Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett italienskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Italien – den västerländska kulturens vagga – är ett land med inte mindre än 60 miljoner potentiella kunder. Deras intresse för slow food och andra kvalitetsprodukter skapar möjligheter för internationella entreprenörer som du. Men hur engagerar du dig på den italienska marknaden?


Ett telefonnummer i Italien är ett måste om du vill erövra denna medelhavsmarknad. Dessutom är den genomsnittliga italienarens engelsktalande begränsad och det uppskattas om en italiensktalande anställd svarar i telefonen. Det spelar ingen roll var den anställde befinner sig om du låter Belfabriek ställa in ett italienskt telefonnummer åt dig.


Virtuell verksamhet i Italien


Visserligen kan ett kontor i Italien hjälpa dig att snabbare integreras på den italienska marknaden. Men innan du gör det måste du investera mycket i en affärsfastighet, kontor eller butik, i utrustning och möbler, tillstånd, skatteregistrering och så vidare.


Med en hemsida och ett italienskt telefonnummer behöver du inte vänta på allt detta och du får en första indikation på dina möjligheter att lyckas på denna nya marknad. Den goda nyheten är att du inte behöver vara fysiskt i Italien för att ta telefonen. Belfabrieks virtuella telefonnummer kommer att koppla dig till alla nummer i världen. Så du kan bara ta telefonen på ditt kontor, eller till och med ditt hem, när en kund ringer ditt italienska nummer.


Typer av telefonnummer


Visa Italien att du har ett hjärta för landet med ett nationellt nummer i detta land. Ditt beslut att ha ett telefonnummer i Italien är därför viktigt, men det stannar inte där. För i Italien, liksom i andra länder, har du valet av alla möjliga telefonnummer. Ska vi lista dem åt dig?


Gratis för uppringare: 800-nummer


Med ett 800-nummer kan italienare ringa dig gratis. Detta är väldigt inbjudande i ett pratsamt och sällskapligt land, vilket gör att du kan maximera antalet kontaktögonblick. Den nationella appellen säkerställer att du lockar uppringare från Torino till Palermo.


Geografiska nummer


Du kan också registrera lokala italienska telefonnummer hos Belfabriek, till exempel i Milano eller Rom. Dessa telefonnummer är också billigt tillgängliga, men istället för ett nationellt utseende och känsla har de en stark regional eller lokal karaktär. Det beror på riktnumren, som gör dessa telefonnummer igenkännbara och skapar förtroende på den lokala marknaden. Detta är speciellt lämpligt för företag som har flera filialer i Italien eller som har en besöksadress eller handlar på en plats i landet.


Många extra tillval ingår


Som du kan se finns det viktiga skillnader mellan dessa tillgängliga italienska nummer. Men vilket nummer du än väljer kommer du alltid att njuta av samma generösa extrapaket. Med det menar vi alternativen som gör att du kan anpassa ditt telefonnummer.


Där andra leverantörer gärna debiterar dig extra, med Belfabriek betalar du en fast, låg månadsavgift. Detta ger dig tillgång till alla typer av praktiska funktioner som du kan slå på och av eller ändra som du vill. Låt oss ta en titt på några exempel på dessa funktioner.


Ändra slutdestinationDe italienska telefonnummer som du registrerar hos oss är virtuella nummer: de kopplar uppringare till det telefonnummer som du ställt in. Och du kan ändra det så kallade slutdestinationsnumret när du vill. Användbart när din(a) medarbetare måste lämna sitt skrivbord eller är på en arbetsrelaterad resa.Välkommen som ringerVälkommen dina italienska kunder med en (flytande italienska) välkomsttext, inspelad av en av dina anställda eller av en professionell röstskådespelare eller skådespelerska. På så sätt gör du ett snyggt första intryck och gör dem som ringer till mods direkt. Det är väldigt lätt att anpassa, vilket är trevligt runt semestern eller under semesterperioder till exempel.Prydligt i kö


Om ditt italienska nummer tillfälligt tar emot många uppringare ställer samtalsköfunktionen dem automatiskt i kö. En periodisk avisering talar om hur många personer som är parkerade före den som ringer.

Lämna ett röstmeddelande


Under hektiska tider eller efter stängningstid kan du erbjuda dem som ringer möjligheten att lämna ett meddelande. Du får då direkt en länk till ljudinspelningen i din brevlåda. På så sätt kan du ringa tillbaka dessa kunder när du har möjlighet att göra det.


Du kan ställa in dessa och många andra funktioner, inklusive samtalsinspelning, via din webbläsare i din online-instrumentpanel. Om du är mycket på resande fot är vår mobilapp en bra lösning: den låter dig aktivera, konfigurera eller stoppa dessa extrafunktioner var som helst och när som helst.Varför välja Belfabriek?


Tusentals företag har registrerat sina telefonnummer hos oss – nära hemmet, men också i länder som Italien. De har flera anledningar till att göra det. Vi listar de tre viktigaste nedan.


Snabb registrering


Vi kommer att registrera ditt italienska nummer med samma lätthet och snabbhet som ett servicenummer på annat håll, med så lite byråkrati som möjligt.


Tydliga, låga priser


Hos oss finns det inga finstilta eller påföljder. Istället betalar du en fast, låg månadsavgift och konkurrenskraftiga kostnader per minut och samtal. Så du vet exakt var du står.


Full kontroll


Du har redan sett några av de användbara funktionerna som följer med ditt italienska telefonnummer. Det låter dig erbjuda dina uppringare den bästa möjliga telefontjänsten. Tack vare online-instrumentpanelen och mobilappen kan du göra ändringar när som helst och var som helst.


Registrera ditt italienska nummer nu


Det totala paketet som Belfabriek erbjuder är mycket attraktivt. Inte konstigt att många företag och privatpersoner har registrerat sina inhemska och internationella nummer hos oss. Om du också vill dra nytta av de många fördelarna, registrera ditt italienska nummer idag. Välj mellan 800 nummer (gratis för uppringare) eller lokala nummer i alla typer av italienska städer.

Om du inte ser det valda numret, eller om du har
eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontakt
form. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att vara
svarar gärna på dem.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: