Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +3185 400 5588:

Begära ett andra telefonnummer

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

Om du vill ansöka om ett andra nummer så har du kommit till rätt ställe!

Har du för närvarande ett privat telefonnummer och skulle också vilja ha ett företagsnummer? Då kan du ansöka om ditt företagsnummer online hos oss.

Vi vidarekopplar sedan inkommande samtal till ditt och dina kollegors mobilnummer. Du kan när som helst hantera detta själv via vår sida för telefonteam där alla enkelt kan ställa in om de är tillgängliga för att svara på samtal eller inte.

Fördelen med ett andra nummer är att du håller isär privat och jobb och du behöver inte gå runt med två mobiltelefoner. Du behöver inte heller olika SIM-kort.

Din företagstelefoni är perfekt organiserad på det här sättet! Vill du spela in telefonsamtal? Det kan du enkelt ställa in i din portal, precis som en valmeny, ett välkomstmeddelande och en företagsröstbrevlåda. Nytt är vår text-till-tal-assistent, med vilken du enkelt kan få vår telefoniplattform att själv tala in dina meddelanden. Prova, du kommer att bli förvånad över resultatet!

Funktioner i en bra 2:a nummertjänst:

  • Lätt att utöka till ett telefonteam där flera kollegor kan svara på samtal

  • Funktioner som menyval, kö och välkomstmeddelanden, som du själv kan skapa med vår text-till-tal-assistent

  • Vidarekoppling direkt till fasta eller mobila telefoner, på kontoret eller hemma

Hur kan du använda det?

Ditt andra nummer kan användas som ditt företagsnummer. Det är här alla dina affärssamtal kommer in och du kan dela upp dem mellan olika nummer och skapa ett telefonteam på det här sättet. Du håller ditt privatliv separat, du behöver inte en andra telefon eller ett dubbelsim. Du beställer helt enkelt ditt nummer online och du kan använda det omedelbart.

Ofta ställda frågor:

Nej, du behöver inte använda dubbla SIM-kort med våra telefonnummer. Vi vidarekopplar samtal direkt till ditt befintliga telefonnummer.

Ja, du får en företagsröstbrevlåda på det andra telefonnumret. Du får röstmeddelanden skickade till din e-post så att du aldrig missar något.

Vår tjänst är en affärstelefonitjänst där det är viktigt att varje samtal tas emot väl. Därför transporteras det över befintliga nätverk och inte över internet eller via en app, vilket alltid ger sämre kvalitet.

Via telefonteamets instrumentpanel kan du lägga till alla telefoner som samtal kan vidarekopplas till. Dessa blir då alla tillgängliga under samma nummer.

Ja, vi kan överföra ditt nuvarande nummer till vår telefoniplattform om du inte vill ha ett nytt nummer.

Inget åtagande.
Inget kort krävs.
Allt ingår.

Fyll i formuläret nedan så kommer din tjänst att installeras inom några minuter.

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: