Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett holländskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Steget till den nederländska marknaden är litet; Holländarna talar engelska väl och gärna. Nederländerna har till och med rankats som nummer 1 för engelska kunskaper bland länder där engelska inte är det officiella språket, flera gånger de senaste åren.


Nederländerna är också hem för den största hamnen i Europa: Rotterdam. Och den tredje största flygplatsen: Schiphol Amsterdam. Traditionellt har import och export varit mycket viktiga för den holländska ekonomin. Holländarna är vana vid att handla med olika länder, kulturer och språk i århundraden. Holland kan anses vara Europas huvudhamn.Detta gör Nederländerna till det perfekta huvudkontoret för att bedriva verksamhet i Europa. Speciellt nu London har blivit mindre uppkopplat i detta avseende på grund av Brexit.Nederländernas nummer utan en holländsk filial


Belfabriek är din partner när det kommer till holländska telefonnummer.
Som du kanske har gissat med vårt namn är vi faktiskt ett holländskt företag.
Vi har varit en virtuell telefonnummerspecialist sedan år 2000.Med över 2 decennier av praktisk erfarenhet av att registrera alla typer av telefonnummer för våra kunder kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig att köpa ditt idealiska telefonnummer i Nederländerna. Dessa virtuella nummer kräver inte ett holländskt kontor eller fast telefonanslutning i landet.


Istället omdirigerar virtuella nummer omedelbart dina uppringare till det telefonnummer du anger: ditt kontor eller din smartphone, till exempel. Men vidarekoppling till ett annat holländskt nummer är också möjligt.


Dina holländska kunder kommer att uppskatta om du använder ett telefonnummer i deras land. Det visar ditt intresse och engagemang och för dig bara lite närmare din nya marknad.Nedan kommer vi att utveckla de olika typerna av telefonnummer som kan registreras i Holland.
På Belfabriek kan du begära olika virtuella telefonnummer. Nedan kan du hitta en översikt över dessa typer av virtuella nummer och vad deras mest uppenbara egenskaper är. Det som gäller för alla nummer är att de är virtuella och av den anledningen inte behöver någon hårdvara för att fungera. Det är därför inte nödvändigt att köpa telefonutrustning eftersom samtalen kan komma in via internet. Det är även möjligt att vidarekoppla samtalen till mobiltelefoner.0800-nummer


Om du vill hjälpa dina kunder utan att de behöver betala måste du använda 0800-nummer. Detta säkerställer bland annat att dina kunder får ett positivt intryck av ditt företag. De kommer inte att känna sig hindrade på något sätt att ringa kundtjänst när det inte är några kostnader inblandade. Detta alternativ är därför mycket kundvänligt.


Du kan begära 0800-nummer som matchar ditt varumärke. På mobila enheter placeras tre eller fyra bokstäver per siffra. Till exempel ABC under siffran 2, TUV under siffran 8 och så vidare. Du kan använda den kombinationen för att skapa ett personligt telefonnummer. Till exempel blir 0800-BELFABRIEK då 0800-2353227435. Tillsammans med Belfabriek kan du se i vilken utsträckning din idé fortfarande finns tillgänglig. Kontakta vår support och låt oss hjälpa dig att registrera ditt perfekta, lätta att komma ihåg telefonnummer. Varför nöja sig med ett svårt telefonnummer?0900-nummer


Med 0900-nummer fungerar det tvärtom. Här betalar kunden en taxa när de ringer din kundtjänst. Du kan själv bestämma nivån på detta pris, upp till 1,60 € per minut.
Om du lyckas få många kunder att ringa dig på det här sättet kommer du också göra en fin vinst. Förresten, Belfabriek ger dig inte bara frihet i avgiftsbeloppet, utan också i flexibiliteten att ändra beloppet som ska betalas.

085 nummer


När vi pratar om 085-nummer kan du se dem som nummer som ser ut som fasta nummer, men som du bara kan svara med din mobiltelefon. Numren vidarebefordras enkelt dit. Det här alternativet är en vanlig lösning för webbutiker som enbart gör affärer via internet.085-telefonnummer anses vara nationella. De är inte bundna till någon stad eller region i Nederländerna. Så med detta nummer kommer du att tilltala alla delar av Nederländerna, från djupa söder om Limburg hela vägen upp till höga norra delen av Groningen. Priset för uppringare är dock detsamma som att ringa till ett lokalt fast telefonnummer.Vad mer:


Det är bra att veta att holländska 085-telefonnummer till och med kan ringas av kunder utanför Nederländerna. Så i princip kan även brittiska, belgiska eller tyska potentiella kunder nå dig via detta telefonnummer. Men ärligt talat är det osannolikt att en tysk kommer att ringa ett holländskt 085-telefonnummer, men i teorin är det möjligt.088-nummer


Större företag behöver ofta flera nummer. Tänk på olika grenar, eller till exempel ett företag med många olika avdelningar. I sådana fall kan du aktivera en serie liknande nummer som liknar varandra och därmed matchar, vilket ger ditt företag en professionell image. Totalt kan du registrera upp till hundra olika nummer inom samma intervall.


En stor fördel är att när du väljer ett intervall kommer liknande nummer även att finnas tillgängliga för dig i framtiden, även om du inte aktiverar dem direkt. Anta att du aktiverar trettio telefonnummer inom ett intervall och vill lägga till ytterligare tio vid ett senare tillfälle. Normalt sett kan detta innebära att de kommande tio numren redan är tagna, men så blir det inte när du stänger en serie, vilket gör att du kan lägga till extra nummer till serien utan problem.
Fina serier finns förstås bara i begränsat antal och kanske har de serier du gillar mest redan skänkts bort. Om detta är något du seriöst funderar på för ditt företag är det klokt att komma igång så snart som möjligt.I alla andra avseenden har 088-telefonnummer samma egenskaper som tidigare nämnda 085-telefonnummer: nationella telefonnummer som kan ringas till lokalt pris.Lokala nummer


I princip kan vi registrera ett telefonnummer till vilken stad som helst i Nederländerna. Enligt vår erfarenhet är de mest populära bland våra holländska kunder:


020-telefonnummer (Amsterdam-området)

010-telefonnummer (Rotterdam-området)

070-telefonnummer (Haagområdet)

030-telefonnummer (Utrecht-området)

040-telefonnummer (Eindhoven-området)

050-telefonnummer (Groningen-området)Denna lista är inte i någon speciell ordning.Se upp: regionala telefonnummer är ett slags kontroversiellt ämne. Särskilt mellan Rotterdam 010 och Amsterdam 020. Det finns en slags rivalitet mellan dessa städer. Vissa invånare i Rotterdam är till och med kända för att undvika att säga "Amsterdam", eftersom de avskyr det så mycket att de bara istället hänvisar till "020". Om Rotterdam är en av dina viktigaste kundbaser, kommer det inte att tas emot bäst om du delar ett 020-telefonnummer med dem. Istället kan du välja ett mer neutralt telefonnummer som tidigare nämnt 085. På så sätt är du säker på att du inte kommer att få ont blod i vissa delar av Nederländerna. Om du bara verkar i och runt Amsterdam är ett 020-telefonnummer dock ett bra val.


Generöst paket med användbara extrafunktioner


Vilket av dessa typer av holländska telefonnummer du än väljer, kommer du att njuta av fördelarna med vår interaktiva röstsvarsplattform. IVR är funktionsrik, dirigerar omedelbart uppringare till destinationsnumret du anger, samt spelar upp meddelanden och loggar tangenttryckningar.


Belfabriek IVR står till ditt fullständiga förfogande, oavsett vilket holländskt nummer du registrerar. Utan extra kostnad kan du njuta av funktioner som andra leverantörer skamlöst tar tiotals euro extra för. Per månad.


Samtalsstatistik i realtid


"Nervcentrum" för ditt holländska nummer är My Belfabriek. Denna online-instrumentpanel låter dig ändra alla typer av inställningar - obegränsat och kostnadsfritt. Du kan även se din samtalsstatistik i realtid, så att du kan fatta beslut om din bemanning eller samtalstexter baserat på hur upptagen du är. Du kan välja att få en daglig, vecko- eller månadsöversikt över statistiken.


Får du fler samtal än vad din personal kan hantera? Den här funktionen placerar uppringare i en virtuell kö i ordningsföljd. Under tiden spelas ett lugnande musikspår eller ett röstmeddelande som du väljer (inspelat av dig själv, om det behövs).

Köp ditt holländska telefonnummer på Belfabriek

Med rätt holländskt telefonnummer kommer du att skapa den perfekta looken och känslan och vara lättillgänglig för dina kunder i Holland. Samtidigt är det (ännu) inte nödvändigt för dig att ha ett kontor i landet. Lägg till dessa fördelar till vårt generösa paket med extrafunktioner, och ditt val av Belfabriek är helt enkelt. Så vänta inte längre, dra nytta av ditt besök på denna webbplats nu. Att registrera ett holländskt nummer är enkelt och gjort på nolltid. Välj det bästa telefonnumret från vår samling av nummer.Om du inte ser det valda numret, eller om du hareventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontaktform. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att varasvarar gärna på dem.

Få ett smart telefonnummer i Nederländerna

  • Aktivera nu! - Börja ta emot samtal på 3 minuter

  • Svara på samtal var som helst

  • Inga uppläggningsavgifter

  • Avbryt när som helst

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: