Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur du får ett fast nummer på mobilen

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Ett fast nummer på din mobil? Fast nummer utan fast telefon


Som ambitiös entreprenör vill du inte missa en enda ledtråd. Och därför inte heller en enda uppringare. Men ju mer upptagen du blir, desto svårare är det att få det att hända. Du kan trots allt inte "kedja" dig själv till det fasta numret. Och att arbeta enbart med ett mobilnummer? Det löser problemet, men ser mycket mindre professionellt ut. Lösningen? Ett lokalt telefonnummer från Belfabriek. Du bestämmer själv vilket nummer ("slutdestination") du ska ringa. Och ja, det kan också vara din mobil. Och så har du ett fast nummer utan fast telefon.
Oavsett vilket nummer kunderna ringer till: vi levererar samtalen dit du vill. Till exempel på din smartphone. På en kollegas mobil. I ditt hem. Eller på ett callcenter. Det betyder att du med ett nummer från Belfabriken slår två flugor i en smäll: det professionella utseendet och känslan hos ett "vanligt" nummer går hand i hand med flexibiliteten hos en mobiltelefon. Dessutom bestämmer du med vår app var samtalen tas emot.

Fler alternativ

Alla våra nummer levereras med kostnadsfria alternativ som hjälper dig att hantera telefontrafiken på ett kundorienterat sätt. Tänk på ett professionellt välkomstmeddelande, en kö, ett meddelande om dina öppettider och så vidare. Du kan också spela in samtal. Användbart till exempel om du får ett samtal i bilen och inte kan behandla beställningar eller kontaktuppgifter omedelbart. Du får sedan dessa samtal som en ljudfil via e-post. Inga missade möjligheter.

Testning är att tro

Låter det som den trettiotredje försäljningspratten du hört den här veckan? Vi förstår! Och därför låter vi hellre dig själv upptäcka hur det fungerar. Fyll i din nummerförfrågan idag så ser vi till att ditt nummer är uppringbart inom en arbetsdag. Och vi överför det till din mobil. Så att du själv kan uppleva hur bra och enkelt det fungerar. Är du övertygad? Ring oss så ställer vi in numret med de alternativ som är viktiga för ditt företag och dina kunder.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: