Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett engelskt telefonnummer?

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Den sjätte största ekonomin på jorden är Storbritanniens (Storbritannien och Nordirland). Inte konstigt att du vill expandera till Storbritannien med ditt företag, även trots Brexit.Men hur går man tillväga logistiskt? Ett lokalt kontor kräver en rejäl investering och kanske inte ens är nödvändigt i ett tidigt skede. Ändå, för kunder i Storbritannien är det önskvärt att du är lättillgänglig för att ställa frågor eller göra ett köp. En engelskspråkig webbplats med ett telefonnummer långt borta är då en avstängning.


Med ett telefonnummer i Storbritannien ger du denna marknad vad den efterfrågar. Du visar att du känner till de lokala sederna och servar dina kunder enligt lokala förväntningar. Ditt företag visar att det är engagerat och framstår som mycket mer pålitligt. Dessutom erbjuder ett lokalt telefonnummer ett förmånligare samtalspris (kanske till och med gratis), vilket gör det extra attraktivt att ringa.I den här artikeln kommer vi att diskutera vilka typer av telefonnummer som finns i Storbritannien och vad de har för funktioner. Du kommer också att upptäcka vilka telefonnummer som är tillgängliga och hur du registrerar dem, även om ditt företag är baserat utanför Storbritannien (vare sig det är Europas fastland, USA eller Asien).Tillgängliga nummerBelfabriek var redan känt i Europa för ett brett utbud av telefonnummer i Tyskland, Nederländerna och Belgien, men visste du att vi även kan erbjuda nummer i mer än 26 länder runt om i världen? Ett av dessa länder är Storbritannien. På så sätt fullbordar du det brittiska utseendet på din verksamhet över Nordsjön.


Du kan välja mellan geografiska och icke-geografiska nummer. Vilken som passar din organisation bäst beror på syftet med numret. Vill du främst ge information eller kundservice eller vill du främst göra försäljning? Är till exempel en låg samtalströskel viktigare än direkta intäkter från samtal och minuter? Kontrollera de tillgängliga typerna nedan och registrera ditt brittiska nummer direkt online.


Avgiftsfria telefonnummer 0800 och 0808Ett gratisnummer är ett telefonnummer som är gratis för den som ringer, så länge den personen ringer från en fast telefon. När någon ringer ett gratisnummer i Storbritannien från en mobiltelefon kommer den som ringer att debiteras en minimal avgift. Exakt hur höga dessa är beror på leverantören. Vissa mobilleverantörer i Storbritannien slutar till och med ta ut ett minutpris alls för samtal till icke-statliga organisationer, till exempel.Dessa avgiftsfria 0800- och 0808-telefonnummer är inte knutna till en viss stad eller region. Eftersom det är gratis eller åtminstone billigt för de som ringer, tar de gärna tag i telefonen för att ringa dig. Ett gratisnummer är utmärkt att använda som förlustledare för organisationer där samtal ofta leder till försäljning, reservationer, offertförfrågningar eller donationer. Exempel är pizzerior, taxiföretag och välgörenhetsorganisationer.I Storbritannien började ett gratisnummer med 0500 fram till år 2014, men gradvis flyttades alla nummer till prefixen 0800 och 0808. På Belfabriek kan du enkelt registrera ett gratisnummer som börjar med 0800 eller 0808. Brittiska kunder förväntar sig nuförtiden att avgiftsfria telefonnummer börjar med 08xx. Det förväntas inte att detta kommer att ändras inom kort. Att köpa ett 0800- eller 0808-telefonnummer är därför en framtidssäker investering.Nationella 030-nummerSiffror som börjar med 030 är icke-geografiska nummer med lokal kurs. Detta pris är detsamma för abonnenter med en fast telefon som med en mobiltelefon.030-numren finns också vanligtvis inom abonnemang med ett fast antal samtalsminuter, så många som ringer kommer att betrakta detta som ett "gratis" nummer. Detta gör 030-nummer till ett attraktivt alternativ till ett gratisnummer eller ett premiumnummer.Geografiska nummer


Du kan också vända dig till Belfabriek för "vanliga" eller geografiska telefonnummer i Storbritannien. Till skillnad från alla andra nummertyper som vi har diskuterat ovan, är dessa nummer bundna till en geografisk plats.


Riktnumret för dessa nummer börjar med 01 eller 02 och ger en indikation på platsen eller regionen du ringer till. Till exempel är 204 Londons riktnummer, 01618 är Manchesters och 01316 är Edinburghs. På Belfabriek kan du registrera geografiska nummer i ett stort antal städer, inklusive Leeds, Glasgow, Newcastle, Brighton och Birmingham.


Registrera ditt eget virtuella UK-telefonnummer


Oavsett om du vill registrera ett telefonnummer i Storbritannien eller i
ett annat land, på Belfabriek kan du enkelt hantera ansökan online. Vi
kommer att ta bort all huvudvärk att hantera brittiska byråer.
I vår nummerbutik i Storbritannien hittar du en exempellista på
tillgängliga nummer. Ser du ett passande nummer i listan? Då kan du beställa
ditt eget servicenummer för England från oss idag.
Om du inte ser det valda numret, eller om du har
eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontakt
form. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att vara
svarar gärna på dem.


Många extrafunktioner


Oavsett vilket nummer du väljer i Storbritannien, på Belfabriek kommer du att njuta av en mängd gratis extrafunktioner. Tack vare vårt Interactive Voice Response-system (IVR) kan vi portera ditt UK-nummer till vilken telefon som helst i världen. På så sätt kan du enkelt hantera inkommande samtal var du än befinner dig. Det är bra att ha när det fortfarande är lite för tidigt för dig att öppna ett fysiskt kontor i Storbritannien.


IVR gör det möjligt att länka många funktioner till ditt brittiska telefonnummer. Faktum är att vi utnyttjar den möjligheten optimalt. Med våra tilläggsfunktioner förbättrar du inte bara dina uppringares upplevelse och skapar därmed ytterligare goodwill, utan du lär dig också hur du får ut det mesta av din telefonavdelning. Specifikt kommer du att få följande extrafunktioner med ditt brittiska nummer.


Samtalsstatistik


My Belfabriek är en omfattande statistikpanel som visar dig hur många inkommande samtal du har haft, vilka de mest trafikerade timmarna är, vilka nummer du blir uppringd från oftast och så vidare. Statistiken uppdateras live, så att man till exempel direkt kan sätta in mer personal när pressen kräver det.

Vad händer när alla dina anställda är upptagna? Samtalskön spelar den musik du väljer och talar om för de som ringer med jämna mellanrum hur många som väntar före dem. Om kön är för lång kan du be dem lämna ett meddelande.


Digital telefonsvarare


Den digitala telefonsvararen är också gratis. Uppringare kan lämna ett meddelande och du får direkt ett e-postmeddelande med länken till ljudinspelningen. Så om du vill kan du vidta omedelbara åtgärder och ringa tillbaka.


Urvalsmeny


Uppringare kan ha en mängd olika frågor. Med en urvalsmeny kan du snabbt skicka dem till rätt avdelning och rätt person. Menyn skapar lugn på din avdelning och förhindrar onödig manuell förflyttning.


Samtalsinspelning


Låter dig spela in varje telefonsamtal med din
Brittiska samtal, vilket är idealiskt för kvalitetskontroll och för att sätta träningsmål.
Registrera ditt engelska telefonnummer nu
Som du kan se, när man allvarligt attackerar en så stor
marknaden är det viktigt att ha alla detaljer i perfekt ordning. Mer än en
detalj, ett telefonnummer är en kommunikationskanal som du svarar med
frågor, skapa goodwill, generera leads och få direkt eller indirekt försäljning.
Om bara det bästa räcker för dig, har du kommit till rätt ställe.
Registrera ditt professionella UK-telefonnummer idag och
inom några dagar kommer du att dra nytta av din internationella räckvidd och de många
extrafunktioner som vårt molnbaserade telefonsystem erbjuder.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: