Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Hur du får ett eget Singapore Phone Number

Publicerad i Internationellt

Många internationella organisationer och företag har sitt huvudkontor i Singapore.

Att göra affärer i Singapore erbjuder många fördelar för internationella entreprenörer och företag, vilket gör det till en attraktiv destination för investeringar och handel. Det strategiska läget i hjärtat av Sydostasien gör Singapore till en viktig knutpunkt för handel och förbindelser, med utmärkt tillgång till regionens snabbväxande marknader. Singapores stabila politiska miljö, sunda lagar och förordningar och en öppen rättsstat bidrar till ett gynnsamt företagsklimat. Det är också en av världens mest konkurrenskraftiga ekonomier, med en högkvalificerad arbetskraft, avancerad infrastruktur och ett starkt statligt stöd för innovation och teknisk utveckling. Singapore erbjuder attraktiva skatteförmåner, såsom låga bolagsskattesatser och många skatteavtal, vilket lockar utländska investerare.

Om du är ett företag som gör affärer med företag eller konsumenter i Singapore är det viktigt att vara lättillgänglig för dina kunder i Singapore. Vi är registrerade som teleoperatör i Singapore. Så vi kan snabbt och korrekt förse dig med ett Singapore-telefonnummer.


Vad är landskoden för Singapore?


Landskoden för Singapore är +65. Om du ser +65 före ett telefonnummer är det ett Singapore-telefonnummer. Om du själv vill ringa till Singapore slår du +65 eller 0065 när du ringer ett Singapore-telefonnummer.


Vad är mobiltelefonnummer i Singapore?


I Singapore börjar mobiltelefonnummer vanligtvis med en 8.


Användbara telefonnummer i Singapore


Användbara telefonnummer i Singapore Ambulans och brandkår: 995
Ambulans (ej akut): 1777
Polis: 999
Trafikpolis: 6547 0000
Polisens SMS (om det inte går att ringa): 71999

Ofta ställda frågor:

Vi har vanligtvis ett Singapore-nummer aktivt för dig inom en arbetsdag. Du kan använda det omedelbart och vi vidarebefordrar inkommande samtal till din nuvarande fasta telefon eller mobiltelefon i vilket land som helst i Europa.

Ett telefonnummer i Singapore kan nås från utlandet genom att lägga till landskoden +65 före numret.

När Singapore-kunder ringer dig på ditt Singapore-nummer spelar vi antingen upp ett kort pip (den som ringer hör det inte) eller så spelar vi upp ett meddelande så att du vet hur du ska svara på samtalet.

Du kan begära ett Singapore-nummer direkt från oss online. Vi kommer normalt att ha det aktivt för dig inom en arbetsdag. Vi är officiellt registrerade som telekomoperatör i Singapore för att ge dig den bästa servicen och kvaliteten. Vi kan vidarekoppla samtal till ditt mobilnummer eller till ditt kontor i vilket land som helst i Europa.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: