Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +3185 400 5588:

Hur får man ett belgiskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Belgien är ett av de mest välmående länderna i Europa. De flesta belgare har goda kunskaper i det engelska språket. Och naturligtvis är Bryssel en av de mest internationella städerna i Europa som är värd för EU:s högkvarter. Men hur erövrar ditt företag den belgiska marknaden?
När det gäller internationalisering var det förr vanligt att öppna fysiska filialer i nya länder. Sedan kom importörer och distributörer, som representerade företag utomlands och svarade på frågor från kunder. Numera är det till och med möjligt att ha en utländsk filial i till exempel Belgien, komplett med adress och telefonnummer, utan att själv vara i landet.


Oavsett om du går in i Belgien med det "tunga artilleriet" och öppnar en filial direkt, eller om du föredrar att vänta och se vad som händer med en virtuell närvaro, måste du ändå vara lättillgänglig för dina belgiska kunder. Du kan göra detta, å ena sidan, med en belgisk webbplats (åtminstone tvåspråkig) och, å andra sidan, med ett belgiskt telefonnummer. I den här artikeln kommer du att lära känna det belgiska nationella numret och upptäcka hur ditt företag kan använda det.


Två typer av belgiska telefonnummer


Belfabriek är din partner när det kommer till telefonnummer utomlands. Tack vare vårt stora utbud kan du registrera ett passande nummer för alla typer av utländska filialer. Även för Belgien erbjuder vi flera nummer. Låt oss ta en titt på vilka belgiska telefonnummer vi erbjuder dig och vad deras funktioner är, så att du kan göra ett välgrundat val.078 nummer


I Belgien är ett 078-nummer inte kopplat till en region. Med andra ord kommer ditt telefonnummer att ha en rikstäckande överklagande. Oavsett från vilken plats i Belgien den som ringer söker kontakt, är kostnaderna alltid kostnaderna för ett nationellt samtal till en fast telefon.


078-nummer är också för tjänster, information och tävlingar. Oavsett om du säljer pizzor, ger ekonomisk rådgivning eller driver en välgörenhetsorganisation kan ett 078-nummer vara det perfekta valet. Välj från en rad tillgängliga 078-telefonnummer.


0800-nummer


Om du vill hjälpa dina kunder utan att de behöver betala måste du använda 0800-nummer. Detta säkerställer bland annat att dina kunder får ett positivt intryck av ditt företag. De kommer inte att känna sig hindrade på något sätt att ringa kundtjänst när det inte är några kostnader inblandade. Detta alternativ är därför mycket kundvänligt.


Fördelar med ett belgiskt medborgarnummer


Du förstår: ett belgiskt telefonnummer är ett bra första steg för organisationer som vill bli framgångsrika i Belgien. Med ditt belgiska utseende visar du att du känner till och respekterar den lokala marknaden, samtidigt som det är mycket billigare för uppringare att komma i kontakt med dig än när du ringer ett utländskt telefonnummer. Med ett 0800- eller 078-nummer binder du dig inte till en specifik region, utan du tilltalar hela den belgiska marknaden, fransktalande, nederländska och tysktalande.


Gratis extra


Att ansöka om ett nationellt telefonnummer i Belgien är enkelt på Belfabriek. Men nummerägare får så mycket mer än bara ett belgiskt telefonnummer. Med Belfabriek kommer du att dra nytta av alla typer av gratis extrafunktioner för att optimera kundupplevelsen för dina uppringare.


Urvalsmeny


"Tryck 1 för nederländska, appuyez 2 pour le français." Med funktionen Urvalsmeny kan du enkelt bygga en meny som leder uppringare till rätt person eller avdelning. Detta sparar mycket manuell överföring och minskar den genomsnittliga samtalstiden.Digital telefonsvarare


Ringer en belgisk kund utanför arbetstid eller på semester, eller är det för många som väntar på att svara på samtalet direkt? Aktivera det här alternativet för att få uppringare att lämna ett meddelande. Du får omedelbart ett e-postmeddelande med länken till inspelningen.Online statistik


Vilka nummer ringer dig oftast och hur lång tid tar samtalen i genomsnitt? Vilka är de mest hektiska dagarna i veckan och vid vilka tider ringer telefonerna av? My Belfabrieks statistikpanel på nätet ger svar på dessa och andra frågor, som du sedan kan basera viktiga beslut på.Samtalsinspelning


Oavsett om det är för intern utbildning eller juridiska ändamål är det enkelt att spela in inkommande samtal med den här funktionen. Vi lagrar samtalen säkert på våra servrar.
Om du inte kan svara på en uppringare direkt placerar den här funktionen honom eller henne i kön. Musiken eller det inspelade meddelandet som du väljer spelas medan den som ringer flyttar till första platsen i kön. När en anställd blir tillgänglig kopplas den som ringer direkt upp.
Det här är bara några av de många funktioner du får gratis med ett belgiskt telefonnummer. Andra funktioner inkluderar Direkt vidarekoppling, Ändra destination och Pre-announce tone. Och om det inte räcker får du även en app som låter dig styra alla dessa funktioner från din smartphone eller surfplatta.

Begär ditt nummer idag

Så vad väntar du på? Gå till nummerbutiken i Belgien för att se vilka telefonnummer som finns tillgängliga och fyll i din ansökan online. Vi ser fram emot att stå till tjänst för dig. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta någon av våra experter.Om du inte ser det valda numret, eller om du hareventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontaktform. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att varasvarar gärna på dem.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: