Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett norskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

Med drygt 5 miljoner invånare är Norge inget stort land, men på grund av sin välmående ekonomi är den norska marknaden jämförbar med den i många större länder. Norge är därför en intressant marknad för allt fler utländska företag.


Att ansöka om ett telefonnummer i Norge är lättare än vad man ofta tror. Belfabriek har oöverträffad erfarenhet av att söka och sätta upp norska kontaktnummer för företag som vill komma in på den norska marknaden.


Varför göra affärer i Norge?


Norge och flera norska städer ligger undantagslöst i topp på alla listor över de bästa länderna att bo eller arbeta i. Men Norge är också ett säkert och relativt enkelt land att göra affärer i. Speciellt för europeiska företag.


Den norska mentaliteten och värderingarna bidrar till att göra affärer. Jämlikhet, en platt och ofta informell organisationsstruktur, ett högt värde på samarbete och en motvilja mot titlar eller symboler är bara några av norrmannens främsta kännetecken.


Att norrmän är pålitliga gör det lätt att göra affärer. Faktiskt så enkelt att Norge är bland topp 10 i Ease of Doing Business-indexet, endast efter Danmark, Storbritannien och Sverige i Europa.
Norge har den näst högsta bruttonationalprodukten (BNP) i Europa, och inom FN:s Human Development Index (HDI) ligger landet också i topp.


Norge är inte bara rikt på naturresurser som olja och gas, utan har också ett 100 % överskott av ren vattenkraft.


Så det finns många anledningar till varför det ska vara intressant att göra affärer med Norge.


Testa marknaden


Att testa nya marknader är en viktig del av all expansion, och särskilt för en utländsk expansion. Använd till exempel ett virtuellt norskt telefonnummer som vidarebefordras till ditt vanliga telefonnummer.


På så sätt behöver du inte investera i en norsk filial av din organisation ännu, men du kan redan nu utforska marknaden och betjäna dina kunder på ett adekvat sätt.


När du är redo att sätta upp en full norsk filial behöver du bara ändra destination och alla dina norska samtal kommer att hanteras på plats i Norge från och med då.


Typer av norska nummer


Om du är övertygad eller om du planerar att göra affärer med Norge ändå, är den första frågan hur du ska kommunicera med denna nya marknad.


Ett eget norskt telefonnummer är den perfekta lösningen. Du kan välja mellan olika typer av nummer, och med det omfattande paketet av tjänster och lösningar från Belfabriek behöver du inte göra stora investeringar.


Precis som många europeiska länder har Norge servicenummer som är gratis för uppringare, de så kallade "avgiftsfria" eller "gratistelefonnumren". I Norge börjar dessa nummer med 800, följt av ett femsiffrigt nummer.


Dessa avgiftsfria nummer är ett perfekt sätt att ta bort samtalströskeln för dina nya norska kunder. Genom att erbjuda dina norska uppringare ett nummer som är känt för dem och gratis att ringa, vinner du omedelbart deras förtroende. Och det kommer att återspeglas i din samtalsstatistik.


Ett alternativ är nationella 801-telefonnummer. Dessa telefonnummer debiteras lokalt pris. Dessa telefonnummer är inte direkt kopplade till någon stad eller region. Men norska uppringare kan ringa dessa nummer till fast telefontaxa. Så barriären att ringa är fortfarande ganska låg för norska konsumenter.


Förutom dessa nationella telefonnummer kan Belfabriek även leverera lokala nummer i Norge, till exempel i Oslo. I princip kan vi registrera prefixet för vilken norsk stad som helst. Kontakta gärna vår support och låt oss hjälpa dig att köpa ditt perfekta norska telefonnummer som är lätt att komma ihåg.


Är du intresserad av ett lokalt nummer i Norge, vänligen kontakta vår kundtjänst.


IVR-alternativ för norska nummer


När du överför ditt norska nummer till Belfabriek kommer du genast att njuta av alla extra funktioner du är van vid.


Du hanterar ditt norska nummer i din online-dashboard My Belfabriek. Här kommer du att ha tillgång till onlinefakturor, omfattande statistik och statistik e-post, samtalsinspelning, valmeny, digital telefonsvarare och alla de andra funktionerna som Belfabriek är känt för.
Du kan även använda våra iOS- och Android-appar för din mobiltelefon och surfplatta.

Begär norska nummer

Vill du också utnyttja möjligheten att öka din marknad, och därmed dina intäkter, så snart som möjligt? Ansök då om ditt eget norska telefonnummer idag via vår norska nummerbutik.På vår Norge-sida hittar du mer information om kontaktnummer i Norge. Här hittar du också en översikt över alla norska nummer som är tillgängliga just nu.Om du har några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss. Du kan också ringa oss via vårt avgiftsfria holländska nummer 0800-BELFABRIEK.Om du inte ser det valda numret, eller om du hareventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontaktform. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att varasvarar gärna på dem.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: