Registrera dina egna 010/020- och lokala nummer direkt online!

Sverige 020-881402:
🌍 +31 (0)85 400 5588:

Ange öppettider

Du kan ställa in vilka dagar och tider du vill vara nåbar på ditt telefonnummer och, vid behov, låta ett meddelande spelas upp utanför kontorstid (eller byta till ett alternativt nummer).

Logga in i appen och gå till inställningar och välj rutnät för öppettider. (1)

Nummerinstellingen app (2)

Välj de dagar och tider då du vill vara tillgänglig.

Klicka på Spara.

Openingstijden rooster (2)

Återgå till inställningen och välj en annan sluten text om du vill. (2). Klart!

Nöjda telefonikunder från Belfabriek: