Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Företagsnummer | Typer av företagsnummer Sverige

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Översikt över tillgängliga servicenummer för organisationer

Företagstelefonnummer är oumbärliga i affärsvärlden. Visste du att de flesta av de 500 största företagen i Sverige använder ett 010- eller 020-nummer?

Vill du ha ett kundvänligt nationellt telefonnummer för din reklamkampanj, servicelinje eller webbshop? Ett överprisnummer eller ett företagsnummer är en utmärkt lösning som ger dig en nationell, serviceinriktad image. Men vilken typ av nummer passar bäst för din organisation?

Typer av kontaktnummer

Det finns olika typer av kontaktnummer för organisationer. De viktigaste av dessa kan du beställa från Belfabriek med ett attraktivt abonnemang: lokala fasta nummer, avgiftsfria 020-nummer och nu även nationella 010-nummer.

Belfabriek tillhandahåller också utländska telefonnummer. Nedan sammanfattar vi kortfattat vad som gör vart och ett av dessa nummer unikt.

Avgiftsfria 020 servicenummer

Dessa nummer är mycket populära bland uppringare eftersom de är avgiftsfria. Nummerinnehavaren tar hand om samtalsavgifterna, vilket gör tröskeln för de som ringer så låg som möjligt. Dessa nummer är populära som förlustbringare: ett avgiftsfritt nummer för att beställa pizza eller taxi, till exempel.

Nationella 010 servicenummer

010-nummer är icke-geografiska nummer som registreras individuellt. Den som ringer ringer alltid till lokala taxor. Vid en första anblick påminner dessa nummer mest om "vanliga" nummer, men de erbjuder alla de extrafunktioner som virtuella nummer erbjuder: de ger en känsla av landsbygd eftersom de inte är direkt kopplade till en viss stad eller region, kostnaderna för den som ringer är desamma som för vanliga lokala nummer, nummerägaren kan använda sig obegränsat av alla extrafunktioner, t.ex. en valmeny, en samtalskö, röstbrevlåda och många fler extrafunktioner som du känner till från andra servicenummer.

Om du väljer att registrera ett 010-telefonnummer hos Belfabriek kan du ringa gratis (rättvis användning gäller). Det innebär att du aldrig betalar några samtalsavgifter vid genomsnittlig användning.

Lokala fasta telefonnummer

Med Belfabriek är det möjligt att registrera ett riktnummer för varje stad i Tyskland. T.ex. Stockholm 08, Malmö 40 och Göteborg 31.

Utländska telefonnummer

Med Belfabriek kan du också registrera avgiftsfria, nationella och lokala telefonnummer från utlandet och få dem vidarekopplade till ditt eget nummer. Tänk till exempel på London 204 eller ett amerikanskt 0800-nummer. I princip kan alla telefonnummer i USA, Storbritannien och Europa registreras.

Lätt att komma ihåg telefonnummer

För att uppmuntra potentiella kunder att ringa dig är det bra om du har ett nummer som är lätt att komma ihåg. Ett sådant nummer består företrädesvis av enkla mönster. Ett exempel på ett sådant nummer är 0200 111 333. Belfabriek har ständigt en lista med telefonnummer som är lätta att komma ihåg och som du kan registrera utan extra kostnad.

Hittar du inte ditt önskade telefonnummer på vår webbplats? Då kan du kontakta vår kundtjänst helt utan förpliktelser. De talar engelska, tyska, spanska och nederländska. De kan hjälpa dig att registrera ditt perfekta telefonnummer.

Ingen ny telefon behövs: fungerar med din nuvarande telefon
Du behöver inte köpa en speciell eller ny telefon eller växel för ditt servicenummer. Ett servicenummer är ett virtuellt nummer. Det innebär att samtalen levereras direkt till din befintliga telefon via vår plattform, både till fasta och mobila telefoner.

Du väljer

Sedan 2000 har De Belfabriek varit det första telefonbolaget som helt och hållet fokuserat på registrering av 010- och 020-nummer. I vårt abonnemang ingår alla extra funktioner gratis, t.ex. en digital telefonsvarare, valmeny, samtalskö, samtalsinspelning, omfattande statistik med vår kostnadsfria iOS- eller Android-app. Numren utfärdas i löpande ordning. Så: först till kvarn gäller först till kvarn. Vänta därför inte för länge med att ansöka.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: