Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett amerikanskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Den största ekonomin på jorden är nummer 1 i USA. Inte konstigt att du vill expandera till de frias land och de modigas hem med ditt företag.Men hur går man tillväga logistiskt? Ett lokalt kontor kräver en rejäl investering och kanske inte ens är nödvändigt i ett tidigt skede. Ändå, för kunder i USA är det önskvärt att du är lättillgänglig för att ställa frågor eller göra ett köp. En engelskspråkig webbplats med ett telefonnummer långt borta är då en avstängning.


Med ett 0800 avgiftsfritt telefonnummer ger du denna marknad vad den efterfrågar. Du visar att du känner till de lokala sederna och servar dina kunder enligt lokala förväntningar. Ditt företag visar att det är engagerat och framstår som mycket mer pålitligt. Dessutom gör en avgiftsfri telefon potentiella kunder att ringa gratis, vilket gör det extra attraktivt att ringa.Tillgängliga amerikanska telefonnummerBelfabriek var redan känt i Europa för ett brett utbud av telefonnummer i Tyskland, Nederländerna och Belgien, men visste du att vi även kan erbjuda nummer i mer än 26 länder runt om i världen? Ett av dessa länder är USA. Vilket råkar vara ett av de mest populära telefonnumren bland våra kunder.
Fördelar med avgiftsfria 0800-telefonnummerEtt gratisnummer är ett telefonnummer som är gratis för den som ringer, så länge den personen ringer från en fast telefon.


Dessa avgiftsfria 0800-telefonnummer är inte knutna till en viss stad eller region. Eftersom det är gratis eller åtminstone billigt för de som ringer, tar de gärna tag i telefonen för att ringa dig. Ett gratisnummer är utmärkt att använda som förlustledare för organisationer där samtal ofta leder till försäljning, reservationer, offertförfrågningar eller donationer. Exempel är pizzerior, taxiföretag och välgörenhetsorganisationer.Lokala nummerDu kan också vända dig till Belfabriek för andra lokala telefonnummer.
Till exempel New York 646, Los Angeles 213, Miami 786, Chicago 312, Boston 716. Detta är bara några exempel. Som nämnts kan du registrera det lokala telefonnumret för vilken stad som helst i USA. Kontakta vår supportpersonal för att hjälpa dig utan förpliktelser.Registrera ditt eget virtuella amerikanska telefonnummerOavsett om du vill registrera ett telefonnummer i New York eller någon annan stad i USA, på Belfabriek kan du enkelt hantera ansökan online. Vi tar bort all huvudvärk som handlar med amerikanska byråer eller behöver betala med kreditkort eller USD-valuta. Vi är en europeisk organisation baserad i Nederländerna. Nederländerna är ett land där integritetsrätten hålls högt, så heller inga bekymmer angående GDPR.I vår amerikanska avgiftsfria 0800-telefonbutik hittar du en exempellista på tillgängliga nummer. Ser du ett passande nummer i listan? Då kan du beställa ditt eget avgiftsfria amerikanska servicenummer från oss idag. Obs: detta är inte en uttömmande lista. Om orten eller prefixet som du föredrar inte finns med, tveka inte att kontakta oss.Om du inte ser det valda numret, eller om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontaktformulär. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst svarar gärna på dem.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: