Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige:020-881402
Internationellt:+3170-3111050

Skillnaden mellan 020 telefonnummer och lokala nummer

Publicerad i Telefonnummer för kundtjänst

En fråga som vi ofta får i kundtjänsten är: Ska vi registrera ett virtuellt lokalt telefonnummer eller ett avgiftsfritt telefonnummer? Vad är bäst för företaget? Svaret på denna fråga: Det beror på.

Det beror på vilken typ av organisation du är. Vilka är dina affärsmål? I den här artikeln kommer vi att ge vägledning för att komma fram till rätt beslut för ditt företag.

Betydelsen av leads, konkurrens och beräknat livstidsvärde för kunderna

Hur mycket är en potentiell ny kund värd för ditt företag? Hur konkurrenskraftig är din marknad? Och vad är det beräknade livstidsvärdet för kunden?

Ett exempel där ett 020 gratisnummer är en självklarhet är en advokatbyrå. En advokatbyrå är ingenting utan nya fall som kommer in varje dag för advokaterna att arbeta med. Det råder stor konkurrens inom juridiken. Och ett framgångsrikt fall kan leda till tiotusentals euro i intäkter.
Man kan hävda att ett 020-telefonnummer är ett absolut måste för en advokatbyrå.

Även företag där samtal nästan alltid innebär en ny beställning förtjänar ett 020-telefonnummer. Till exempel pizzabudskedjor eller taxibolag.

Regionalt kontra nationellt

För företag som är verksamma i hela landet är ett 020-telefonnummer mest meningsfullt. Detta telefonnummer är inte knutet till någon stad eller region. Det kommer att tilltala potentiella kunder i alla delar av landet.

Ett lokalt telefonnummer däremot begränsar på sätt och vis din verksamhet till ett visst område. Inte särskilt användbart om du har ambitioner att spela på nationell nivå.

Internationellt

Avgiftsfria telefonnummer kan inte nås från utlandet. Därför är avgiftsfria telefonnummer endast relevanta för nationella kampanjer.

Lokala telefonnummer kan däremot nås från utlandet om man lägger till prefixet för det aktuella landet.

Belfabriek Telefonanläggning

Det mest omfattande telefonsystemet finns tillgängligt. Från molnet. Fungerar med alla dina enheter: fast telefon, mobil, hem eller företag.

Skrivbordstelefon

En förkonfigurerad enhet för en plug 'n' play-upplevelse

Softphone

Ta emot och ringa företagssamtal på dina befintliga mobiltelefoner.

Webbgränssnitt

Hantera alla nummer och anslutningar online

Mobila appar

Ange att du är tillgänglig eller inte tillgänglig för att ta emot telefonsamtal.

Fast nummer på mobilen

Dina samtal direkt till din mobiltelefon

Prova gratis

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: