Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Köp fast telefonnummer

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Välj och begär själv ett nytt fast telefonnummer


En av de viktigaste sakerna med ett företag är dess image. Bilden skapas av många olika aspekter. Förutom de tjänster och/eller produkter som tillhandahålls är tillgängligheten ofta en viktig komponent. Naturligtvis vill du att dina kunder när som helst ska kunna komma till dig med sina frågor och få snabb hjälp. En av de mest använda kontaktkanalerna mellan företag och kund är fortfarande telefonen. Som företag är ett väl synligt telefonnummer därför ett måste. De Belfabriek hjälper företag med ett fast telefonnummer som bidrar till ditt företags tillgänglighet och tillförlitlighet.

Dra nytta av många extra möjligheter med ett fast nummer från Belfabriek.
Att begära ett telefonnummer är enkelt nuförtiden, men som företag krävs det mer än så för att du ska kunna erbjuda skräddarsydd service till dina kunder via telefonen. Med ett fast nummer från Belfabriken kommer ditt företag inte bara att dra nytta av bekvämligheten med ett fast nummer och god tillgänglighet, utan det finns också många extra alternativ för att betjäna dina kunder ännu bättre.

Dessa inkluderar saker som valmenyer, eller kö för uppringare eller samtalsinspelning och en digital telefonsvarare. Dessutom är det också möjligt att visa statistik och övervaka och analysera kundernas beteende, vilket kan förbättra servicen ännu mer.

Ett regionalt fast nummer gör ditt företag ännu mer pålitligt.

Som företag vill du alltid ge en bild som är så tillförlitlig som möjligt. Särskilt när det är viktigt att ha band till regionen är köpet av ett fast nummer ett absolut plus. Kunderna ser att man kan lita på företaget och är mer benägna att kontakta dig än när ett okänt nummer måste väljas. På Belfabriken kan du välja ett fast nummer från vilken region som helst i Europa, Storbritannien och USA och omedelbart förbättra ditt företags lokala image.

Ofta ställda frågor:


Ett dedikerat nummer är ofta aktivt samma arbetsdag eller inom en arbetsdag. Detta beror också på om du vill ha ett av våra regionala, internationella eller nationella nummer.
Ja, vi kan överföra vilket fast nummer som helst till vår telefoniplattform så att du kan nås via vår onlineväxel. Alla samtal kommer då att ledas via vår plattform så att du kan använda alla våra funktioner och vi kan hantera detta åt dig. Vi ordnar detta snabbt och du behåller ditt fasta nummer (nummerportabilitet).
Ja, på vår särskilda webbplats kan du ange exakt vem som kan nås vid vilken tidpunkt så att vår växel vet vem som kan ta emot samtal och vilka öppettider ditt företag har.
Nej, du behöver ingen fast telefonlinje för dina telefonnummer. Telefonin och dina fasta nummer finns i molnet och vi dirigerar samtalen till fasta nummer eller din mobil eller en kombination. Du behöver inte längre någon separat fast telefonlinje.
Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: