Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Skillnaden mellan 020 telefonnummer och lokala nummer

Publicerad i Telefonnummer för kundtjÀnst

En frÄga som vi ofta fÄr i kundtjÀnsten Àr: Ska vi registrera ett virtuellt lokalt telefonnummer eller ett avgiftsfritt telefonnummer? Vad Àr bÀst för företaget? Svaret pÄ denna frÄga: Det beror pÄ.

Det beror pÄ vilken typ av organisation du Àr. Vilka Àr dina affÀrsmÄl? I den hÀr artikeln kommer vi att ge vÀgledning för att komma fram till rÀtt beslut för ditt företag.

Betydelsen av leads, konkurrens och berÀknat livstidsvÀrde för kunderna

Hur mycket Àr en potentiell ny kund vÀrd för ditt företag? Hur konkurrenskraftig Àr din marknad? Och vad Àr det berÀknade livstidsvÀrdet för kunden?

Ett exempel dÀr ett 020 gratisnummer Àr en sjÀlvklarhet Àr en advokatbyrÄ. En advokatbyrÄ Àr ingenting utan nya fall som kommer in varje dag för advokaterna att arbeta med. Det rÄder stor konkurrens inom juridiken. Och ett framgÄngsrikt fall kan leda till tiotusentals euro i intÀkter.
Man kan hÀvda att ett 020-telefonnummer Àr ett absolut mÄste för en advokatbyrÄ.

Även företag dĂ€r samtal nĂ€stan alltid innebĂ€r en ny bestĂ€llning förtjĂ€nar ett 020-telefonnummer. Till exempel pizzabudskedjor eller taxibolag.

Regionalt kontra nationellt

För företag som Àr verksamma i hela landet Àr ett 020-telefonnummer mest meningsfullt. Detta telefonnummer Àr inte knutet till nÄgon stad eller region. Det kommer att tilltala potentiella kunder i alla delar av landet.

Ett lokalt telefonnummer dÀremot begrÀnsar pÄ sÀtt och vis din verksamhet till ett visst omrÄde. Inte sÀrskilt anvÀndbart om du har ambitioner att spela pÄ nationell nivÄ.

Internationellt

Avgiftsfria telefonnummer kan inte nÄs frÄn utlandet. DÀrför Àr avgiftsfria telefonnummer endast relevanta för nationella kampanjer.

Lokala telefonnummer kan dÀremot nÄs frÄn utlandet om man lÀgger till prefixet för det aktuella landet.

Inget Ă„tagande.
Inget kort krÀvs.
Allt ingÄr.

Fyll i formulÀret nedan sÄ kommer din tjÀnst att installeras inom nÄgra minuter.

Nöjda telefonikunder frÄn Belfabriek: