Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett London telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Den sjätte största ekonomin på jorden är Storbritanniens (Storbritannien och Nordirland). Inte konstigt att du vill expandera till huvudstaden London med ditt företag, trots Brexit.
Men hur går man tillväga logistiskt? Ett lokalt kontor, särskilt i London, kräver en rejäl investering och kanske inte ens är nödvändigt i ett tidigt skede. Ändå, för kunder i London är det önskvärt att du är lättillgänglig för att ställa frågor eller göra ett köp. En engelskspråkig webbplats med ett telefonnummer långt borta är då en avstängning.Med ett 204 prefix telefonnummer som tillhör London ger du denna marknad vad den efterfrågar. Du visar att du känner till de lokala sederna och servar dina kunder enligt lokala förväntningar. Ditt företag visar att det är engagerat och framstår som mycket mer pålitligt. Dessutom erbjuder ett lokalt telefonnummer en förmånligare samtalstaxa, vilket gör det extra attraktivt att ringa.Tillgängliga London-telefonnummerBelfabriek var redan känt i Europa för ett brett utbud av telefonnummer i Tyskland, Nederländerna och Belgien, men visste du att vi även kan erbjuda telefonnummer till i princip vilken stad som helst i Europa? En av dessa städer är London. Vilket råkar vara ett av de mest populära telefonnumren bland våra kunder.
Vilket prefix har London?
Som redan nämnts tidigare i den här artikeln är prefixet för London 204. Andra varianter du kan stöta på är 203, 207 och 208.
Telefonnummer i Londons historia
Runt millennieskiftet beslutade den brittiska telekommyndigheten Ofcom att alla London-telefonnummer ska börja med (0)20. År 2000 introducerade de 0207 och 0208 telefonnummer. 2005 tillkom 0203 också. Dessa nummergrupper räckte för att tillfredsställa efterfrågan fram till 2019. London höll på att ta slut på telefonnummer. Därför introducerade Ofcom 204 telefonnummer. För närvarande finns det cirka 30 miljoner 0203, 0207, 0208. Det finns 10 miljoner möjliga telefonnummer per intervall. Som du kan föreställa dig har de mest lätta att komma ihåg telefonnummer i dessa intervall länge borta.
Eftersom 0203, 0207, 0208 telefonnummer tar slut, kan Belfabriek inte erbjuda dessa.
Du behöver dock inte bli besviken. Det senaste tillskottet 0204 kan registreras genom Belfabriek. Vi kan hjälpa dig att registrera ditt föredragna 0204-telefonnummer. Detta kan vara ett telefonnummer som är lätt att komma ihåg för dig själv och dina kunder (förutsatt att det inte redan har registrerats). Låt oss hjälpa dig att registrera ditt idealiska 0204 London-telefonnummer.Nationella alternativOm du inte bara vill vara bunden till London. Tänk på nationella telefonnummer. Dessa UK-baserade telefonnummer talar till kunder från Brighton upp till Edinburgh.
Avgiftsfria telefonnummer 0800 och 0808Ett gratisnummer är ett telefonnummer som är gratis för den som ringer, så länge den personen ringer från en fast telefon. I Sverige är detta nummer 020. I Storbritannien används numret 0808. När någon ringer ett gratisnummer i Storbritannien från en mobiltelefon kommer den som ringer att debiteras en minimal avgift. Exakt hur höga dessa är beror på leverantören. Vissa mobilleverantörer i Storbritannien slutar till och med ta ut ett minutpris alls för samtal till icke-statliga organisationer, till exempel.Dessa avgiftsfria 0808-telefonnummer är inte knutna till en viss stad eller region. Eftersom det är gratis eller åtminstone billigt för de som ringer, tar de gärna tag i telefonen för att ringa dig. Ett gratisnummer är utmärkt att använda som förlustledare för organisationer där samtal ofta leder till försäljning, reservationer, offertförfrågningar eller donationer. Exempel är pizzerior, taxiföretag och välgörenhetsorganisationer.I Storbritannien började ett gratisnummer med 0500 fram till år 2014, men gradvis flyttades alla nummer till prefixen 0800 och 0808. På Belfabriek kan du enkelt registrera ett gratisnummer som börjar med 0800 eller 0808. Brittiska kunder förväntar sig nuförtiden att avgiftsfria telefonnummer börjar med 08xx. Det förväntas inte att detta kommer att ändras inom kort. Att köpa ett 0800- eller 0808-telefonnummer är därför en framtidssäker investering.

Nationella 030-nummer


Siffror som börjar med 030 är icke-geografiska nummer med lokal kurs. Detta pris är detsamma för abonnenter med en fast telefon som med en mobiltelefon.
030-numren finns också vanligtvis inom abonnemang med ett fast antal samtalsminuter, så många som ringer kommer att betrakta detta som ett "gratis" nummer. Detta gör 030-nummer till ett attraktivt alternativ till ett gratisnummer eller ett premiumnummer.
Andra lokala nummer


Du kan också vända dig till Belfabriek för andra lokala telefonnummer.
Till exempel Manchester 01618, Leeds 0113, Glasgow 01418, Belfast 02895, Cardiff 02921, 01 Dublin, Birmingham 01213 och 01214. Detta är bara några exempel. Som nämnts kan du registrera det lokala telefonnumret för vilken stad som helst i Storbritannien. Kontakta vår supportpersonal för att hjälpa dig utan förpliktelser.


Registrera ditt eget virtuella UK-telefonnummer


Oavsett om du vill registrera ett telefonnummer i London eller någon annan stad i Storbritannien, på Belfabriek kan du enkelt hantera ansökan online. Vi kommer att ta bort all huvudvärk med att hantera brittiska byråer.


I vår nummerbutik i Storbritannien hittar du en exempellista på tillgängliga nummer. Ser du ett passande nummer i listan? Då kan du beställa ditt eget servicenummer för England hos oss idag.
Om du inte ser det valda numret, eller om du har några frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontaktformulär. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst svarar gärna på dem.


Många extrafunktioner


Oavsett vilket nummer du väljer i Storbritannien, på Belfabriek kommer du att njuta av en mängd gratis extrafunktioner. Tack vare vårt Interactive Voice Response-system (IVR) kan vi portera ditt London-nummer till vilken telefon som helst i världen. På så sätt kan du enkelt hantera inkommande samtal var du än befinner dig. Det är bra att ha när det fortfarande är lite för tidigt för dig att öppna ett fysiskt kontor i Storbritannien.


IVR gör det möjligt att länka många funktioner till ditt brittiska telefonnummer. Faktum är att vi utnyttjar den möjligheten optimalt. Med våra tilläggsfunktioner förbättrar du inte bara dina uppringares upplevelse och skapar därmed ytterligare goodwill, utan du lär dig också hur du får ut det mesta av din telefonavdelning. Specifikt kommer du att få följande extrafunktioner med ditt brittiska nummer.


Samtalsstatistik


My Belfabriek är en omfattande statistikpanel som visar dig hur många inkommande samtal du har haft, vilka de mest trafikerade timmarna är, vilka nummer du blir uppringd från oftast och så vidare. Statistiken uppdateras live, så att man till exempel direkt kan sätta in mer personal när pressen kräver det.
Vad händer när alla dina anställda är upptagna? Samtalskön spelar den musik du väljer och talar om för de som ringer med jämna mellanrum hur många som väntar före dem. Om kön är för lång kan du be dem lämna ett meddelande.


Digital telefonsvarare
Den digitala telefonsvararen är också gratis. Uppringare kan lämna ett meddelande och du får direkt ett e-postmeddelande med länken till ljudinspelningen. Så om du vill kan du vidta omedelbara åtgärder och ringa tillbaka.


Urvalsmeny
Uppringare kan ha en mängd olika frågor. Med en urvalsmeny kan du snabbt skicka dem till rätt avdelning och rätt person. Menyn skapar lugn på din avdelning och förhindrar onödig manuell förflyttning.


Samtalsinspelning


Låter dig spela in varje telefonsamtal med din
Brittiska samtal, vilket är idealiskt för kvalitetskontroll och för att sätta träningsmål.
Registrera ditt London-telefonnummer nu
Som du kan se, när man allvarligt attackerar en så stor
marknaden är det viktigt att ha alla detaljer i perfekt ordning. Mer än en
detalj, ett telefonnummer är en kommunikationskanal som du svarar med
frågor, skapa goodwill, generera leads och få direkt eller indirekt försäljning.
Om bara det bästa räcker för dig, har du kommit till rätt ställe.
Registrera ditt professionella London-telefonnummer idag och
inom några dagar kommer du att dra nytta av din internationella räckvidd och de många
extrafunktioner som vårt molnbaserade telefonsystem erbjuder.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: