Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur får man ett schweiziskt telefonnummer?

Publicerad i Internationellt

För företag som ser bortom gränserna är Schweiz en intressant marknad. Med en hög köpkraft, schweizarnas internationella attityd, är detta ett land där det är trevligt att göra affärer.
Men när du tar det steget är det viktigt att vara lättillgänglig för dina schweiziska kunder. Schweizarna värdesätter punktlighet och tar sitt arbete på allvar; och de förväntar sig samma omsorg från ett varumärke som de köper en produkt eller tjänst från. Så, förutom en snygg hemsida och en (postadress) är ett schweiziskt telefonnummer ett måste.


Som tur är är det relativt enkelt att ansöka om ett schweiziskt nummer. Ännu bättre: du kan välja mellan flera schweiziska telefonnummer. På så sätt sänker du tröskeln för dina uppringare och skapar en schweizisk image.Även för virtuell närvaro


Det är mycket involverat i att etablera en fysisk närvaro i Schweiz. Beroende på din affärsmodell behöver du hitta ett kontor, ett lager eller en butik, du behöver möblera det, du behöver locka schweiziska anställda, du behöver ansöka om tillstånd, du behöver ordna din skatteregistrering och så vidare.


Att ett telefonnummer ingår i detta är logiskt. Men du kan ansöka om ett sådant nummer redan innan du internationaliserar dig. Med andra ord, innan du öppnar dina schweiziska dörrar. På så sätt kan du testa din idé och samla in schweiziska leads samtidigt.Välj mellan olika schweiziska nummer


Oavsett vilket schweiziskt telefonnummer du väljer är barriären för schweiziska uppringare mycket lägre än med ett utländskt nummer. Som i många andra länder har du i Schweiz valet mellan geografiska och icke-geografiska nummer.Lokala nummer


Med ett geografiskt nummer knyter du ditt varumärke till en viss stad eller region. Det är till exempel möjligt att ha ett telefonnummer i riktnummer för Zürich, Basel eller Bern. Detta skapar förtroende och adresserar en tydlig marknad. Det här alternativet är perfekt för företag som öppnar en eller flera besöksadresser (t.ex. butiker eller showrooms), men används också ofta av företag som vill betona att de finns eller kommer att vara fysiskt närvarande i landet.
Belfabriek kan i princip registrera alla schweiziska stadsprefixtelefonnummer.


0800-nummer: gratis för uppringare


Nummer med prefixet 0800 är icke-geografiska nummer som är gratis för uppringare. Med den här typen av avgiftsfria nummer lockar du maximalt antal uppringare, vilket är idealiskt om du till exempel vill bygga upp en lista med kontakter eller kunder, eller om du vill vara så kundvänlig som möjligt. Du kan hitta ett urval av tillgängliga nummer i vår 0800-nummerbutik.Nummer med gratis tilläggNär du registrerar ett telefonnummer i Schweiz hos Belfabriek får du en hel del extra. Funktioner som andra leverantörer gärna tar extra betalt för, men hos oss får du obegränsad användning, utan överraskningar efteråt. Det enda du betalar för ditt schweiziska telefonnummer är faktiskt en fast, låg månadsavgift och ett attraktivt pris per minut eller per samtal (beroende på vilket nummer du väljer).


Vad är det för extrafunktioner? Låt oss titta på några exempel på de funktioner du får som standard med ditt schweiziska telefonnummer. Du kan slå på och av dessa funktioner när du vill och så ofta du behöver.VälkomsttextAv de många tillkännagivanden du kan göra genom vår IVR är välkomsttexten kanske den viktigaste. Den välkomnar dina schweiziska uppringare och gör dem lugna. Det är viktigt att du har en bra modersmålstalare för denna text – en av dina anställda eller en professionell röstskådespelare.Urvalsmeny"Välj 1 för tyska, välj 2 för franska. Bara ett exempel på alternativen du kan ge uppringare att välja mellan. En sådan samtalsmeny kan ha flera nivåer, och du bestämmer vem som ringer till efter att ha gjort sitt val.Är alla dina anställda upptagna? Samtalskön ger uppringarna lugnande musik och en periodisk notis om hur många personer som väntar framför dem. Om samtalskön är för lång kan den som ringer lämna ett meddelande.Digital telefonsvarareSchweiziska kunder som ringer efter öppettider eller under tät trafik kommer att saknas om du inte erbjuder dem möjligheten att lämna ett röstmeddelande. Du kan göra detta med den här funktionen, som skickar ett e-postmeddelande efter varje meddelande. Mailet innehåller all information om det inkommande samtalet och ljudfilen för det inspelade meddelandet, så att du kan vidta åtgärder när du är redo.Omfattande samtalsstatistikVem ringer du oftast? Hur länge väntar samtalen i genomsnitt och hur lång tid tar samtalen? Och vilka är de mest hektiska dagarna i veckan? Med vår samtalsstatistik i realtid, som du kan se via din webbläsare eller vår mobilapp, har du alltid tillgång till de viktigaste siffrorna.


Varför Belfabriek?


Låt oss inse det, vi är inte det enda stället där du kan registrera ett telefonnummer i Schweiz. Men det finns många anledningar till att märke efter märke väljer att registrera sitt nummer hos Belfabriek. Här är några av dessa skäl.


År av erfarenhet


Belfabriek är en sann leverantör och inte en återförsäljare. Vi har också över 20 års erfarenhet, vilket är en stor bedrift på denna dynamiska marknad.


Val av flera schweiziska nummer


Hos oss har du kontroll. Med flera typer av schweiziska nummer att välja mellan hittar du alltid ett nummer som passar dina mål (och budget).


Rensa tariffer


På Belfabriek vet du var du står. Du betalar ett förmånligt månadspris och låga minut- eller samtalspriser. Utan överraskningar efteråt. Med andra ord: din revisor kommer att tacka dig.


Många extra alternativ


Vi har redan visat det ovan: vi är generösa med extra alternativ. Funktioner som andra leverantörer tar ut rejäla tillägg för. Via din online-instrumentpanel eller mobilappen kan du slå på eller av dem, eller ändra deras inställningar.


Registrera ditt Schweiz-nummer nu


Med ett så generöst paket med extrafunktioner och så förmånliga priser är det logiskt att många företag redan har registrerat sitt schweiziska telefonnummer hos oss. Så när kommer du att följa deras exempel? På några minuter kan du registrera ditt eget schweiziska telefonnummer.


Om du inte ser det valda numret, eller om du har
eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller kontakt
form. Vår engelsktalande, tyska, spanska och holländska kundtjänst kommer att vara
svarar gärna på dem.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: