telefonnummer idag så ser vi till att ditt nya nummer blir tillgängligt samma arbetsdag.
Och vi överför det till din mobil. På så sätt kan du själv uppleva hur bra och enkelt det fungerar. Är du övertygad? Ring oss på 020-0439510 så ställer vi in numret med de alternativ som är viktiga för ditt företag och dina kunder.


Ha så kul och vi ses snart!

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: