Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett danskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Steget till den danska marknaden är litet; Danskar talar engelska väl och gärna. Danskar har en stark preferens för produkter som är "gröna" eller hälsosamma, vilket ger möjligheter för trendmedvetna företag.


Hur välbekant och tillgänglig den danska marknaden än kan verka, är det lättare sagt än gjort att ta sig an en ny marknad. Och när utvecklingen inom kommunikationsteknik gör det möjligt att öppna en filial virtuellt är det ett logiskt förspel till en fysisk närvaro.Danskt nummer utan dansk filial


Belfabriek är din partner när det kommer till danska telefonnummer. Dessa virtuella nummer kräver inte ett danskt kontor eller fast telefonuppkoppling i landet.


Istället omdirigerar virtuella nummer omedelbart dina uppringare till det telefonnummer du anger: ditt kontor eller din smartphone, till exempel. Men vidarekoppling till ett annat danskt nummer är också möjligt.


Dina danska kunder kommer att uppskatta om du använder ett telefonnummer i deras land. Det visar ditt intresse och engagemang och för dig bara lite närmare din nya marknad.Nationella vs lokala nummer


Men vilken typ av nummer ska man välja? I Danmark, liksom i många andra länder, har du valet mellan geografiska nummer och nationella telefonnummer. Bilden, kostnaden för samtal och ringsignaltröskeln skiljer sig något för vart och ett av dessa nummer. Vi lyfter fram dessa skillnader nedan för att ge dig en första uppfattning om siffror som kanske passar din organisation eller inte.Geografiska nummer: lokalt utseende


Om du vill begränsa dig till en lokal eller regional marknad, använd sedan ett geografiskt nummer för att visa var du befinner dig (virtuellt eller på annat sätt). Du kan till exempel köpa lokala nummer i Köpenhamn, Århus eller Odense.


I vissa fall tilltalar ett geografiskt nummer mer en lokal publik än ett nationellt nummer, beroende på typen av produkt eller tjänst. Skönt för danskarna är också att lokala nummer är billiga att ringa, och i allt fler samtalspaket helt gratis.Gratis för uppringare: 80 nummer


De avgiftsfria numren i Danmark har riktnummer 80, oavsett var det (virtuella) företaget finns. Dessa telefonnummer har med andra ord en rikstäckande täckning.


När din marknad täcker hela Danmark är denna typ av nummer ett av dina alternativ. Att täcka samtalskostnaderna är särskilt intressant när du förväntar dig en transaktion från många samtal; till exempel när du har en biljett eller bokningslinje. Exempel på lokala företag som gärna arbetar med dessa siffror är pizzerior och taxiföretag.


Nationella 7 nummerPrefixet 7 är inte knutet till någon stad eller region i Danmark och fungerar som ett nationellt telefonnummer. Detta är särskilt praktiskt när ditt företag kommer att verka i hela landet. Prefix 7-nummer debiteras på samma sätt som lokala nummer, så till ett överkomligt pris för danska uppringare.Generöst paket med användbara extrafunktioner


Vilken av dessa tre typer av danska telefonnummer du än väljer, kommer du att njuta av fördelarna med vår interaktiva röstsvarsplattform. IVR är funktionsrik, dirigerar omedelbart uppringare till destinationsnumret du anger, samt spelar upp meddelanden och loggar tangenttryckningar.


Belfabriek IVR står till ditt fullständiga förfogande, oavsett vilket danskt nummer du registrerar. Utan extra kostnad kan du njuta av funktioner som andra leverantörer skamlöst tar tiotals euro extra för. Per månad.


Samtalsstatistik i realtid


"Nervcentrum" för ditt danska nummer är My Belfabriek. Denna online-instrumentpanel låter dig ändra alla typer av inställningar - obegränsat och kostnadsfritt. Du kan även se din samtalsstatistik i realtid, så att du kan fatta beslut om din bemanning eller samtalstexter baserat på hur upptagen du är. Du kan välja att få en daglig, vecko- eller månadsöversikt över statistiken.


Får du fler samtal än vad din personal kan hantera? Den här funktionen placerar uppringare i en virtuell kö i ordningsföljd. Under tiden spelas ett lugnande musikspår eller ett röstmeddelande som du väljer (inspelat av dig själv, om det behövs).


Digital telefonsvarare


Om folk måste stå i kön väldigt länge, eller ringa efter stängningstid, är denna funktion oumbärlig. Den digitala telefonsvararen låter uppringare spela in ett meddelande och ger dem en uppfattning om att åtgärder vidtas trots att du tillfälligt inte är tillgänglig. Tips: i den medföljande meddelandetexten, berätta för den som ringer vad du ska göra efter att ha lyssnat på det här röstmeddelandet. Om du vill ringa tillbaka kunden finns uppringarens telefonnummer redan till hands i mejlet!Ring meny


En samtalsmeny gör det möjligt för uppringare att sätta sig fram till rätt medarbetare eller avdelning. Du har säkert stött på en sådan meny: "För att lägga en beställning, tryck 1. För underhåll och reparationer, tryck 2. För frågor om din faktura, tryck 3.


Detta är bara ett exempel, eftersom du bestämmer strukturen på din valmeny och hur många nivåer den kan ha. Du kan själv spela in meddelandetexterna för den här menyn, men för maximal effektivitet kan du anlita en dansk röstskådespelare eller skådespelerska.


Det här är bara några av funktionerna, alternativen och inställningarna du får med ditt danska nummer. Sammanfattningsvis vill vi erbjuda dig maximal kontroll över ditt telefonnummer så att du kan ge dina kunder den trevligaste telefonupplevelsen. Allt detta till klara priser utan otäcka överraskningar.Köp ditt danska telefonnummer här


Med rätt danska telefonnummer kommer du att skapa den perfekta looken och känslan och vara lättillgänglig för dina kunder i Danmark. Samtidigt är det (ännu) inte nödvändigt för dig att ha ett kontor i landet. Lägg till dessa fördelar till vårt generösa paket med extrafunktioner, och ditt val av Belfabriek är en enkel sak.


Så vänta inte längre, dra nytta av ditt besök på denna webbplats nu. Att registrera ett danskt nummer är enkelt och gjort på nolltid. Välj det bästa telefonnumret från vår samling av lokala nummer och 80-nummer.


Om du inte ser det valda numret, eller om du har
eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontakt
form. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att vara
svarar gärna på dem.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: